Zoeken naar feestzaal huren hoofddorp

feestzaal huren hoofddorp
Feestzaal Hoofddorp De Nationale Locatie Site.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Hoofddorp, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere locaties in Hoofddorp voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Hoofddorp gevonden.
feestzaal
Zaalverhuur Anna's' Hoeve Rijsenhout.
Voor kinderfeestjes en creatieve workshops verwijzen wij u door naar www.deco-rata.nl. Een unieke authentieke Hollandse boerderij op enkele minuten rijden afstand van Schiphol, Aalsmeer en Hoofddorp. Deze monumentale boerderij is dé locatie voor sfeervolle bijeenkomsten met een wat informeler karakter.
dordrecht centrum
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. Bar achterzaal van jazzcafe t geveltje, bloemgracht 170, in het centrum van amsterdam midden in de jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond. Er is een bar met aansluitend een feestzaal totaal max 110 genodigden geschikt voor.
gelders nieuws
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Hoofddorp voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hoofddorp. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hoofddorp. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
weeronline meppel
Feestzaal.
Bent u ook op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Wij beschikken over een ruime feestzaal aan de rand van Amsterdam Lijnden.: Geschikt voor grote en kleine groepen. Feesten, partijen, recepties, presentaties, vergaderingen en meer. Beamer en geluidsinstallatie.
The Partyfactory Uithoorn All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon!
inclusief 35, uur lang onbeperkt drank, diverse hapjes, bediening, licht geluid bestaat de mogelijkheid om deze locatie af te huren. Ons motto is dan ook niet voor niets: betaalbaar feest vieren! The Partyfactory Uithoorn heeft een uniek concept waar u uw bruiloften, thema feesten, bedrijfsfeesten, business events, kinderfeesten en privé feesten kunt organiseren.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Zaaltjes.
Hoofddorp: Live, life dancecenter in Floriande, Minaret 1 te Hoofddorp. Hoofddorp: De zaal incl. keuken en eigen consumpties van jongerencentrum Studiovijf aan de Waddenweg in Floriande Hoofddorp. Hoofddorp: Bovenste zaal incl. keuken en eigen consumpties van Event Center Fokker aan de IJweg.
De" Wissel."
Welkom op de website van De Wissel in Hoofddorp. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar ligt in de Haarlemmermeer eetcafé/partyzaal De" Wissel. De" Wissel" is van oudsher de kantine van de Fanny Blankers-Koen hal. Sinds Wendy en Piet Grosscurt De" Wissel" hebben overgenomen kunnen we niet meer spreken van een kantine maar is De" Wissel" uitgegroeid tot een sfeervol eetcafé met de mogelijkheid tot een knallend feest.
Sportcomplex Koning Willem-Alexander.
Iedere 2e vrijdag van de maand vanaf 1900: is er elk half uur de mogelijkheid om te zwemmen als een zeemeermin! Zeemeerminzwemmen 14 april 2017. Zeemeerminzwemmen 14 april 2017. Discozwemmen 21 april 2017. Online inschrijven zwemles. Sportcomplex Koning Willem-Alexander Bennebroekerweg 800 2134 AB Hoofddorp T: 023-5541041 skwa@sportfondsen.nl.
Zaalverhuur Hoofddorp Estee //4K YouTube.
THE LAKE Danscentrum, Partycentrum en Zaalverhuur Almere, Grote zaal, Kleine zaal, Huren Duration: 157. THE LAKE Danscentrum, Partycentrum en Zaalverhuur te Almere, Grote zaal, Kleine zaal, Huren 383 views. YAKHLAF EVENTS ZAALVERHUUR Duration: 553. M Yakhlaf 2899, views. Kerkdienst de Meerkerk Hoofddorp Duration: 5620.

Contacteer ons