Resultaten voor zaal huren nijmegen eigen drank

zaal huren nijmegen eigen drank
zaal huren zonder consumptie.
zaal huren tilburg eigen drank. zaal huren zonder consumptie. 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen. Bekijk meer: cafés. Wil je een zaaltje huren voor maximaal vijftig man, dan kan je bij Trianon gratis een zaaltje huren.
SEO Marketing
Cafe Daen Nijmegen Zaaltje huren Cafe Daen Nijmegen.
Uiteraard krijg je dan dezelfde kortingen als boven in onze zaal. Hier zijn speciale polsbandjes voor zodat we precies kunnen zien wie er bij het feest horen! Meer infobel of mail ons. Café Daen ligt op de Grote Markt in Nijmegen. Het is de perfecte locatie voor je verjaardagsfeestje, afstudeerborrel of bedrijfsborrel. De Grote Markt is prima te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt bewaakte parkeergarage. Voor info stuur een mail naar info@cafedaen.nl. Zaalhuur: Optie 1. Warme Dranken v.a. Wij schenken standaard Jupiler pils. Hertog Jan Pilsener is mogelijk. Sterke drank v.a.
online boekhouden vergelijken
Feestlocaties Nijmegen Online.
Vakantiepark De Groene Heuvels De naam Groene Heuvels verklapt het al: ons park ligt in een schitterende natuurrijke omgeving en is gelegen in het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Onze vrijstaande bunga Lees meer.
latex
Trianon Nijmegen Feest Borrel.
Doordeweeks is de zaal ook te huur, maar dan betaal je 20, zaalhuur per uur met een maximum van 100. Mocht er een geluidsman nodig zijn bijv. voor bands dan komt er nog 100, bij voor zijn aanwezigheid. Wel kan er dan gratis gebruik gemaakt worden van de beschikbare apparatuur, inclusief de beamer. In combinatie met onze eigen keuken kunnen we voor elke groep buffetten en hapjes aanbieden. Hierbij is bijna alles mogelijk en laten we ons leiden door de gast. Voor meer informatie, neem contact met ons op! 024 3229189 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 2004 2018 Trianon Nijmegen Berg en Dalseweg 33 6521 BA Nijmegen 06-28512077 info@trianonnijmegen.nl Privacy Statement.
clearcaps ervaringen
Zaalverhuur Arnhem voor 20 tot 2000 personen.
Tevens zijn er verschillende feest-en vergader arrangementen beschikbaar die ook naar eigen smaak aan te passen zijn. Zien wij jou en je gezelschap binnenkort ook aanschuiven in De Blaauwe Kamer? Het personeel hoopt je snel te mogen ontvangen, tot gauw! Tot 150 personen. Prachtig uitzicht op de natuur. Blaauwe Kamer 14. 6702 PA Wageningen. www.deblaauwekamer.nl / 0317 421410. Zaalverhuur omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen. Een overstap van Arnhem naar Nijmegen kan gevoelig liggen, hiervoor heb je dan ook een goede reden nodig. Wanneer je voor een zaalverhuur bij de Old Cave in Nijmegen uitkomt mag je dit wel een goede reden noemen. Ondergronds, in deze oude wijnkelder, kun je namelijk een prachtige zaal huren om ongestoord te feesten met je vrienden of familie.
feestzaal nijmegen
Zaalverhuur Nijmegen voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur omgeving Nijmegen: Dorsvlegel Vinkel. Wil je een zaal huren in de omgeving van Nijmegen? Ietsje zuidelijker ligt de Dorsvlegel, een locatie met verschillende zalen voor de meest uiteenlopende evenementen. Een aantal zalen is modern en chique ingericht, met een dansvloer die je uitnodigt om je danspasjes in te zetten.
Feesten.
Met zijn unieke ligging in het hartje, en oudste gedeelte van Nijmegen, en de veelzijdige mogelijkheden biedt feest gelegenheid Old Cave een unieke sfeervolle omgeving voor al uw feesten en partijen! Deze feest gelegenheid biedt drie stijlvol ingerichte ruimtes allen met een eigen middeleeuwse uitstraling.:
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
nu open 1200: 0300.: Daalseweg 19, Nijmegen. Bekijk meer: cafés. Wil je een zaaltje huren voor maximaal vijftig man, dan kan je bij Trianon gratis een zaaltje huren. Wil je grootser uitpakken, dan kan dat ook gratis mits je een drankomzet van 900 euro kan garanderen. Je kan kiezen voor catering vanuit Trianon of gewoon alleen borrelen, net waar je zin in hebt. Leuk detail: de zaal in Trianon is erg geschikt voor muziekoptredens!

Contacteer ons