Zoeken naar zalen amsterdam

zalen amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Op zoek naar een zaal in Amsterdam? Dan is Zuidpark een uitstekende optie. Gelegen in Amsterdam, maar toch in contact met de natuur. Er zijn verschillende zalen te huur voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Je kunt er feesten, lekker een hapje eten, waarbij je zelfs op het dak kunt plaatsnemen.
zalen verhuur rotterdam
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
mini pc
Aristo Amsterdam Aristo Accommodaties.
Bij Aristo is jouw vergadering in Amsterdam in goede handen. Of het nu gaat om het huren van een kleine zaal voor 5 collegas of een grote zaal voor 200 personen. Bekijk de zaalcapaciteit voor meer informatie. Onze hosts staan voor je klaar en zorgen voor een gastvrij ontvangst.
wasautomaat
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Ter Gouwstraat 3, 1093JX, Amsterdam. Het Mirror Centre is als onafhankelijk centrum sinds 2004 een unieke ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. We beschikken over acht diverse zalen, drie therapieruim Lees meer. Beoordeel dit bedrijf https//www.detelefoongids.nl/mirror-centre/17123218/5-1/sn17123218: 020-6941525 Toon nummer. Molen Van Sloten Kuiperij Museum.
Feest en trouwzaal Amsterdam Partycentrum De Kroon.
Geweldige service en erg mooie zalen voor een betaalbare prijs. Partycentrum De Kroon, bedankt voor de onvergetelijke avond! Neem contact met ons op. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Partycentrum de Kroon 2018, Alle rechten voorbehouden. Jan rebelstraat 5, Amsterdam.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
Goedkoop een zaal huren in Amsterdam, yoga, coaching, cursussen, etc-de Roos.
Denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven met een beamer, of een lesruimte huren met yogamatten. Je kunt zelfs een zaal met een piano huren! Klik hier voor een impressie van de zalen. In Uvorm en Carrévorm 2 personen per tafel.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
De Brakke Grond verhuurt zalen voor verschillende functies in hartje Amsterdam. De grote en kleine zalen van de Brakke Grond zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik. Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte zaal.
Welkom bij The Royal Zaalverhuur.
Ieder feest of andere gebeurtenis zien wij als een unieke gebeurtenis. Om dit evenement tot een succes te maken denken wij graag met u mee over de invulling. De zalen zijn uiterst sfeervol met marmer en stijlvol design. Jouw Speciale Dag.
Zalen.
Vergaderen in een unieke omgeving? U doet het in de Amsterdam ArenA. Onze vergaderzalen zijn met elkaar te combineren zodat uw gezelschap altijd genoeg ruimte heeft. Onze zalen zijn vernoemd naar internationale finales die Ajax in het verleden heeft gespeeld.
Zaalverhuur De School Amsterdam.
Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.

Contacteer ons