Resultaten voor feestzaal huren hoofddorp

feestzaal huren hoofddorp
feestzaal - De zaal kan ook makkelijk 200 man aan.
Dankzij de uitstekende geluidsisolatie kun je in het café met elkaar praten en in de zaal harde muziek maken. Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal.
Particulier Event Center Fokker.
Wij zijn strategisch gelegen nabij Haarlem, Amstelveen, Schiphol, Hoofddorp. Vergaderruimte huren hoofddorp. Bedrijfsfeesten en Recepties. 2133 MH Hoofddorp. Bruiloft George Nelly. Beste medewerkers van Fokker. Hartelijk dank voor het praktische meedenken vooraf om onze huwelijksfeest zo ontspannen mogelijk te maken.
latex
tot 50 personen in Hoofddorp zaalverhuur-info.nl.
Alle zaalverhuurders In de regio.: Kaart weergeven tot 50 personen in Hoofddorp. Paul en Avi's.' Zoekt u een gezellige privé ruimte om uw verjaardag, kinderfeestje, sweet sixteen te vieren, of zoekt u een volledig verzorgde dag met uw familie, vrienden of collega's.'
pakket versturen
Event Center Fokker Hoofddorp.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Meer Zakelijk Zakelijk. Zakelijk een feest, vergadering, receptie of teambuilding boeken? De drie zalen van Event Center Fokker bieden u alle mogelijkheden. Vergaderruimte huren hoofddorp. Bedrijfsfeesten en Recepties. 2133 MH Hoofddorp.
clearcaps of invisalign
Event Center De rode loper.
Bruiloft, Feestpartijen, Receptie, of om een Dansavond. Welkom bij Zaalverhuur Hoofddorp. Event Center De rode loper is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Lees meer over de mogelijkheden. Wilt u weten wat het kost om een zaal bij ons te huren?
schilderwerken
Feestlocatie en Zaalverhuur MeerSquash Activity Hoofddorp.
Vanaf 10, per kind, inclusief limonade, patat met frikadel of kroket en een ijsje toe. Specifieke wensen zijn natuurlijk bespreekbaar. Bel mij terug. Bel mij terug. Het is mogelijk een besloten feest, receptie, borrel of presentatie te plannen bij MeerSquash Activity. 2132 CR Hoofddorp.
De" Wissel."
Welkom op de website van De Wissel in Hoofddorp. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar ligt in de Haarlemmermeer partyzaal De" Wissel. De" Wissel" is van oudsher de kantine van de Fanny Blankers-Koen hal. Sinds Wendy en Piet Grosscurt De" Wissel" hebben overgenomen kunnen we niet meer spreken van een kantine maar is De" Wissel" uitgegroeid tot een sfeervol café met de mogelijkheid tot een knallend feest.
Zaalverhuur in Hoofddorp nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Hoofddorp. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Hoofddorp? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Hoofddorp voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hoofddorp. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hoofddorp. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
Feestzaal in Hoofddorp? Alle feestzalen in Hoofddorp vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Hoofddorp naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Hoofddorp door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.

Contacteer ons