Op zoek naar zaalverhuur hilversum?

zaalverhuur hilversum
Zaalverhuurder in Gooise Meren, Hilversum en Wijdemeren zaalverhuur-info.nl.
Dans en Sport Studio Elena Hilversum. Dans en sport zalen TE HUUR 2 zalen: Ballet en dans zaal Sport of office zaal. Zaalverhuur Grolsch Sportcafé, te Hilversum Hilversum. Het Grolsch Sportcafe biedt een super mooie en trendy ruimte aan die perfect geschikt is voor: verjaardagen, recepties, kraamfeesten, bedrijfsborrels, examenfeesten.,
Zaalverhuur
Zoek hier een leuke locatie en regel je eigen catering.
Wij hebben al veel geploeterd om leuke locaties te vinden waar je je eigen catering kunt regelen. Want, laten we eerlijk zijn, is jouw favoriete keuken niet precies wat je voor dit feestje nodig hebt om het ECHT te vieren!
droger
Luno Meeting Center.
Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een volwaardige, prettige, gastvrije vergaderlocatie, voor grote en kleine bijeenkomsten. Of het nu gaat om besloten vergaderingen, presentaties, workshops, trainingen, recepties of andere gelegenheden, bijna iedere groep kan bij ons terecht; of u nou met een paar personen bijeen wilt komen in een gezellige, inspirerende omgeving, of dat u een groep van 250 personen bijeen wilt brengen in het gezellige centrum van Hilversum, waar alle catering u uit handen genomen wordt.
aanbesteden
Feestlocaties Hilversum Het Gooi Locaties.nl.
Daarnaast is het mogelijk om uw favoriete feestlocaties op te slaan in mijn favorieten welke direct gesynchroniseerd worden met de Locaties app. Waar u ook bent, u heeft uw favoriete feestlocaties altijd bij de hand. Bekijk nu onderstaande feestlocaties in Hilversum.
clips
Zaal huren in hilversum Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Hilversum voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hilversum. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hilversum. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
Evenementenlocatie Gooiland Flexibel Persoonlijk.
Wat is de beste weg naar onze locatie in Hilversum? Bereken uw route. Locatie Gooiland bevindt zich op loopafstand vanaf het centraal station van Hilversum.: Emmastraat 2, 1211NG Hilversum. Congreslocatie Midden Nederland. Evenementenlocatie Midden Nederland. Vergaderlocatie Midden Nederland. Zaalverhuur Midden Nederland.
Vind zaal te huur op Marktplaats.nl.
Pagode tenten, design barkrukken, professionele bierbank. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname., Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief, ruimte voor een dansvloer, in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen. Trouwen op locatie is mogelijk.er. De Silent Disco Club verhuurt Stille Disco met koptelefoons. Boze buren tijdens je feest? Huur onze Silent Disco! Zoek je een silent disco? Wij verhuren de goedkoopste en uniekste stille disco van nederland! Optie 1: ontvangers, iedereen neemt zijn eigen koptelefoon mee, grappig omdat iedereen een andere koptelefoon draagt en uniek, want niemand anders heeft dat! Dit is ook gelijk de aller goedkoopste optie. De Silent Disco Club. Te huur: vergaderruimte/cursusruimte/opleidingsruimte Cuijk. In cuijk, nabij het station en tevens voldoende eigen parkeerplekken een leuke vergaderruimte / cursusruimte / opleidingsruimte aangeboden. Flexibel inzetbaar, dus ook voor vrijetijdsbestedingen van verengingen inzetbaar. In de ruimte heeft een interactief presentatiebord met geluid, 2 presentatiekrukken en. Sport zaal Hilversum te huur.
Zaalverhuur Regenboogkerk Hilversum.
Hilversum ligt centraal in Nederland en slechts op 30 minuten reizen vanaf Schiphol. Op loopafstand van het kerkgebouw bevindt zich een parkeergarage die per auto goed bereikbaar is vanaf de ring; het NS station bevindt zich op 10 minuten loopafstand.
Grolsch Sportcafé, te Hilversum Zaalverhuur Hilversum. Vergaderruimte. Sportcafé.
Zaalverhuur voor al uw feesten en partijen. Vier jou feest in het Grolsch Sportcafé. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen catering en bar te verzorgen, zonder daar extra voor te hoeven betalen! Kies voor de Kale zaalhuur of een Arrangement!
Filmtheater Hilversum.
Zaalverhuur voor privévoorstellingen. Buiten onze reguliere openingstijden is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om onze zalen te huren voor een privévoorstelling. In de praktijk betekent dit dat er mogelijkheden zijn voor doordeweekse ochtenden tussen 9.00 en 13.00 uur. Voor meer info kunt u contact opnemen via info@filmtheaterhilversum.nl. Kinderfeestjes in het FTH. Wil je een kinderfeestje vieren in het Filmtheater? Dat kan bij alle kinderfilms uit ons lopende programma! We hebben een all-inclusive kinderkaartje voor 850, euro. Daarvoor krijgt elk kind: toegang tot de film, een drankje naar keuze, een zakje snoep en een cadeautje in de pauze. Ouders/begeleiders betalen 650, euro voor alleen het toegangskaartje. Reserveren is noodzakelijk op 035 6235466 vermeld altijd bij de reservering dat het om een kinderfeestje gaat. Het kinderfeestje kan vanaf 6 kinderen! 1211 DR Hilversum.
Luno Meeting Center, Hilversum.
Het Luno Meeting Center is gevestigd in het centrum van Hilversum op de Kerkbrink. Met de auto is het Meeting Center te bereiken via de centrumring met parkeergelegenheid op 50 meter, in parkeergarage de Gooische Brink. Vanaf het Centraal Station Hilversum ligt het Meeting Center op 8 minuten lopen.

Contacteer ons