Op zoek naar goedkope zaal den haag?

goedkope zaal den haag
zaal
Goedkoopste zalen Transvaal Lipa.
Wij kunnen voor u een volledig verzorgde feestavond organiseren, of het nou een jubilea, bruiloft, verjaardag, promotie, sweet sixteen party of andere gelegenheid is, wij hebben voor ieder feest een passende oplossing. Wij hebben twee locaties: Feestzaal Transvaal en Feestzaal Lipa. Beide zalen kunnen wij goedkoop aanbieden waardoor dit de goedkoopste feestzalen van Den Haag en omgeving zijn!
winkel te huur den haag
Opera Zalencentrum.
Indien u een all-inclusive zaal wilt huren, wat voor catering? Opmerkingen en/of wensen? Vul twee cijfers in Voorbeeld: 11. Deze ruimte is voor spam beveiliging a.u.b. Toets twee cijfers in Voorbeeld: 12. Deze ruimte is voor spam beveiliging a.u.b. 2525 KH Den Haag.
keycord bedrukken
HOME Partycentrum Zichtenburg.
Ontdek de mogelijkheden van Partycentrum ZICHTENBURG in Den Haag. The Ultimate in Exclusive Weddings. Partycentrum ZICHTENBURG is een uiterst modern, hoogwaardig zalencomplex met alle luxe voorzien. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een passend en schitterend aanbod. Het is mogelijk om een zaal te huren voor een bruiloft, receptie, verjaardagsfeest, dansavond, vergadering of bedrijfsfeest.
douchecabine
Feestlocaties Den Haag 15 tot 250 p.p.
Vanaf 30 deelnemers. Kale zaalhuur regio Den Haag eigen drankjes en catering mogelijk vanaf 700. Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen drankjes en eten worden zelf meegenomen. Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet.
PartyCentrum Ons Huis in Den Haag Hét juiste adres voor al uw feesten en activiteiten.
Vele bezoekers hebben hun complimenten gegeven over de geluidskwaliteit in de zaal. Maakt niet uit of u met 50 of 250 personen bent, u voelt zich altijd thuis in Ons Huis. Geplaats door PartyCentrum Ons Huis. PartyCentrum Ons Huis. PartyCentrum Ons Huis. 2531 XE Den Haag.
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
Het huren van de kleine zaal en foyer kost 25 euro per uur en het huren van de grote zaal kent een starttarief van 50 euro voor de eerste 2 uur. In Eltheto zijn verschillende faciliteiten aanwezig zoals.: Een uitgebreide geluidsinstallatie met beamer. Een van alle gemakken voorziene keuken. Een bar met koffiemachine, koelkast en vaatwasser. Wanneer u gebruik wenst te maken van deze faciliteiten zijn hier extra kosten aan verbonden. Welke activiteiten zijn toegestaan? Eltheto is o.a. te huren voor.: Een VvE vergadering. Heeft u vragen of een activiteit mogelijk is dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Om alles in goede orde te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld. Deze worden te samen met het huurcontract toegestuurd. Ook zijn deze regels terug te vinden in het gebouw. U kunt hiervoor contact opnemen met de beheerder en even kijken op de agenda pagina op deze site. Bekijk de foto's' van wijkcentrum Eltheto. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met.: Michel van Eijk. 070 356 1882. Azaleastraat 2, Den Haag.
Zaalverhuur Den Haag Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Den Haag. Marie Heinenweg 3, 2533SX, Den Haag. Beoordeel dit bedrijf 070-3051919 Toon nummer. Prinsestraat 37, 2513CA, Den Haag. In het centrum van Den Haag bevindt zich de Idazaal. Een unieke moderne zaal met klassieke details op een eeuwenoude plek.
Zaalverhuur Pallas Athene: De goedkoopste zaal huren in Den Haag Pallas Athene.
Zaalverhuur Den Haag Madestein.
BBQ buffet in Den Haag. Wij bieden verschillende zalen aan, in verschillende groottes. Hieronder staan de groottes van elke zaal weergeven met de bijbehorende prijs. Bespreek van tevoren even met ons hoeveel personen naar het evenement komen, dan kiezen wij samen met jou een geschikte zaal uit.
Feestzaal huren in Den haag Zaalhuren.net.
Op zoek naar een leuke ruimte om een verjaardag, surprise partybabyshowervrijgezellen, feest of een ander leuk feestje te vierenWij kunnen uw droomfeest OP en TOP verzorgen in onze sfeervolle ruimte. Zaal te huur Den Haag Ypenburg. 185 m 2. Leuk en goedkoop zaaltje in den haag of ypenburg? goedkope zaal te huur in Den Haag.

Contacteer ons