Resultaten voor zaal huren lelystad

zaal huren lelystad
zaal
Zaalverhuur in Lelystad nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Lelystad. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Lelystad? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
SEO Consult
Zaalverhuurder in Lelystad zaalverhuur-info.nl.
De 1 manier om de beste zaalverhuurders te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Lelystad. Batavialand is te boeken als unieke locatie voor jouw bedrijfsevenement of vergadering. Het leent zich het gehele jaar door uitstekend als locatie voor tal van meetings. In de omgeving binnen 10 km. Een Luchtvaart-Themapark als evenementenlocatie? De Nederlandse luchtvaartgeschiedenis vormt niet alleen een historische, maar ook een innovatieve en inspirerende. In de omgeving binnen 20 km. Het Galjoen Hotel Restaurant Zalenverhuur Dronten. Achterhuis, Restaurant Partyhouse Het Urk. Ons restaurant partyhouse Het Achterhuis is gelegen in het Urker havengebied met een geweldig panorama over het oude dorp en IJsselmeer. Paru opleidingscentrum Almere. Paru opleidingscentrum beschikt over diverse zalen welke voorzien zijn van beamer, airco, flipover enz. Een eigen restaurant en eigen parkeerplaatsen. Soul Essentials Almere. De te huren ruimte bestaat uit twee afzonderlijke zalen. De eerste ruimte is een grote ruimte met een lounge deel. Deze ruimte beslaat een totale oppervlakte van 110 m2. Zaalverhuur Almere Almere. Actie 500 Zaal huren.
Spuiten
Zaalverhuur Lelystad, Restaurant de Cantine.
Restaurant de Cantine kan doorgaans bestempeld worden als een laagdrempelige locatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Doorgaans voelen gasten zich meteen thuis en daarom vormt de Cantine de perfecte locatie voor zaalverhuur in Lelystad. 8242 PA Lelystad. T: 0320 311 100.
doorzichtige beugel kosten
Gymzalen Sportbedrijf Lelystad.
Sportcentrum De Koploper. Door heel Lelystad zijn gymzalen gevestigd. Deze gymzalen treft u voornamelijk aan in de nabijheid van scholen. De gymzalen zijn in eigendom van de gemeente. Verhuur van deze zalen vindt alleen plaats in overeenstemming met de gemeente.
schilderwerken
Zaal huren in lelystad Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Lelystad. Zaal huren in Lelystad. Een zaal huren in Lelystad voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Lelystad. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Lelystad.
Zaalverhuur Lelystad Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Lelystad vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Lelystad gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industrile locatie tot een monumentaal pand.
Zaalverhuur Lelystad voor 20 tot 2000 personen.
Wanneer je op deze plek dus op zoek bent naar een zaal, kan je een prachtig uitzicht en complete rust verwachten. Zaalverhuur Lelystad: Zeilschip Bounty. Op zoek naar een sfeervolle zaal in Lelystad? Zet dan koers naar de Bataviahaven voor een zaal op het water!
Zaal huren in lelystad? De Vier Engelen Grand Café Restaurant.
De Vier Engelen is gelegen aan het water en is te vinden midden in het centrum van Lelystad. Horeca-arrangement: Catering op maat. U kunt bij ons een zaal huren in combinatie met een horeca-arrangement. Hierbij heeft u de volgende mogelijkheden.:
Zaal huren in Lelystad The Partyfactory Lelystad.
De huur van deze fantastische feestzaal kost slechts 12850, per uur. Hiermee zijn we een van de goedkopere feestzalen in Lelystad. De timer start bij afgifte van de sleutel en stopt met het inleveren van de sleutel. Voor bovenstaande bedrag per uur kunt u.: Gebruik maken van onze lounge feestzaal, meubilair, keuken, dansvloer etc. Klik hier voor een impressie. Gedurende de huur is een beheerder aanwezig om toezicht te houden voor overdracht van de sleutel. U mag zelf eten en/of drinken meenemen echter adviseren wij dit bij ons af te nemen, dit is gebleken niet erg veel duurder maar stukken gemakkelijker te zijn! Als u gebruik wilt maken van onze DJ geluids en licht apparatuur komt er 100 bij voor kosten van BUMA STEMRA. Als aanvulling op het huren van de losse zaal is het ook mogelijk om de volgende onderdelen los af te nemen.

Contacteer ons