Meer resultaten voor zaal huren haarlem

zaal huren haarlem
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Als je hiervoor een zaal zoekt kun je bij Havenrijk Uitgeest terecht. Het is een klein stukje rijden vanuit Haarlem, maar daarvoor krijg je veel terug. Niet alleen zijn de zalen zeer sfeervol ingericht, ook de omgeving is erg mooi om naar te kijken.
zaalverhuur haarlem
www.olympiahaarlem.nl HOME. vandaag bij Olympia Haarlem.
Het zal geen open deur zijn, de belangrijkste bron van inkomsten voor iedere vereniging, dus ook van Olympia Haarlem, is de opbrengst uit de kantine omzet. Wij hebben een te kleine groep medewerkers sters om iedere zaterdag of zondag een volle bezetting achter de bar of in de keuken te hebben.
vloerkleed
Zaal huren Dé Plek.
Of bel 023-20 16 030 / 06 54 31 78 77. Dé Plek Haarlem. 2031 BN Haarlem. Desgewenst bent u welkom om ongeveer een half uur van tevoren langs te komen om de zaal naar uw smaak in te richten.
aeg warmtepompdroger
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Of je nu een locatie zoekt voor een bruiloft met 150 mensen, of een spreekkamer voor 2 personen, het Seinwezen biedt deze ruimte. Het pand heeft verschillende soorten zalen, geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops, kleinschalige festivals, en meer.
rijschool schiedam
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
Vind zaalverhuurders in uw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Haarlem. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Muurstickers
Zaal huren.
Zelf sporten Haarlem. Bewegingsleer sporten, Yoga, Tai Chi en andere vormen. Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteert u cookies? Contact en openingstijden. Zaalverhuur en huren tennisbanen. Ook verhuren wij onze zaal voor zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, korfbal of om lekker een uurtje te tennissen op één van onze 6 indoor tennisbanen.
Zaalverhuur de Wiese schalkwijk.
Voor gezelschappen met meer dan 100 personen. De zaal is voorzien van een podium en een uitstekende geluidsinstallatie. De indeling van de zaal wordt in onderling overleg bepaald en indien gewenst kunnen delen worden afgeschermd. Zaalverhuur per dagdeel Aantal m2 prijs Aantal personen.
www.partycentrumhaarlem.nl Home.
Party Centrum Haarlem biedt mogelijkheden voor gezelschappen van ongeveer 30 tot 200 personen. Om alles lekker makkelijk en goed geregeld te hebben, kunt u kiezen voor een arrangement. Hier zit alles bij in, zoals zaalhuur, bediening, drankjes en eventueel gebak, warme en/of koude hapjes en buffetten. Op de volgende pagina worden er een aantal voorbeelden gegeven. U kunt kiezen om de consumpties per stuk te laten noteren. Als u hiervoor kiest, wordt er apart een zaalhuur berekend, de hoogte van het bedrag hangt af van het aantal personen en hoelang u gebruik wilt maken van de ruimte. De ruimte huren zonder arrangement en alles zelf regelen.
Zaalverhuur Haarlem DNLS.NL.
Over deze pagina. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van locaties in Haarlem. Voor trouwerijen, bedrijfsfeesten, congressen en vergaderingen hebben wij de beste locaties in Haarlem gevonden. Voor zaalverhuur in Haarlem bent u bij ons dus op het juiste adres.
locatie en zaal verhuur historisch pand in centrum Haarlem.
We beschikken in het oude hart van Haarlem over een monumentaal pand met 5 prachtige ruimtes plus sfeervolle keuken en unieke binnentuin. Drie ruimtes zijn circa 30 m2 groot en geschikt voor workshops, trainingen vergaderingen van circa 8 tot 12 personen of lezingen max 30 personen. De andere twee ruimtes zijn circa 20 m2 groot en geschikt voor individuele begeleiding en/of bijeenkomsten van circa 4/5 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk of in combinatie te huur. Ook bestaat de mogelijkheid het gehele pand te huren voor exclusief gebruik.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.

Contacteer ons