Resultaten voor zaal huren rotterdam

zaal huren rotterdam
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8 door 2 beoordelingen. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
zaalverhuur rotterdam goedkoop
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Je hoeft als Rotterdammer niet meer de stad uit te gaan om je speciale dag, op een mooie locatie en met de juiste capaciteit, te vieren! Diamond Plaza in Rotterdam zuid is de plek bij uitstek om je feest te vieren. Wij beschikken over een kleine / intieme bovenzaal, genaamd Emerald, met een capaciteit tot maximaal 200 zitplaatsen en een grote zaal, genaamd Brilliance, met een capaciteit tot maximaal 800 zitplaatsen. Beide zalen hebben een aparte ingang.
schilder
Zaal huren in Rotterdam Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Kortom, Inntel Hotels Rotterdam Centre is de ideale locatie voor een geslaagd evenement! Huur uw zaal in hartje Rotterdam. Een zaal huren met adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam? De Panorama Zaal op de 16e verdieping biedt een zeer indrukwekkend uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug.
rolgordijnen ikea
Zaal huren in Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Zaal huren Rotterdam. Wilt u een evenement organiseren in de omgeving van Rotterdam? Dan is het belangrijk dat u een locatie zoekt dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wilt u een geschikte zaal huren in Rotterdam voor een bedrijfsfeest, beurs, trouwerij of een familieaangelegenheid?
clips
Kleine zaal huren Rotterdam Unieke locatie t Manneke.
Laat u betoveren door deze unieke plek! Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een kleine zaal kaal te huren en zelf de catering te organiseren. Diverse kleine zalen in Rotterdam. Bij t Manneke zijn de mogelijkheden eindeloos bij het huren van een kleine zaal in Rotterdam.
Zalenverhuur Erasmus University Rotterdam.
Het Q-gebouw heeft verschillende soorten zalen en break-out rooms op de 1e en 2e verdieping. De grootte van de zalen in dit gebouw varieert van 6 tot 41 personen. Alle verhuurzalen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Informatie en reserveringen zalenverhuur Erasmus Universiteit Rotterdam.
Zaalverhuur Victory Outreach Rotterdam.
Zaal 1 Auditorium. Vision Outlet webshop. VO promo videos. Selecteer een pagina. Algemene informatie zaalverhuur. Victory Outreach is gevestigd aan de Mijnsherenplein 9 in Rotterdam en beschikt over een aantal zalen van verschillende omvang. Van congressen tot vergaderingen, repetities, bruiloften en andere bijeenkomsten of een groot concert voor 1000 gasten, Victory Outreach maakt het mogelijk. Het organiseren van uw evenement in Victory Outreach is eenvoudig. Wij nemen u het werk uit handen en assisteren u vakkundig bij de organisatie en uitvoering. Hierdoor verloopt alles soepel en met oog voor detail, van catering en decoratie tot aan geluid en techniek. Dit kan full service of u kiest ervoor de organisatie in eigen handen te nemen., In deze brochure vindt u meer informatie over het aanbod van onze zalen, de mogelijkheden die u als huurder heeft en richtlijnen bij het huren van onze zalen.
Zaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Rotterdam. Zaal huren in Rotterdam. Zaal huren in Rotterdam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Rotterdam of kies voor een type zaal om te filteren.
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
een zaal te huren in Rotterdam. Op een prachtige locatie aan de Rotte, tussen Crooswijk en het Oude Noorden. Uitstekend te bereiken met het OV. Nivon Rotterdam is een vrijwilligersorganisatie. Voordelig een zaal huren? Dat kan als u een vereniging, stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een cursusactiviteit wilt organiseren.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren. Ben je op zoek naar een goedkope zaal? Veel locaties op deze website bieden zalen aan op basis van zelfverzorging, zodat je heel goedkoop een zaal kunt huren.
Zaalverhuur overzicht Podium O950.
Op 5 autominuten van de Kralingse Plas, Erasmus Universiteit, Capelle aan den Ijssel, Brainpark, De Esch, Crooswijk, Rivium en het centrum van Rotterdam. Zaalruimte huren in Rotterdam. Bent u op zoek naar een zaal of een zaaltje om te huren voor uw dagcongres, dagseminar of lezing in Rotterdam.

Contacteer ons