Meer resultaten voor klein zaaltje huren amsterdam

klein zaaltje huren amsterdam
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij één of meerdere feestzalen in Amsterdam een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Amsterdam.
vloerkleed
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht!
bbq catering amsterdam
Mirror Centre Home.
Top locatie, goed bereikbaar, vriendelijk personeel, heel behulpzaam, gastvrij en mooie ruimtes.' De Grotezaal al heel vaak gehuurd voor events van Jose Antonio Manchado met Mundo Armonia Holanda. Absoluut de fijnste ruimte die ik ken! Ter Gouwstraat 3. 1093 JX Amsterdam.
Gay
Zaaltje Te Huur Zaaltje huren/verhuren in Amsterdam!
Artis Party en Congrescentrum. Plantage Middenlaan 41/A. 1018 DC Amsterdam. Zakelijk, Feestelijk Max. Vind een zaaltje. bij u in de buurt! Zoeken op plaats zoeken. Privacy Cookies Linkpartners Copyright Zaaltjetehuur.nl. zaal huren feestzaal zaalverhuur feestzaal huren zalen vergaderzalen zaaltje huren.
sigaret
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
06-24998016 Toon nummer. Amstelveenseweg 266, 1075XV, Amsterdam. Macys is de ideale locatie om af te huren voor al uw besloten borrels, diners, huwelijken, feesten en partijen van 50 tot 400 personen. Macys is niet meer geope Lees meer. Beoordeel dit bedrijf.
makelaar utrecht
DHZ Zaalverhuur.
Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
Zaalverhuur de Diamant.
De hoogste kwaliteit alcohol-vrije zaalverhuur. ZAAL HUREN IN AMSTERDAM? DE DIAMANT PARTYCENTRUM IS DE PERFECTE FEESTZAAL EN FEESTLOCATIE IN AMSTERDAM. Aan de rand van Amsterdam Sloten ligt zaalverhuur partycentrum De Diamant. Een nieuwe locatie met grote allure in Amsterdam Sloten West.
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Hier vindt u een lijst waarin per locatie staat aangegeven wat het maximale bezoekersaantal is met de openingstijden en parkeermogelijkheden. Feestlocaties in Amsterdam Zuidoost. Clubhouse Old Course. 1114 BA Amsterdam. 06 3387 0182. 020 651 8585. 1101 AX Amsterdam. 020 311 1306. 1112 XC Amsterdam.
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Marokko Community.
Wellantcollege Sloten Amsterdam. Jan van Zutphenstraat 60., tel: 020 619 02 55. Heb je ook enig idee hoe duur de zalen zijn? Ik heb weleens gehoord dat de El Amien school 500, vraagt. tel: 06 28377933. in geuzenveld/slotermeer 300., Citaat door AnIsi.: tel: 06 28377933. in geuzenveld/slotermeer 300., 300, voor de hele avond? En hoeveel mensen passen erin? Is het een mooi zaaltje of heb je er veel werk aan?
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
Zaal verhuur, evenementen, catering in Q-Factory Amsterdam.
Onze trots zijn de zalen, groot en klein, het wezen van ons gebouw. Deze worden geprogrammeerd door ons eigen team, maar zijn voor evenementen te huur, desgewenst in combinatie met onze catering afdeling van het. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail of telefoon met Q-Factory. info sheet 1 info sheet 2. Aftermovie van evenement. In deze aftermovie van een evenement in Q-Factory is goed te zien wat onder andere mogelijk is in onze zaal en in het pand. Klik hier voor de sitemap, van de Q-Factory website. Openingstijden per activiteit.: Repetitieruimtes 900: 000.: Q-Cafe 1000: 100.: Events: wisselende openingstijden. Q-Factory Hotel is geopend in juni 2017. 1093 NE Amsterdam.

Contacteer ons