Op zoek naar club huren amsterdam?

club huren amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Deze mooie locatie bezit drie verschillende zalen die je kan afhuren voor verschillende soorten gezelschap en groottes. Club Lite ligt 100 meter van het Amsterdam Food Centre af en is dus erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Een extraatje van Club Lite is dat ze een aanlegplek hebben voor boten.
taart bestellen
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Koninklijke Industrieele Groote Club. Dam 27, Amsterdam. De Koninklijke Industrieele Groote Club is naast een actieve businessclub en sociëteit ook de locatie bij uitstek voor het houden van een lunch, diner, vergadering of congres in het culturele en zakelijke hart van Amsterdam.
katoenen tas bedrukken
Club Stereo in Amsterdam Feestzaal huren.
Club Stereo in Amsterdam. Stereo is een dj café, die doet denken aan een kleine dansclub. Voorzien van de beste geluidsinstallatie, professionele DJ apparatuur en een uitgebreide lichtshow. Op een top locatie gelegen Stereo is goed. te gebruiken voor feesten en partijen.
douchecabine
Zaalhuur Club Cinema.
Club Cinema is sinds kort de enige echte Movie Club in Amsterdam Zwanenburg. Corporate events: het afgelopen jaar mocht Club Cinema al vele zakelijke evenementen verzorgen, zoals viewings van Tony Chocoloney, de voorpremières van Fort Boyard, het Koninkrijk, en Van God Los.
DHZ Zaalverhuur.
Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf. De zaal heeft capaciteit voor maximaal 250 personen en is ongeveer 200 vierkante meter groot.
Club Lite Amsterdam.
1056 GL Amsterdam. Club Lite is an oasis of freedom in Amsterdam. to be who you are without pretense. to meet warm, welcoming people of all ages, from all walks of life. to explore a wide variety of music and dance experiences throughout the week and weekend.
CLUB AFHUREN AMSTERDAM ABE Club Lounge Amsterdam Nightlife.
Klik hier om een plattegrond van ABE Club Lounge te bekijken. Bekijk ook: Evenementen Bedrijfsfeest Feestlocatie Amsterdam Amsterdam Nachtclub Beste Club In Amsterdam Nachtclub Amsterdam Beste Nacht club In Amsterdam Luxe Club Amsterdam Nacht Clubs In Amsterdam Disco Amsterdam NL.
Clubs en discotheken in Amsterdam Locaties.nl.
Op zoek naar een club of discotheek in Amsterdam? Locaties.nl biedt u een overzicht van alle clubs en discotheken in Amsterdam. 1 2 3. Vergaderlocaties, Clubs en discotheken, Studios en Conce. Uniek en historisch rijksmonument in het hart van Amsterdam!
De mooiste feestlocaties in Amsterdam DNLS.
Deze feestlocaties in Amsterdam zijn uitermate geschikt voor: bedrijfsfeesten, evenementen, trouwfeesten, productlanceringen, personeelsfeesten en andere feestelijke gelegenheden. Kies een feestlocatie die bij uw wensen past zoals bijvoorbeeld een kerk, museum, studio, theater of een historische locatie met een industrieel verleden.
Zaal huren Amsterdam Club 8.
HUUR JE ZAAL BIJ CLUB 8 IN AMSTERDAM. Zaal huren Amsterdam. Club 8 rekent geen huur voor de gebruikers van de feestzaal, maar werkt met een bargarantie. Neem voor de hoogte van die bargarantie en de mogelijkheden voor uw feest contact op.

Contacteer ons