Meer resultaten voor zaal huren arnhem

zaal huren arnhem
Zaalverhuurder in Arnhem zaalverhuur-info.nl.
Naast onze reguliere programmering is het Posttheater te huur voor tal van evenementen zoals uw. De Eusebius is een uitstekende locatie voor uiteenlopende evenementen; van beurzen tot kunstexposities. Van galadiners en personeelsfeesten tot congressen, trouwpartijen., Papendal Hotel en Congrescentrum Arnhem.
vaatwasser inbouw
Zaal huren in Arnhem voor feest, receptie, evenement of vergadering.
Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden? Neem contact op met Romée de Weerd: bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl. Zaal huren in Arnhem. Bruiloft of Huwelijksfeest in Arnhem. Feesten en borrels in Arnhem.
Meppel
Zaalverhuur Arnhem voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen. Een overstap van Arnhem naar Nijmegen kan gevoelig liggen, hiervoor heb je dan ook een goede reden nodig. Wanneer je voor een zaalverhuur bij de Old Cave in Nijmegen uitkomt mag je dit wel een goede reden noemen. Ondergronds, in deze oude wijnkelder, kun je namelijk een prachtige zaal huren om ongestoord te feesten met je vrienden of familie.
hondenbotten
Lebret Oosterbeek.
Ons zalencentrum is gelegen in het mooie dorp Oosterbeek onder de rook van Arnhem. Wij beschikken over diverse ruimtes voor uiteenlopende activiteiten voor zowel particuliere partijen als zakelijke evenementen. Neem contact op. Wat er mogelijk is in onze zalen? Lebret biedt 3 multifunctionele zalen, met capaciteit voor 10 tot 300 personen. Alle zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur. Tevens is er gratis draadloos internet beschikbaar. Receptie, diner of spetterend feest? Wij beschikken over prachtige zalen waar u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten. Het diner verzorgen we ook met liefde voor u. Wij zorgen ervoor dat uw event onvergetelijk wordt. Presentatie, workshop of netwerkbijeenkomst? Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij zalencentrum Lebret in Oosterbeek. Lebret beschikt over diverse arrangementen die perfect aansluiten bij uw bijeenkomst. Met eigen ogen de sfeer van Lebret Oosterbeek zien? Voor een sfeerimpressie bekijk ons foto album. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Voor mijn bedrijf had ik op korte termijn een leuke zaal nodig en Lebret heeft dit, inclusief de catering en geluidsinstallatie, tip top geregeld.
brandblusser
Zaal, studio, gespreksruimte huren of therapie, cursus volgen in Arnhem? La Cappella.
Zaal, studio, gespreksruimte huren of therapie, cursus volgen in Arnhem? Nog op zoek naar een zaal of gespreksruimte? L a C appella heeft twee ruimtes te huur.: Een mooie sfeervolle zaal/studio voor dans, theater, cursussen, trainingen en kleine voorstellingen geen feesten!
Zaal Scoutinggroep Lido 76 Arnhem.
Bij reservering krijgt u binnen 3 dagen via de mail een uitnodiging voor het tekenen van de huurovereenkomst. Klik hier om de zaal meteen te reserveren. Klik hier voor onze huurovereenkomst. Reacties zijn gesloten. Copyright 2018 Scoutinggroep Lido 76 Arnhem.
t Huukske.
Langs Rijn en Rails. Meer dan zaaltjes huren alleen. Vroeger verhuurde de welzijnsinstelling Stichting Rijnstad zaaltjes als iemand daar om vroeg. Zaalhuur en baropbrengst ging in de kas van de instelling. Nu weten bewoners en clubs in de buurt dat Stichting t Huukske Arnhem West mooie en goede ruimte beschikbaar heeft.
Zaalverhuur Arnhem Zalenwijzer.
Het ligt midden in het bos, met ruimte genoeg tot parkeren, en op steenworp van het centrum van Arnhem. De zalen zijn prima ingericht voor een geslaagde party, en de medewerkers zorgen voor professionele ondersteuning tegen een zeer vriendelijke prijs. Zaal huren: Dudok.
Zaalverhuur Arnhem. De beste locatie voor een feest in de regio.
MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR ARNHEM? ZAAL HUREN ARNHEM: DE VOORDELEN. Een zaal huren voor een feest of bedrijfsactiviteit als bedrijfsborrel, vergadering en of feest heeft veel voordelen dan dit te organiseren op de eigen locatie. Ten eerste heeft u altijd alle faciliteiten op een centrale plek die eenvoudig voor uw gasten is te bereiken.
Feestlocatie huren. Feestzaal naast Arnhem Kastanjelaan13 Velp.
Klik hier om direct een offerte aan te vragen. 6883 HZ Velp naast Arnhem. Voor de invoer van uw navigatie: Velp 6883 HZ of Velp Gemeente Rheden. Tel: 026 3610090. Kastanjelaan13 is onderdeel van Kurera B.V. KVK nmr: 09108722. BTW nmr: NL 80.38.34.743 B01. Rekening nmr: NL10 RABO 0131 5988 05. Tot 500 personen. De beste feestlocatie van Velp! Tijd voor uw verjaardagsfeest, jubileum of themafeest en op zoek naar en feestlocatie? Elk feest is anders en vraagt daarom een bepaalde sfeer, inrichting, muziek, eten en drinken. Het belangrijkste is dat het past bij wat u in gedachten heeft. Wij denken graag met u mee om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken! Een feestzaal huren doe je bij Kastanjelaan13.
Start Parkstaete Zalencentrum Velp bij Arnhem.
Ons hele zalencentrum heeft WiFi. Iedere zaal heeft ook een vaste internetaansluiting. De vergader en cursusruimten beschikken standaard over een whiteboard, projectiescherm en geluidsboxen. U kunt bij ons bovendien een flip-over, beamer en/of laptop huren, maar u kunt zonder bezwaar ook uw eigen apparatuur gebruiken. Ook kunt u gebruik maken van onze kopieerservice en andere faciliteiten. Parkstaete biedt diverse cateringmogelijkheden. Dit varieert van koffie en thee bij uw vergaderingen, tot complete lunches en buffetten in alle prijsklassen. Daarvoor beschikken wij ook over een eigen keuken. Voor de kinderen kunnen we een kinderhoekje inrichten met speelgoed, tekenpapier, kleurplaten, kleurpotloden, viltstiften, video en een sjoelbak. De sjoelbak is vaak ook een succes bij niet-kinderen Ook hebben we babyboxen en kinderstoelen die u kunt gebruiken. Bovendien is er een ruimte met een commode waar babys en peuters verschoond kunnen worden. Direct naast Arnhem.

Contacteer ons