Meer resultaten voor goedkope feestzaal

goedkope feestzaal
Feestlocaties Rotterdam 15 tot 250 p.p.
Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen drankjes en eten worden zelf meegenomen; kijk voor tips ook eens op catering tips voor Rotterdam. Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet.
feestzaal amsterdam
Bijzondere feestzalen Ede DNLS.nl.
Ede heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
vloerkleed
Zaal huren nabij Oosterhout Gouden Leeuw Terheijden.
Een zaal huren nabij Oosterhout is een goede optie voor bedrijfspresentaties, conferenties, vergadering, het geven van cursussen en diploma uitreikingen. Naast het verhuren van de zalen voor een zakelijke bijeenkomst, zijn onze zalen ook uitermate geschikt om in te zetten als feestzaal.
Gay
PartyCentrum Ons Huis in Den Haag Hét juiste adres voor al uw feesten en activiteiten.
De gezelligste feestzaal van Nederland! Partycentrum Ons Huis is het juiste adres als u opzoek bent naar een locatie met. PartyCentrum Ons Huis. Catering naar keuze Surinaams, Turks, Indiaas, belegde broodjes en bittergarnituur. Klik voor meer info. PartyCentrum Ons Huis.
indesit gasfornuis met oven
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, cocktails en lekkere hapjes. Wilt u zelf ervaren hoe een dergelijk feest gevierd wordt? Kom dan een keer de feestzaal bekijken, tijdens de speciale kijkdata bent u van harte welkom.
Management Training
Feestzaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Rotterdam. Feestzaal huren in Rotterdam. Een Feestzaal huren in de Rotterdam? Hieronder ziet u het overzicht voor het huren van een Feestzaal in Rotterdam. Bekijk informatie, foto's' en neem direct contact op met de verhuurder van de Feestzaal.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Op de eerste verdieping beschikken wij over twee zaaltjes, namelijk een middelgrote zaal met een capaciteit van maximaal 150 en een kleine zaal met een capaciteit van 80 personen. De zalen zijn uitgerust met geluidsinstallatie en draadloze microfoons, beamer sfeer verlichting in verschillende kleuren en televisieschermen.
Amstelzaal.
Er is zoveel mogelijk getracht de authenticiteit van het gebouw te bewaren maar tevens een flinke verandering door te voeren. Gezien de positieve reacties kan je wel stellen dat het uitermate geslaagd is en ook voor de Amstelzaal een enorme verbetering.
Feestzaal Huren In Gent Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.nl.
Feestzaal in Gent, feestzaal gent, zaal gent, unieke feestzaal gent, zaal te huur gent, wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.nl terecht. Wij maken het plannen van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie super eenvoudig.
Over ons Feestzaal De Horsterhoeve.
Feestzaal De Horsterhoeve in Ermelo. Gastvrijheid, kwaliteit service! Deze garantie bieden we als u op zoek bent naar een locatie voor een onvergetelijke bruiloft, gedenkwaardige reünie of een spraakmakend bedrijfs, feest. In een fraaie landelijke omgeving, aan de rand van de Veluwe, tussen Ermelo en Harderwijk bieden wij het ideale trefpunt.
Zaal Drachten Partycentrum Strandheem.
Feestzaal in Drachten. Recepties, verjaardagen, bruiloften, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong oud in uw eigen sfeer. Strandheem organiseert het graag voor u. Centraal gelegen naast Drachten op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! De ingredienten van een Feest voor iedereen.:

Contacteer ons