Zoeken naar zaal huren utrecht

zaal huren utrecht
Zaalverhuur Utrecht voor 20 tot 2000 personen.
Flexibele feestzaal in Utrecht: Woolloomooloo. Flexibeler kan bijna niet. Woolloomooloo beschikt over drie verschillende zalen die te huren zijn voor alle soorten feestjes die je maar kunt bedenken! In totaal kunnen er wel 800 personen tegelijk komen. Natuurlijk is deze zaal ook geschikt voor kleine gezelschappen.
gemeente dordrecht
Partycentrum Number Four in Utrecht Zaal huren, feesten en meer!
Voor elk evenement hebben wij dé geschikte zaal. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom in ons partycentrum. 15-08 Disco Dance Classics met Ben Liebrand 14 oktober 2016 15-08 Back to the 90s 27 augustus 2016. Number Four 030-2519008. Herculesplein 281-283 info@numberfour.nl. 3584 AA Utrecht Neem contact op.
bruiloft zaal
Zaalverhuur Lazuli Utrecht: vergaderlocatie Lazuli.
030-2231772 Website door Marco Wobben. Volledige privacy tijdens uw bijeenkomst? Huur ons hele pand. Kijk hier voor de tarieven. De Nachtelijke Reis. Lezing Arianne Wopereis: De Taal van het lichaam. Lezing Hans Korteweg: Adventstijd. Lezing Hans Korteweg: Adventstijd. Route Utrecht OV.
Airport
Zaal huren in Utrecht? 5 tips waarom je slaagt bij Bar Beton! Bar Beton.
Neem contact op. Zaal huren in Utrecht? 5 tips waarom je slaagt bij Bar Beton! Een spetterend bedrijfsfeest, een stijlvolle receptie of een gezellige borrel houden in Utrecht? Kom naar Bar Beton. Bar Beton heeft vijf locaties in Utrecht, waar het mogelijk is om verschillende zalen te huren.
mini pc
Zaalverhuur Utrecht Woolloomooloo.
Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn. 3512 BL Utrecht.
De 1 Zaalverhuur Utrecht! Van modern tot authentiek! Mereveld.nl.
Elke zaal is voorzien van technische faciliteiten, zodat sprekers tijdens een conferentie gemakkelijk gebruik kunnen maken van communicatiemiddelen of er nostalgische beelden kunnen worden getoond tijdens uw huwelijksjubileum. Een onvergetelijke dag bij Mereveld. Van chique vergaderruimte tot prachtige bruiloftszaal; uw zaalverhuur Utrecht biedt zalen voor elke gelegenheid.
Zaalverhuur Oudaen.
Oudegracht 99, 3511 AE Utrecht 030 231 18 64 Contact. bijeenkomsten midden in de stad. De zalen van Oudaen zijn per dagdeel te huur en zijn geschikt als vergaderzaal of voor uw high tea, feest, lunch, borrel of diner. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden? Laat het ons weten via info@oudaen.nl of bel ons op 030-2311864. De Houdaenkamer, of zoals je eigenlijk hoort te zeggen: de Dirk van Houdaenkamer. Vanwege de voorname sfeer van de kamer wordt dit ook wel de Stijlkamer genoemd. De Houdaenkamer biedt plaats aan zon 34 personen met een afmeting van 7 x 11 meter. Extra informatie Reserveren. De Linteloozaal ligt samen met de Couwenhove en Zoudenbalchzaal op dezelfde verdieping van het Stadskasteel. De Linteloozaal kan door middel van schuifbare wanden verbonden worden met de andere zalen op de tweede verdieping. De zaal is karakteristiek vanwege de balken in de hoge nok van het kasteel en heeft een afmeting van 6 x 12 meter.
Zaal huren Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Meer informatie over een zaal huren in Utrecht? Controleer vrijblijvend de beschikbaarheid of reserveer direct uw zaal in Utrecht. Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 030-2310068. Een zaal huren in Utrecht doet u natuurlijk bij Vergadercentrum Vredenburg.
Restaurant GRIFTPARK 1 Zaalverhuur en feestlocatie in het Utrechtse Griftpark.
Restaurant GRIFTPARK 1 Zaalverhuur en feestlocatie in het Utrechtse Griftpark. Zoek je een feestlocatie in Utrecht en wil je een zaal huren? Onze zaalverhuur is tevens een erkende trouwlocatie in Utrecht. Gelegen midden in het groene Griftpark. Laat het feestje maar beginnen! feestzaal huren, zaal huren, zaalverhuur, feestlocatie, trouwlocatie, in Utrecht.
Zaal huren Utrecht The Spot.
Er is een echte disco aanwezig met een geweldige dansvloer, deze is in de weekenden beschikbaar is voor verhuur. De zaal in omgeving van Utrecht The Spot is te huren voor de hele dag, maar ook voor een dagdeel. Kortom; bij ons kunt u de beste zaal huren nabij Utrecht!
Zaalverhuur Utrecht, binnenstad, kelder verhuur, grote zaal.
Zaalverhuur Utrecht, binnenstad, kelder verhuur, grote zaal. Zaalverhuur: Kom Feesten op onze locatie! Bruiloften, jubilea, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of promoties krijgen bij ons de ruimte. Zowel de grote, moderne zaal als de ondergrondse antieke werfkelder zijn beschikbaar voor je feest. We hebben de ruimte, de muziek en kunnen de volledige catering voor je verzorgen.

Contacteer ons