Resultaten voor huur zaal

huur zaal
Zaal huren in Rotterdam Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Kortom, Inntel Hotels Rotterdam Centre is de ideale locatie voor een geslaagd evenement! Huur uw zaal in hartje Rotterdam. Een zaal huren met adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam? De Panorama Zaal op de 16e verdieping biedt een zeer indrukwekkend uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug.
zaal trouwfeest
Spant! Zaalverhuur centraal in t Gooi met een unieke theatersfeer.
Zaalverhuur centraal in t Gooi met een unieke theatersfeer. Spant beschikt over mooie ruimtes voor het organiseren van jouw event. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Daarnaast bieden we volledige ondersteuning op elk gebied en zorgen we dat jouw event aan niets ontbreekt.
zaalverhuur amsterdam
Zaal huren Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Zaal huren in Utrecht? Kies voor Vergadercentrum Vredenburg! Wij hebben 22 zalen van diverse grootte te huur in Utrecht. Onze grote zaal is geschikt voor maximaal 150 personen in cabaretopstelling, maar u kunt bij ons ook met kleine groepen terecht.
trouwfeest zaal
Zaal huren.
Zo kunt u eenvoudig een zaal huren voor onder andere een vergadering, training, cursus, workshop, scholing, presentatie. Bij elke locatie staat beschreven onder het kopje zalen, welke capaciteit elke zaal heeft en welke zaalopstelling er mogelijk. U kunt de huur van de zaal online rechtstreeks regelen bij elke zaalaanbieder.
vloerkleed
Zaal huren? RKWBV.
Deze zaal is zeer geschikt voor maatschappelijke organisaties om bijvoorbeeld bijeenkomsten te organiseren. Maar zeker ook voor persoonlijke bijeenkomsten. Feestjes geven wij liever niet in de zaal, vanwege de geluidsoverlast voor onze buren. Ruime heren en damestoilet, kapstokken, keukentrolley. Bar: vaatwasser, koelkast, glaswerk. Keukentje: vaatwasser, koelkast, 3 koffiezetapparaten, 2 waterkokers, magnetron, fornuis, borden, bestek, kopjes. Capaciteit: circa 60 personen. Het gebruik is inclusief kopjes, glaswerk, borden en bestek. na gebruik af te wassen in de vaatwasser en terug in kastjes zetten. Huur: 8500, excl BTW per dagdeel.
glaszetters
Zaal huren Accres zakelijk.
Zoekt u ruimte of een zaal voor het organiseren van een bijeenkomst, vergadering, beurs, voorstelling of evenement? Een zaal huren in De Stolp kan al vanaf 1995, voor een dagdeel. Bij de Stolp organiseert u voor uw bedrijf, vereniging of instelling al een vergadering of bijeenkomst vanaf 1995, per dagdeel.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
De prachtige zaal, het café en de vergaderruimte van het Bimhuis zijn te huur voor vergaderingen, presentaties, symposia, lezingen, workshops, opnamen beeld geluid, bedrijfsevenementen en borrels. Het Bimhuis heeft een unieke locatie aan de IJ-oever en biedt een inspirerende, creatieve en moderne omgeving.
Zaal huren.
In combinatie met huur van de zalen en/of de Traptribune kan bij Kruim een cateringarrangement geboekt worden. De ruimte van Kruim is in overleg te bespreken. Zie hiervoor kruimgouda.nl. Voor het reserveren van een zaal en aanvraag van catering kan contact worden opgenomen met zaalverhuur@gouda.org.
Theater en zalenverhuur.
Voor het reserveren van een zaal en de aanvraag van catering kunt u contact opnemen met OBA Congres. Wilt u een optie nemen op een zaal? Stuur dan een e-mail met de gewenste datum en tijd, het aantal personen, eventueel overige cateringwensen en uw contactgegevens naar OBA Congres.
Zaalhuur Organisatie Universiteit Utrecht.
De regels en bepalingen gelden voor zalen in het Uithof-Centrumgebied. Regels en bepalingen voor zaalhuur wordt binnenkort gepubliceerd. Regels en bepalingen voor audiovisuele middelen. In de binnenstad en in Utrecht Science Park/De Uithof zijn diverse zalen te huur. U kunt verschillende faciliteiten huren bij een zaal.
Uw evenement in De Balie.
Steun De Balie. Salon, Filmzaal en Grote Zaal. Bent u op zoek naar een ruimte voor uw vergadering, lezing, congres of presentatie? Naast ons eigen culturele programmering, zijn de de drie zalen van De Balie Grote Zaal, Salon en Filmzaal ook te huur voor externe evenemente n.

Contacteer ons