Meer resultaten voor kleine feestzaal huren

kleine feestzaal huren
Zaalverhuur Dordrecht voor 20 tot 2000 personen.
Wil je een feestzaal huren Dordrecht in het centrum van de stad? Of ben je op zoek naar een feestlocatie Dordrecht in de omgeving? Dan is dit geen onverstandige keuze. Het centrum ziet er nog steeds middeleeuws uit wat voor een leuke extra dimensie voor je feest kan zorgen. Bezoek het Scheffersplein, Statenplein of het Groot hoofd. Geniet van culinaire hoogstandjes, een lekker drankje of winkel eerst voordat je gaat feesten. Zaalverhuur Dordrecht begint al bij de oriƫntatie. Ben je er al aan uit wat de wensen zijn voor zaalverhuur Dordrecht? Wil je een kleine zaal met een bar, meer een kroeg idee of juist 1 van de andere mogelijkheden.
zaalverhuur amsterdam
Manege Het Zwarte Water Feestzaal huren.
Onze Paarden en Ponys. Manege Het Zwarte Water Feestzaal huren. Voor al uw thema-feesten en partijen kunt u bij recreatiecentrum Het Zwarte Water een feestzaal huren. Wij beschikken over een sfeervolle feestzaal met een ruim terras die wij voor verhuur aanbieden.
boomstamtafel
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Feestzaal Almere van klein tot groot. We hebben 1 kleine feestzaal geschikt voor maximaal 40 personen tot een grote feestzaal tot 120 personen. Alle feestzalen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie. Feestzaal met of zonder bediening te huur. een feestzaal kan u bij ons huren per uur, dit is mogelijk vanaf 10000, per uur.
pakket versturen
Verhuur P60.
De grote zaal bevindt zich op de tweede verdieping en bestaat uit een vast podium, een ruim balkon en twee bars. Met een capaciteit van 600 staanplaatsen of 225 zitplaatsen is deze zaal geschikt voor grotere evenementen. Een etage lager, op de eerste verdieping, ligt de kleine zaal.
kosten onzichtbare beugel
Zaalverhuur Sugarfactory.
Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme evenementlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten. Sugarfactory is tevens een officiƫle trouwlocatie. Sugarfactory beschikt over twee hoofdruimtes; de grote zaal tot ongeveer 350 bezoekers en de kleine zaal tot 75 bezoekers.
huur feestzaal
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst.
Ook voor kleine gelegenheden kunt u bij Zaal Vissers een zaal huren.
Zaal Vissers geeft u de mogelijkheid om een kleine zaal te huren voor een persoonlijke gelegenheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alles naar wens verloopt, zodat u volledig van uw feest kunt genieten en zich nergens druk om hoeft te maken.
Kleine zaal huren Rotterdam Unieke locatie t Manneke.
Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een kleine zaal kaal te huren en zelf de catering te organiseren. Diverse kleine zalen in Rotterdam. Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
kinderfeestjes en kleine recepties en voor verenigingen en stichtingen bijv. vergaderingen/bijeenkomsten/cursussen zonder commercieel karakter. Gebruik maken van de speeltuin buiten de reguliere openingstijden is niet mogelijk. Hoe werkt het? U kunt alleen reserveren via het reserveringssysteem op onze website, dus niet per email. Reserveren kan met de blauwe button Online" reserveren. Hierbij wordt u doorverwezen naar reserveringspagina met een beschikbaarheidskalender en het contactgegevens formulier. De kosten van de huur dienen direct met de reservering te worden betaald met Ideal. Als wij vragen hebben over uw reservering zullen wij hierover kort na de reservering contact met u opnemen. Wij behouden ons ten allen tijde het recht voor om in bepaalde gevallen de reservering te annuleren. Uiteraard laten wij dit zo snel mogelijk weten en zal het betaalde bedrag direct worden teruggestort. Onze Algemene Huurvoorwaarden zijn voor alle reserveringen van toepassing. Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven.
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.

Contacteer ons