Op zoek naar zaal huren nijmegen eigen drank?

zaal huren nijmegen eigen drank
Gratis Zaalverhuur Café de Fiets.
Voor beide opties geldt een eenmalig bedrag van 2500, voor op en afbouwkosten. Algemene voorwaarden en Regels., De algemene voorwaarden en regels die gelden bij het huren van een gratis zaal kunt u vinden onder het kopje algemene voorwaarden wilt u meer info mail naar info@cafedefiets.com.
wiki
Cafe Daen Nijmegen Zaaltje huren Cafe Daen Nijmegen.
Uiteraard krijg je dan dezelfde kortingen als boven in onze zaal. Hier zijn speciale polsbandjes voor zodat we precies kunnen zien wie er bij het feest horen! Meer infobel of mail ons. Café Daen ligt op de Grote Markt in Nijmegen. Het is de perfecte locatie voor je verjaardagsfeestje, afstudeerborrel of bedrijfsborrel. De Grote Markt is prima te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt bewaakte parkeergarage. Voor info stuur een mail naar info@cafedaen.nl. Zaalhuur: Optie 1. Warme Dranken v.a. Wij schenken standaard Jupiler pils. Hertog Jan Pilsener is mogelijk. Sterke drank v.a.
incasso no cure no pay
Zaal Huren Eigen Drank Vinden.nl.
Vergelijkbare zoekopdrachten voor zaal huren eigen drank. zaal huren eigen drank eindhoven. zaal huren eigen drank rotterdam. zaal huren nijmegen eigen drank. zaal huren tilburg eigen drank. zaal huren eigen catering. zaal huren zonder drank eindhoven. zaal huren amsterdam eigen drank.
mini pc
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Unieke oldtimer mobiele DJ bus te huur als podium voor DJ's. DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt.
Meppel
Trianon Nijmegen Feest Borrel.
Doordeweeks is de zaal ook te huur, maar dan betaal je 20, zaalhuur per uur met een maximum van 100. Mocht er een geluidsman nodig zijn bijv. voor bands dan komt er nog 100, bij voor zijn aanwezigheid. Wel kan er dan gratis gebruik gemaakt worden van de beschikbare apparatuur, inclusief de beamer. In combinatie met onze eigen keuken kunnen we voor elke groep buffetten en hapjes aanbieden. Hierbij is bijna alles mogelijk en laten we ons leiden door de gast. Voor meer informatie, neem contact met ons op! 024 3229189 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 2004 2017 Trianon Nijmegen Berg en Dalseweg 33 6521 BA Nijmegen 024 322 9189 info@trianonnijmegen.nl.
Feesten.
Met zijn unieke ligging in het hartje, en oudste gedeelte van Nijmegen, en de veelzijdige mogelijkheden biedt feest gelegenheid Old Cave een unieke sfeervolle omgeving voor al uw feesten en partijen! Deze feest gelegenheid biedt drie stijlvol ingerichte ruimtes allen met een eigen middeleeuwse uitstraling.:
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren! Markers aan de kaart toevoegen. The Party Factory Soest. The Party Factory Almere. Gasthoeve Het Oude Nest. The Party Factory Lelystad. De Partner Party en Podium. De Heische Hoeve. Zaal de Mulderije.
Feestlocaties Nijmegen Nijmegen Online.nl.
Feestzaal tot 250 personen. Voor uw feesten hebben wij een uitstekende feestzaal met houten dansvloer en een eigen ingang. Onze feestzaal beschikt standaard over een muziekcomputer, sfeerverlichting en een aparte rookruimte. Kijk voor een aantal prijsvoorbeelden op de site. Groene Heuvels 3., 6644 KX Ewijk, Tel 0487 539 500. De Groene Heuvels, vakantiepark. Huur de Lindenberg. Receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Lindenberg biedt een inspirerende en creatieve locatie voor jouw evenement. Of je gezelschap nu uit 10 of 600 personen bestaat; wij hebben een zaal en catering-arrangement die bij je evenement past. 6511 TM Nijmegen.

Contacteer ons