Op zoek naar goedkoop zaaltje huren nijmegen?

goedkoop zaaltje huren nijmegen
Caf Waalzicht Zaalverhuur Lent.
Naast het caf beschikken wij over een sfeervolle zaal waar u diverse arrangementen kunt boeken, waaronder feesten, recepties, bruiloften en ver-gaderingen. Caf Waalzicht is een authen-tiek gezellig bruin caf aan de dijk in Lent. Vanuit ons caf heeft u een magnifiek panorama-uitzicht over de Waal en de skyline van Nijmegen.
wasdroger
Verhuur.
Huur een zaal in dé culturele locatie van Nijmegen. Huur bij de Lindenberg een professionele zaal voor je voorstelling, concert, symposium of congres. De Valkhofzaal, Lindenbergzaal en Theatercafé No23 zijn ook te huur voor je borrel, receptie, trouwfeest, lunch of diner.
ergonomische bureaustoel
Trianon Nijmegen Feest Borrel.
Voor meer informatie, neem contact met ons op! 024 3229189 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 2004 2017 Trianon Nijmegen Berg en Dalseweg 33 6521 BA Nijmegen 024 322 9189 info@trianonnijmegen.nl.
betekenis
Zaal huren Dollars.
Dollars heeft een zaaltje dat gehuurd kan worden door personen vanaf 18 jaar. Dit kan voor slechts 850, per uur en een eenmalig bedrag van 15, voor de schoonmaakkosten. Wij vragen niet van je dat je een minimale omzet o.i.d.
balmain extensions
Cafe Daen Nijmegen Zaaltje huren Cafe Daen Nijmegen.
Cafe" Daen in Nijmegen is dé plek voor je feestje, afstudeerborrel of voor een lekkere lunch tijdens het shoppen." Home / Zaaltje huren. Op zoek naar een zaaltje in Nijmegen voor je verjaardag, afstudeerborrel of bedrijfsfeest? Café Daen heeft het mooiste feestzaaltje van Nijmegen: op de Grote Markt, ingericht in de sfeervolle stijl van het pand.
Zaalverhuur Nijmegen voor 20 tot 2000 personen.
Heb je bijzondere wensen? Kom in contact met de locatie en kijk naar jullie wensen die jullie hebben om een feestzaal te huren in Nijmegen. We hopen dat ons zaalverhuur Nijmegen aanbod jullie goed op weg kan helpen en wensen jullie een onvergetelijk feestje toe.
Gratis Zaalverhuur Café de Fiets.
Voor beide opties geldt een eenmalig bedrag van 2500, voor op en afbouwkosten. Algemene voorwaarden en Regels., De algemene voorwaarden en regels die gelden bij het huren van een gratis zaal kunt u vinden onder het kopje algemene voorwaarden wilt u meer info mail naar info@cafedefiets.com.
Zaal huren in Nijmegen Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Nijmegen. Zaal huren in Nijmegen. Zaal huren in Nijmegen voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Nijmegen of kies voor een type zaal om te filteren.
ZAAL HUREN Nijmegen, zaalverhuur Nijmegen Online.nl.
Feestzalen feestruimtes, zaal huren, grote zaal, kleine zaal, sfeervolle zaal, danszaal, partycenter, feest in een wijnkelder., Nijmegen-centrum, Nijmegen-oost, Nijmegen-west, Nijmegen-zuid, Nijmegen-noord. Deze regio: Nijmegen, Angeren, Beek, Beers, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Cuijk, Doornenburg, Elst, Ewijk, Gassel, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Heumen, Kleve, Kranenburg, Lent, Leuth, Lingewaard, Malden, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Mook, Middelaar, Nederasselt, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Overbetuwe, Ubbergen, Valburg, Weurt, Wijchen.

Contacteer ons