Zoeken naar kroeg afhuren amsterdam

kroeg afhuren amsterdam
Café de Jaren Amsterdam.
Café de Jaren sedert 1990 is een ruim, licht café, gesitueerd in de binnenstad van Amsterdam, tussen muntplein en het Muziektheater. De hoge ruimtes van Café de Jaren vormen een aantrekkelijk decor. Aan de achterzijde ligt het café aan de Amstel en de Kloveniersburgwal, waar de zonnige terrassen zich bevinden op de begane grond en de eerste etage.
Amsterdam
De 5 beste locaties om je verjaardag te vieren in Amsterdam.
Terug naar een wat knussere locatie. Bij Café Kostverloren kun je net als bij de Walvis een eigen stukje kroeg reserveren. De kosten zijn laag en ook hier geldt: heb je een goed plan en een beetje garantie dat het stukje goed gevuld wordt, dan is er veel mogelijk!
Amsterdam
Cafe Ruig Bar Amsterdam.
Amsterdam
Amstelhaven Bar Restaurant Amsterdam.
Bar Restaurant Amstelhaven is met het grootste vlonderterras van Amsterdam een unieke plek om in de zomer te genieten van de ondergaande zon en aan te meren met de boot voor lunch, diner en een borrel. In de winter dient u echter wel van te voren te reserveren voor lunch als diner.
Amsterdam
Brandstof Amsterdam.
Onze bar is gelegen op de hoek Marnixstraat / Rozengracht in Amsterdam. Hier, op de kruising tussen West en de Jordaan, kan je 7 dagen in de week bij ons terecht voor Coffee to go tot een dinner to stay.
Amsterdam
Kroeg huren in Amsterdam.
Prijzen berekenen wij aan de hand van jouw wensen en het aantal gasten. Onze mooie kroeg in Amsterdam is te huur voor feesten en partijen. Ben je geïnteresseerd in het huren van Café Noir, of wil je onze beschikbaarheid weten?
Amsterdam

bedrijfsfeesten bedrijfsfeest bedrijfsborrel bedrijfsborrels bedrijfsuitje vrijgezelleavond thema avond bingo kwis oud/nieuw feest-oudjaarsfeest nieuwjaarsborrel bedrijfsborrel bedrijfsuitje feestcafe feest borrel pesoneelsuitje catering privé cafe kroeg huren privé kroeg besloten feesten privé kroeg feestcafe privé cafe zaal zaalverhuur zaalhuur Amsterdam zaal Amsterdam verhuur zaal zalen zalen verhuur locatie verhuur verhuur lokatie locatie verhuur Amsterdam feest lokatie feestlocatie fees lokatie Amsterdam feestje geven Amsterdam feestverhuur locatie.
Amsterdam

Café De twee Zwaantjes is een gezellige bruine kroeg gelegen in hartje Amsterdam. Met een zeer gemêleerd publiek en regelmatig toeristen is er altijd wat te doen. Voor een hapje, een borrel na het werk, of een drankje later op de avond, bij café De twee Zwaantjes kun je altijd terecht.
Amsterdam
Café van Leeuwen Zoals een café zou moeten zijn.
Gesitueerd op de hoek met de Keizersgracht, biedt Café van Leeuwen een schitterend uitzicht over één van de mooiste grachten van Amsterdam. In Café van Leeuwen kan in de ochtend uitgebreid ontbeten worden. s Middags wordt de lunch geserveerd o.a.
Amsterdam
De Ebeling Cafe Restaurant Locatie.
Al onze BURGERS worden geserveerd met frites, mayonaise en ketchup. 1150, HAMBURGER the classic. 12, CHEESEBURGER met cheddar, sla en tomaat. 1150, VEGETARISCHE BURGER gemaakt van couscous, groente en kaas. 1250, AMSTERDAMSE BURGER met picalilly, Amsterdams zuur en Old Amsterdam.
Amsterdam
Feestjes en Groepen Café Kostverloren.
Klik hier en kom voorbereid aan de start van de quiz, want dan krijg je elke zondag het onderwerp van de themaronde rechtstreeks in je mail! Alle Ajax-wedstrijden op zondag op groot scherm! Daarnaast veel Europees voetbal. Check onze Facebook welke wedstrijden we uitzenden! Kom boksen, burgers eten en quizzen met je bedrijf/afdeling. 2e Kostverlorenkade 70. 1053 SB Amsterdam.

Contacteer ons