Resultaten voor goedkoop zaaltje huren nijmegen

goedkoop zaaltje huren nijmegen
Cafe Daen Nijmegen Zaaltje huren Cafe Daen Nijmegen.
Cafe" Daen in Nijmegen is dé plek voor je feestje, afstudeerborrel of voor een lekkere lunch tijdens het shoppen." Home / Zaaltje huren. Op zoek naar een zaaltje in Nijmegen voor je verjaardag, afstudeerborrel of bedrijfsfeest? Café Daen heeft het mooiste feestzaaltje van Nijmegen: op de Grote Markt, ingericht in de sfeervolle stijl van het pand.
zaalverhuur groningen
Gratis Zaalverhuur Café de Fiets.
Voor beide opties geldt een eenmalig bedrag van 2500, voor op en afbouwkosten. Algemene voorwaarden en Regels., De algemene voorwaarden en regels die gelden bij het huren van een gratis zaal kunt u vinden onder het kopje algemene voorwaarden wilt u meer info mail naar info@cafedefiets.com.
goedkoop pennen bedrukken
Zaal huren Dollars.
Dollars heeft een zaaltje dat gehuurd kan worden door personen vanaf 18 jaar. Dit kan voor slechts 850, per uur en een eenmalig bedrag van 15, voor de schoonmaakkosten. Wij vragen niet van je dat je een minimale omzet o.i.d.
douchecabine
Zaalverhuur in Nijmegen nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Nijmegen. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Nijmegen? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Zaalverhuur Nijmegen Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Nijmegen wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 1 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Zaal huren in Nijmegen Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Nijmegen. Zaal huren in Nijmegen. Zaal huren in Nijmegen voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Nijmegen of kies voor een type zaal om te filteren.
Zaal huren NijmegenOnline.nl.
Zaal huren Zalen en ruimtes voor uw feest, verjaardag of vergadering, in Nijmegen en omgeving. Grote en kleine zalen in Nijmegen, voordelig. Zaalverhuur met faciliteiten. Laat alleen aanbevolen zien. Alleen opgeëiste tonen. Café t Haantje. Daalseweg 19, 6521 GE Nijmegen, Nederland.
Zaalverhuur Nijmegen voor 20 tot 2000 personen.
Heb je bijzondere wensen? Kom in contact met de locatie en kijk naar jullie wensen die jullie hebben om een feestzaal te huren in Nijmegen. We hopen dat ons zaalverhuur Nijmegen aanbod jullie goed op weg kan helpen en wensen jullie een onvergetelijk feestje toe.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Lees dan vooral verder, want wij weten negen keileuke plekken om een zaaltje te huren in Nijmegen! /a Pagina 1 / 9. Café the Shuffle. Bij café the Shuffle aan de Berg en Dalseweg kan je, helemaal gratis, het zaaltje huren achter het café.

Contacteer ons