Op zoek naar kleine feestzaal huren?

kleine feestzaal huren
Salena b.v. Zaalverhuur.
Afhankelijk van uw wensen de grootte en aard van het feest, kunnen wij voor u een bijpassende zaal reserveren. Salena zaalverhuur beschikt over een zaal tot maximaal 400 personen 500 m2. Zaal 1 maximaal 200 personen 250 m2. Zaal 2 maximaal 200 personen 250 m2.
Feestzalen
Kleine zaal huren Rotterdam Unieke locatie t Manneke.
Laat u betoveren door deze unieke plek! Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een kleine zaal kaal te huren en zelf de catering te organiseren. Diverse kleine zalen in Rotterdam. Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam.
gaytoys
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.
feestzaal zonder bediening
Let's' rock your event P3 Pop Cultuurpodium.
Klik links op het zwarte balkje met witte pijl voor het overzicht van de zalen of wandel virtueel door de gangen. Prijslijst downloaden: Zaalhuur P3. Prijsindicatie dal/piek per dagdeel. Grote zaal van 750, tot 1500., Kleine zaal van 400, tot 1000.,
Management Training
Manege Het Zwarte Water Feestzaal huren.
Onze Paarden en Ponys. Manege Het Zwarte Water Feestzaal huren. Voor al uw thema-feesten en partijen kunt u bij recreatiecentrum Het Zwarte Water een feestzaal huren. Wij beschikken over een sfeervolle feestzaal met een ruim terras die wij voor verhuur aanbieden.
douchewand
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bij Café de Fiets is zaalhuur helemaal gratis! Je kan zelfs kiezen welk zaaltje je wil huren boven voor maximaal 100 personen en de kelder voor maximaal 70 personen en of je wel of geen barpersoneel bij de feestje wil.
Zaalverhuur Dordrecht voor 20 tot 2000 personen.
Wil je een feestzaal huren Dordrecht in het centrum van de stad? Of ben je op zoek naar een feestlocatie Dordrecht in de omgeving? Dan is dit geen onverstandige keuze. Het centrum ziet er nog steeds middeleeuws uit wat voor een leuke extra dimensie voor je feest kan zorgen. Bezoek het Scheffersplein, Statenplein of het Groot hoofd. Geniet van culinaire hoogstandjes, een lekker drankje of winkel eerst voordat je gaat feesten. Zaalverhuur Dordrecht begint al bij de oriëntatie. Ben je er al aan uit wat de wensen zijn voor zaalverhuur Dordrecht? Wil je een kleine zaal met een bar, meer een kroeg idee of juist 1 van de andere mogelijkheden.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Zaal Beatrix Schiedam. Welkom op de website van Zaal Beatrix in Schiedam. Dit familiebedrijf voor zalenverhuur in Schiedam en omgeving is opgericht in 1946 en groeide sindsdien uit tot een begrip in de regio. Door de jaren heen evalueerde onze locatie tot de gezelligste en drukste feestzaal van Schiedam en omgeving.
Zaalverhuur Pescador in Schiedam.
vanaf 0 per dagdeel. De leukste en scherpst geprijsde feestzaal in Schiedam en omstreken! BRING YOUR OWN FOOD AND DRINKS. Bij Pescador heeft u de mogelijkheid om alleen ons pand te huren en zelf uw diner en drank te verzorgen.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
De accommodatie is te huur voor particulieren bijv. kinderfeestjes en kleine recepties en voor verenigingen en stichtingen bijv. vergaderingen/bijeenkomsten/cursussen zonder commercieel karakter. Hoe werkt het? U kunt alleen reserveren via het reserveringssysteem op onze website, dus niet per email. Reserveren kan met de blauwe button Online" reserveren. Hierbij wordt u doorverwezen naar reserveringspagina met een beschikbaarheidskalender en het contactgegevens formulier. De kosten van de huur dienen direct met de reservering te worden betaald met Ideal. Als wij vragen hebben over uw reservering zullen wij hierover kort na de reservering contact met u opnemen. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor om in bepaalde gevallen de reservering te annuleren. Uiteraard laten wij dit zo snel mogelijk weten en zal het betaalde bedrag direct worden teruggestort. Onze Algemene Huurvoorwaarden zijn voor alle reserveringen van toepassing. Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven.

Contacteer ons