Op zoek naar zaal huren utrecht?

zaal huren utrecht
Feestzaal Muntgebouw Utrecht.
Het beste voorbeeld is dat wij een dag voor ons event nog konden wisselen van zaal omdat we, tegen de verwachting in, met een grotere groep zouden zijn dan gepland. Ondanks onze grotere groep was de ontvangst nog steeds top, de catering tot in de puntjes geregeld en de sfeer uitermate goed. Een echte aanrader! Robert Bartels Motion 5. facebook linkedin instagram twitter. Historisch monument en evenementenlocatie. Het Muntgebouw is een van de indrukwekkendste Rijksmonumenten van Utrecht en op steenworp afstand van de Jaarbeurs gelegen.
zaalverhuur amsterdam
Zalencentrum Utrecht Zuid.
Amaliadwarsstraat 2 d. 3522 AR Utrecht. Home Welkom Zalen Arrangementen Diner en Buffetten Activiteiten Vergaderingen Route Links Contact formulier. zaal, zalen, zaaltje, locatie., Zaal verhuur, zalen verhuur, zalencentrum, huren., feest, feestje, feestjes, feesten, feestzaal, feestzalen, feestavond, feest locatie, feest ruimte.,
latex
Zaal huren in Utrecht Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Utrecht. Zaal huren in Utrecht. Zaal huren in Utrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Utrecht of kies voor een type zaal om te filteren.
taxi
Zaalverhuur in Utrecht nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
De Winkel van Sinkel ligt in het historisch centrum van Utrecht. U bent bij deze prachtige locatie welkom voor zowel kleinschalige als grote gelegenheden. De mogelijkheid bestaat om exclusief een zaal te huren, een gedeelte, of de gehele Winkel van Sinkel af te huren.
witte beugel
Zaal huren in Utrecht Koetshuis de Haar.
Kasteel de Haar. Zaal huren in Utrecht. Bel 030 262 73 74 of gebruik ons contactformulier voor vragen, reserveren of een vrijblijvende offerte. Zaal huren in Utrecht. Zaal huren in Utrecht op een inspirerende locatie. Pak uw bedrijfsevenement eens anders aan en kom op nieuwe ideeën!
Zaalverhuur Muntgebouw Utrecht Muntgebouw Utrecht.
Historisch monument en evenementenlocatie. Zaalverhuur Muntgebouw Utrecht. Voor elke gelegenheid een passende zaal. Unieke monumentale locatie geschikt voor gezelschappen van 2 tot 500 personen. Capaciteit 300 personen. Zaalverhuur vanaf 1.125., Capaciteit 225 personen. Zaalverhuur vanaf 1.150., Capaciteit 160 personen. Zaalverhuur vanaf 775.,
Feestzaal in Utrecht? Alle feestzalen in Utrecht vind je op DNLS.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Utrecht, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere feestzalen in Utrecht voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Utrecht gevonden.
Restaurant GRIFTPARK 1 Zaalverhuur en feestlocatie in het Utrechtse Griftpark.
Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over zaalverhuur. Wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw feestzaal. Huren per dag of dagdeel, groot of klein. Een zaal huren bij Griftpark1 in Utrecht wordt altijd een feestje!
Vergader en feestlocatie in Utrecht Restaurant Zuiver.
In het restaurant kunt u naast diverse lunches ook genieten van een à la carte diner of een uitgebreid en culinair verrassingsmenu in diverse gangen. Op zondag is het restaurant in zijn geheel af te huren voor diners tot 130 personen en borrels tot 175 personen. De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. Een perfecte locatie voor uw vergadering of zakelijk diner tot 30 personen, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie tot 40 personen. De Herenkamer beschikt over een eigen bar. Zaalhuur: 175 euro per dagdeel inclusief 21% btw. De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal 6 meter. Deze ruimte is zeer geschikt voor uw presentatie of personeelsfeest van 30 tot 200 personen. Zaalhuur: 35750, euro per dagdeel inclusief 21% btw. In de Zuiverzaal zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor borrels, sit-down of walking dinners en feestavonden, voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ons salesteam helpt u graag verder! Zuiver is een ideale zakelijke ontmoetingsplaats en is centraal gelegen in Utrecht.
Sportzalen en gymzalen huren Gemeente Utrecht.
Wilt u na gebruik van de zaal deze schoon achterlaten? Wij maken de zalen schoon op maandag tot en met vrijdag, voordat de scholen in de ochtend met hun lessen beginnen. Gymzaal als extraatje. De kinderen van de BSO in Leidsche Rijn spelen het hele jaar buiten. En af en toe gaan ze naar de gymzaal. Als het bijvoorbeeld heel hard regent, regelen we in 2 uur dat we de gymzaal in kunnen, vertelt Dagmar Kuus van BSO Wijs. Online boeken we de gymzaal en krijgen we digitaal de toegangscode. Het is echt heel makkelijk om een gymzaal te huren. De kinderen vinden het erg leuk als ze naar de gymzaal gaan. We doen met de kinderen allemaal ren en tikspelletjes. Maar het allerleukste vinden ze verstoppertje in het donker, gaat Dagmar verder. De gymzaal is een extraatje en echt een feestje voor de kinderen. Hulp en contact. Wonen en leven. Zorg en onderwijs. Werk en inkomen. Bestuur en organisatie. Terug naar inhoud. Zoeken binnen Utrecht.nl Zoeken. Terug naar inhoud. Maar 5 cijfers? Over deze website. Gemeente Utrecht op Facebook Gemeente Utrecht op Twitter.
Zaal huren in Utrecht? 5 tips waarom je slaagt bij Bar Beton! Bar Beton.
Neem contact op. Zaal huren in Utrecht? 5 tips waarom je slaagt bij Bar Beton! Een spetterend bedrijfsfeest, een stijlvolle receptie of een gezellige borrel houden in Utrecht? Kom naar Bar Beton. Bar Beton heeft vijf locaties in Utrecht, waar het mogelijk is om verschillende zalen te huren.

Contacteer ons