Meer resultaten voor zaal huren arnhem

zaal huren arnhem
Start Parkstaete Zalencentrum Velp bij Arnhem.
Ons hele zalencentrum heeft WiFi. Iedere zaal heeft ook een vaste internetaansluiting. De vergader en cursusruimten beschikken standaard over een whiteboard, projectiescherm en geluidsboxen. U kunt bij ons bovendien een flip-over, beamer en/of laptop huren, maar u kunt zonder bezwaar ook uw eigen apparatuur gebruiken. Ook kunt u gebruik maken van onze kopieerservice en andere faciliteiten. Parkstaete biedt diverse cateringmogelijkheden. Dit varieert van koffie en thee bij uw vergaderingen, tot complete lunches en buffetten in alle prijsklassen. Daarvoor beschikken wij ook over een eigen keuken. Voor de kinderen kunnen we een kinderhoekje inrichten met speelgoed, tekenpapier, kleurplaten, kleurpotloden, viltstiften, video en een sjoelbak. De sjoelbak is vaak ook een succes bij niet-kinderen Ook hebben we babyboxen en kinderstoelen die u kunt gebruiken. Bovendien is er een ruimte met een commode waar babys en peuters verschoond kunnen worden. Direct naast Arnhem.
zaalverhuur amsterdam
Zaal huren in Arnhem voor feest, receptie, evenement of vergadering.
Meer weten, de ruimte vrijblijvend komen bekijken of overleggen over de mogelijkheden? Neem contact op met Romée de Weerd: bel 026 3511 211 of mail naar romee@dansenbijversteegh.nl. Zaal huren in Arnhem. Bruiloft of Huwelijksfeest in Arnhem. Feesten en borrels in Arnhem.
Spuiten
Zaalverhuur Arnhem voor 20 tot 2000 personen.
Zaalverhuur omgeving Arnhem: Old Cave Nijmegen. Een overstap van Arnhem naar Nijmegen kan gevoelig liggen, hiervoor heb je dan ook een goede reden nodig. Wanneer je voor een zaalverhuur bij de Old Cave in Nijmegen uitkomt mag je dit wel een goede reden noemen. Ondergronds, in deze oude wijnkelder, kun je namelijk een prachtige zaal huren om ongestoord te feesten met je vrienden of familie.
beste wasdroger
Zalencentrum en Partycentrum De Oldenburg Driel.
Zaalverhuur met mogelijkheid voor eigen catering. Bij ons zalencentrum kunt u een zaal huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten en partijen en de catering geheel of gedeeltelijk in eigen beheer verzorgen. Ook kunt u bestek en servies bij ons huren. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.
linguale beugel kosten
Feesten bij Stayokay Arnhem Stayokay.
Wil je een zaal of ruimte huren voor een feest, bruiloft of ander spetterend event op een bijzondere locatie? Het karakteristieke pand van Stayokay Arnhem ligt midden in het bos en vlakbij de bruisende binnenstad van Arnhem. We hebben mooie grote én kleine zalen, ruime terrassen deels overdekt en een oergezellige Irish pub waar je tot in de late uurtjes kunt feesten.
Zaalverhuur Stadsboerderij De Korenmaat.
Ook in onze andere locatie, Stadsboerderij Presikhaaf, in Arnhem-Noord kan een zaal worden gehuurd op het erf. Stadsboerderij De Korenmaat. Datum van zaalhuur.: Gewenste extra faciliteiten. koffie en thee lunch beamer overig: zie toelichting. Het leslokaal is in de boerderij gelegen. Onze dieren Beleef de boerderij Op en rond het erf Ontdek de boerderij. Voor activiteiten op de stadsboerderij zie deze site van Natuurcentrum Arnhem.
t Huukske.
Langs Rijn en Rails. Meer dan zaaltjes huren alleen. Vroeger verhuurde de welzijnsinstelling Stichting Rijnstad zaaltjes als iemand daar om vroeg. Zaalhuur en baropbrengst ging in de kas van de instelling. Nu weten bewoners en clubs in de buurt dat Stichting t Huukske Arnhem West mooie en goede ruimte beschikbaar heeft.
Verhuur Posttheater.
Naast de vaste programmering, zijn er in het Posttheater verschillende mogelijkheden tot het huren van zalen. Het Posttheater beschikt over een theaterzaal, mediazaal, tuinzaal, bovenzaal en foyer. De theaterzalen beschikken over uitschuifbare tribunes waardoor het aantal zitplaatsen en toepassingsmogelijkheden variabel is. Opstellingen van 50 tot 800 personen zijn mogelijk. Elke situatie is uniek. Met veel plezier maken wij een voorstel voor úw evenement, vergadering, bijeenkomst of voorstelling, met daarin opgenomen de huurprijs en cateringmogelijkheden. Voor meer informatie over de verhuur van de zalen belt u met de zakelijke lijn 026-4463554 of mailt u naar info@posttheater.nl. Onze sfeervolle theaterzaal is voorzien van een telescooptribune. Afhankelijk van de benodigde speelruimte biedt de tribune 148 halve stand tot 319 maximale stand zitplaatsen. Het toneel heeft bij een standaard opstelling van 250 zitplaatsen een afmeting van 10 meter breed bij 8 meter diep zonder coulissen. De hoogte tot onderkant lichtbruggen is 5.4 meter. De zaal heeft een houten vloer met vlakke zwarte balletvloer.
Zaalverhuur Arnhem. De beste locatie voor een feest in de regio.
MEER WETEN OVER ZAALVERHUUR ARNHEM? ZAAL HUREN ARNHEM: DE VOORDELEN. Een zaal huren voor een feest of bedrijfsactiviteit als bedrijfsborrel, vergadering en of feest heeft veel voordelen dan dit te organiseren op de eigen locatie. Ten eerste heeft u altijd alle faciliteiten op een centrale plek die eenvoudig voor uw gasten is te bereiken.
Feestlocatie huren. Feestzaal naast Arnhem Kastanjelaan13 Velp.
Klik hier om direct een offerte aan te vragen. 6883 HZ Velp naast Arnhem. Voor de invoer van uw navigatie: Velp 6883 HZ of Velp Gemeente Rheden. Tel: 026 3610090. Kastanjelaan13 is onderdeel van Kurera B.V. KVK nmr: 09108722. BTW nmr: NL 80.38.34.743 B01. Rekening nmr: NL10 RABO 0131 5988 05. Tot 500 personen. De beste feestlocatie van Velp! Tijd voor uw verjaardagsfeest, jubileum of themafeest en op zoek naar en feestlocatie? Elk feest is anders en vraagt daarom een bepaalde sfeer, inrichting, muziek, eten en drinken. Het belangrijkste is dat het past bij wat u in gedachten heeft. Wij denken graag met u mee om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken! Een feestzaal huren doe je bij Kastanjelaan13.
Zaal Scoutinggroep Lido 76 Arnhem.
Bij reservering krijgt u binnen 3 dagen via de mail een uitnodiging voor het tekenen van de huurovereenkomst. Klik hier om de zaal meteen te reserveren. Klik hier voor onze huurovereenkomst. Reacties zijn gesloten. Copyright 2018 Scoutinggroep Lido 76 Arnhem.

Contacteer ons