Resultaten voor huur zaal

huur zaal
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Piet Heinkade 3, Amsterdam. De prachtige zaal, het café en de vergaderruimte van het Bimhuis zijn te huur voor vergaderingen, presentaties, symposia, lezingen, workshops, opnamen beeld geluid, bedrijfsevenementen en borrels. Het Bimhuis heeft een unieke locatie aan de IJ-oever en biedt een inspirerende, creatieve en moderne omgeving.
zaal trouwfeest
Zalen en lokalen huur mogelijk bij Rode Kruis afdeling Utrecht.
18 personen aan tafels in basisopstelling 83, per dagdeel. Zaal C8 alleen na 18 uur en zaterdag. 10 personen Alleen na 18 uur te huren 45, per dagdeel. Alleen te huren in overleg met facilitair coördinator. 50 personen aan tafels of 90 personen in theateropstelling. NB in de laatste situatie dient huurder zelf de extra stoelen neer te zetten zie extra stoelen 115, per dagdeel. alleen op maandag en vrijdag Maximaal 5 personen. Extra stoelen: Er staat in de gang naar C2 een kar met daarop extra stoelen. Wel na gebruik weer terugzetten. 30, per dagdeel. Opties en annulering. Opties voor reserveringen komen uiterlijk 10 werkdagen voor het moment van huur te vervallen, tenzij de optie vóór die tijd omgezet is in een definitieve reservering.
zaalverhuur amsterdam
Huur een zaal Uit Je Eigen Stad.
Je winkelwagen is leeg. Huur een zaal. Uit Je Eigen Stad biedt een fantastische omgeving om een feestje te geven, een bruiloft te vieren of een andere bijeenkomst te organiseren. Vertel ons wat je zoekt, dan doen wij je een mooi aanbod.
appartement utrecht 2 personen
Zaal huren Accres zakelijk.
Zoekt u ruimte of een zaal voor het organiseren van een bijeenkomst, vergadering, beurs, voorstelling of evenement? Een zaal huren in De Stolp kan al vanaf 1995, voor een dagdeel. Bij de Stolp organiseert u voor uw bedrijf, vereniging of instelling al een vergadering of bijeenkomst vanaf 1995, per dagdeel.
zaal trouwfeest
Zaal huren.
In combinatie met huur van de zalen en/of de Traptribune kan bij Kruim een cateringarrangement geboekt worden. De ruimte van Kruim is in overleg te bespreken. Zie hiervoor kruimgouda.nl. Voor het reserveren van een zaal en aanvraag van catering kan contact worden opgenomen met zaalverhuur@gouda.org.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst.
Zaalverhuur, zaal huren voor uw evenement kan bij Welling Duiven.
ZAAL HUREN IN DUIVEN. Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende locatie met een gezellige uitstraling dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Welling ligt centraal in Duiven en is uitstekend bereikbaar voor u en uw gasten.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
U kunt door het los huren van de zaal uw eigen partij organiseren. Hierbij kunt u ervoor kiezen of u de catering zelf wilt doen of dat wij de catering voor u verzorgen. Aankleding meubilair in overleg. Aankleding meubilair in overleg.
Zaal huren in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Zaal huren in Utrecht? Kies voor Vergadercentrum Vredenburg! Wij hebben 22 zalen van diverse grootte te huur in Utrecht. Onze grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen in cabaretopstelling, maar u kunt bij ons ook met kleine groepen terecht.
Vergaderen Utrecht centrum.
Weldadige stilte in een imposant kerkgebouw die ruimte biedt voor focus, bezinning en diepe inzichten. Een inspirerend kerkgebouw met een levendige atmosfeer waarin ideeën en creativiteit floreren. Wil je meer weten? Wil je meer weten over Zaalverhuur7 neem dan contact met ons op.:

Contacteer ons