Resultaten voor zaal huren eigen drank amsterdam

zaal huren eigen drank amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Een garage kan je er niet echt meer in zien, omdat deze locatie volledig gemoderniseerd is met kosmopolitische uitstralingen. Wil jij een zaal huren bij een prachtige en unieke locatie in Amsterdam? Kijk dan snel op de website voor meer informatie over deze locatie. Artistiek en uniek. Ruimte voor maximaal 175 personen. Geen eigen catering of drank.
feestlocatie utrecht
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
Spuiten
Feestzaal in Amsterdam? Alle feestzalen in Amsterdam vind je op DNLS.
Een feestzaal in Amsterdam is snel gevonden op DNLS. Dus heeft u bijvoorbeeld entertainment nodig, dan kunnen zij u daarmee helpen. De meeste feestzalen in Amsterdam verzorgen zelf de catering, er zijn er maar een klein aantal die eigen catering toestaan op de locatie.
pakket versturen
Feestruimte in Amsterdam? Alle feestruimtes in Amsterdam vind je op DNLS.
Een feestruimte in Amsterdam is snel gevonden op DNLS. Dus heeft u bijvoorbeeld entertainment nodig, dan kunnen zij u daarmee helpen. De meeste feestruimte in Amsterdam verzorgen zelf de catering, er zijn er maar een klein aantal die eigen catering toestaan op de locatie.
beugel onzichtbaar
Locatie huren Camping Zeeburg.
Met drank, eten, muziek. Zie je het al voor je? Buiten onze drukke maanden vanaf april tot en met oktober geven we je alle ruimte om jouw feest te organiseren. Partijen tot 35 personen kunnen het hele jaar door bij ons terecht. Zowel bij ons binnen als buiten. Wees welkom voor een bedrijfsdiner, verjaardag of jubileum. En wil je een officieel ja-woord geven in een setting die bij jou past? Daar zeggen wij geen nee tegen! Ons keukenteam staat klaar om je een speciaal menu voor te schotelen. Maar je kunt ook je eigen catering verzorgen. Wat jouw wensen zijn? Met of zonder livemuziek? We nemen ze graag persoonlijk met je door. Zaal 20 x 8 m. Maximaal 120 personen. Terras met picknicktafels. Meer weten of direct een optie nemen? Neem contact met ons op. Schrijf hier je bericht. Zuider IJdijk 20 1095 KN Amsterdam 3120 694 4430 info@campingzeeburg.nl.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Geen eigen catering of drank. Goed te bereiken met het openbaar vervoer. 1033 WB Amsterdam. www.pllek.nl / 020 2900020. Feestlocatie Zuidpark Amsterdam. Een feestje in de hoofdstad? Een mooie plek daarvoor is Zuidpark, gelegen in de stad maar ook nog groen. Je kunt de dag beginnen in de espressobar, waar heerlijke verse koffie geserveerd wordt. Het hoogtepunt van de locatie, letterlijk en figuurlijk, is echter het Urban Farming dak. Hier worden verse producten verbouwd, maar kun je ook gaan zitten om gezellig te lunchen of te dineren. Hierbij kun je genieten van producten die op het eigen dak geteeld zijn. Dit kan ook in het restaurant, als je het dak iets te fris vindt. Ook is er een zaal beschikbaar waar je bijvoorbeeld met het hele gezelschap een film kunt bekijken.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Onze boot met zaal, keuken, podium en terras is geschikt voor 40 tot 70 zitten, of 100 staan personen. Zeer geschikt voor verjaardagen, familie en kinderfeestjes, trouwfeesten. Wij zijn een officiƫle trouwlocatie. Ook geschikt voor optredens en voorstellingen met een klein publiek, als vergaderruimte, voor workshops en als cursusruimte. Helaas niet geschikt voor feesten van middelbare scholieren. Wanneer: alle dagen behalve woensdag en vrijdag en 31/12. U en uw gasten hebben de volledige ruimte tot beschikking, inclusief bar en keuken. U zorgt zelf voor drank en hapjes, dus u betaalt ons niet voor eten en drankjes.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
U maakt gebruik van uw eigen drank en hapjes, en maakt gebruik van onze zaal, bar, geluidsinstallatie, danszaal, discoverlichting, tafels, stoelen, garderobe, beamer en toiletten. Offerte formulier Optie 4 Vul in voor offerte. Naast de 4 bovenstaande opties is het mogelijk om deze aan te vullen met onderstaande extras. Extra 1 Bittergarnituur gemixt. Extra 2 DJ. Iemand die voor u de gehele avond muziek draait. Extra 3 Koffie/Thee na afloop. Extra 4 Een dansworkshop tijdens de feestavond. Extra 5 Gebruik van geluidsinstallatie. Extra 6 Koffie/Thee bij binnenkomst. Drankjes die bij ons standaard worden verzorgd.: Binnenlands gedestilleerd: Cola, Cola light, 7up, Sinas, Ice Tea, Spa blauw, Spa rood, Appelsap, Limonade, Jus dorange, Koffie, Thee, Bier Heineken, Witte wijn Zoet en droog, Rode wijn. Buitenlands gedestilleerd: Bacardi, Vodka, Amaretto, Jonge Jenever, Vieux., Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Dit geldt ook voor bier en wijn. Wij handhaven hierbij de nieuwe horeca wet. Powered by Google Translate. Dansschool Redlex, Johan van Hasseltweg 39p. 1021 KN, Amsterdam Noord, Tel 0639449419, info@redlex.nl.
goedkope feestlocatie amsterdam feestlocatie zaal huren amsterdam eigen drank.
goedkope feestlocatie amsterdam feestlocatie zaal huren amsterdam eigen drank. Zaal huren in Amsterdam voor 100 tot 155 personen waar je eigen drank en catering kan brengen. Simpele locatie regio Eindhoven. Zaalhuur eigen catering Den Haag. Zaal huren met eigen catering/drank omgeving Rotterdam / Dordrecht.

Contacteer ons