Zoeken naar zaal huren rotterdam

zaal huren rotterdam
Zaal huren in Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Zaal huren Rotterdam. Wilt u een evenement organiseren in de omgeving van Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u een geschikte zaal huren in Rotterdam voor een bedrijfsfeest, beurs, trouwerij of een familieaangelegenheid?
trouwfeest zaal
Feestlocaties Rotterdam 15 tot 250 p.p.
Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie te beschikken over de mogelijkheid om enkel zaalhuur in rekening te brengen drankjes en eten worden zelf meegenomen; kijk voor tips ook eens op catering tips voor Rotterdam. Dan is het best lastig om een zaal te vinden die hieraan voldoet.
zaalverhuur rotterdam goedkoop
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren. Ben je op zoek naar een goedkope zaal? Veel locaties op deze website bieden zalen aan op basis van zelfverzorging, zodat je heel goedkoop een zaal kunt huren.
bruiloft zaal
Rotterdam Delfshaven Radar.
Wijk Geen voorkeur Mathenesse Tussendijken Schiemond Spangen Nieuwe Westen Rotterdam Overschie Oude Westen Geen voorkeur. Activiteiten Sociaal Cultureel Vergadering Cursus Sport Dansen Koken Muzikale oefenruimte Feestruimte Sociaal Cultureel. Aantal personen Geen voorkeur tot 12 tussen 13 en 25 tussen 26 en 50 tussen 51 en 70 tussen 71 en 100 meer dan 100 Geen voorkeur. tussen 13 en 25. tussen 26 en 50. tussen 51 en 70. tussen 71 en 100. meer dan 100. Oppervlakte Geen voorkeur klein kleiner dan 25m middel tussen 25m en 50m groot tussen 50m en 100m extra groot groter dan 100m Geen voorkeur. klein kleiner dan 25m. middel tussen 25m en 50m. groot tussen 50m en 100m. extra groot groter dan 100m. Extra opties Bereikbaar voor rolstoel? Catering Bereikbaar voor rolstoel? Aantal hits De hits zijn de ruimtes die voldoen aan alle door u gestelde criteria. Huis van de Wijk Post West. Ruimtes die voldoen aan uw voorkeuren.: Zonnezaal Aelbrecht Buitenhof Hofstede Vierambacht Muziekkelder Keuken Ontmoetingsruimte Oosterzee Vandenlinden zaal Tidemanzaal.
Zaalverhuur Rotterdam Speciale plek Restaurant De Tuin.
Voor iedere gelegenheid een passende zaal! Een zaal huren in Rotterdam voor een groepsdiner, trouwfeest of bedrijfsborrel? Zaalverhuur in Rotterdam. Tijd voor een feestje? Bij Restaurant De Tuin kunt u zalen huren die geschikt zijn voor allerlei feestelijke aangelegenheden. Van de verjaardag van uw moeder tot de afscheidsborrel van uw collega: bij De Tuin verhuren wij zalen op maat!
Zaalverhuur in Rotterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Rotterdam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Rotterdam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Mensen uit DELFT / ZOETERMEER / VLAARDINGEN / MAASSLUIS / ROTTERDAM / BARENDRECHT / RIDDERKERK / ROZENBURG / SPIJKENISSE / HELLEVOETSLUIS. Allemaal weten ze de weg naar Schiedam te vinden. Of het nu gaat om een huwelijk, personeelsfeest of verjaardag, maak een afspraak en overtuig uzelf dat onze feestzaal in Schiedam perfect aansluit bij uw wensen en uw budget! Bij Zaal Beatrix is zeer populair als trouwlocatie!
Feestzaal in Rotterdam? Alle feestzalen in Rotterdam vind je op DNLS.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Rotterdam, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere feestzalen in Rotterdam voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Rotterdam gevonden.
Zaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Rotterdam. Zaal huren in Rotterdam. Zaal huren in Rotterdam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Rotterdam of kies voor een type zaal om te filteren.
Zaalverhuur Rotterdam.
Mocht u een aangepaste tijdsvak willen, dan kunt u dit aangeven onderaan dit formulier. Houd wel rekening dat de keuze van uw tijdsvak of dagdeel uw budget sterk beïnvloed. Elke dag geopend van 1700: tot 2300.: Volg ons op. Shiki Sushi Lounge. Prins Alexanderlaan 37A. 3068 PN Rotterdam.
Huur een zaal of studio Hofplein Rotterdam.
Een zaal of studio voor úw event. Voor een presentatie, meeting, receptie of feestelijke ontvangst, kunt u ook terecht bij Hofplein Rotterdam. Met haar kleurrijke Hofpleintheater in hartje Rotterdam en De Theaterschool in Delfshaven heeft zij twee karakteristieke locaties die geschikt zijn voor groepen van 1 tot 500 personen.

Contacteer ons