Zoeken naar zaal huren eigen drank

zaal huren eigen drank
Feestlocaties Utrecht 15 tot 250 p.p.
Deze locatie biedt zowel een kleine zaal tot 120 personen als een grote zaal tot 600 personen aan. BASIS is the place to be voor elk feest in Utrecht! Ruimte voor maximaal 700 personen. Geen eigen catering of drank. Parkeergarage op loopafstand de Bijenkorf.
zaalverhuur amsterdam
Kale zaalverhuur Halima dans entertainment.
Kale Zaalverhuur Verzorg je eigen drank en hapjes. Informeer naar de mogelijkheden. Niet alles zelf willen regelen? Wij bieden diverse diensten waar je onafhankelijk van elkaar gebruik van kunt maken bijvoorbeeld.: Verzorging van dessert of hapjestafel geheel in stijl/thema van het feest. Een danslerares tijdens een thema of vrijgezellenfeest. Feestelijke aankleding van de zaal.
Bedrukte pennen
Zaalverhuur Rotterdam Zaal Beatrix.
Het is bij ons helaas niet mogelijk om eigen catering te verzorgen in onze zaal. Wel is het, onder voorwaarden, mogelijk om onze keuken te gebruiken. Neem voor meer informatie contact met ons op. Zaalverhuur Rotterdam: uw wensen. Heeft u speciale wensen?
nieuwe cilindersloten
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Onze boot met zaal, keuken, podium en terras is geschikt voor 40 tot 70 zitten, of 100 staan personen. Zeer geschikt voor verjaardagen, familie en kinderfeestjes, trouwfeesten. Wij zijn een officiële trouwlocatie. Ook geschikt voor optredens en voorstellingen met een klein publiek, als vergaderruimte, voor workshops en als cursusruimte. Helaas niet geschikt voor feesten van middelbare scholieren. Wanneer: alle dagen behalve woensdag en vrijdag en 31/12. U en uw gasten hebben de volledige ruimte tot beschikking, inclusief bar en keuken. U zorgt zelf voor drank en hapjes, dus u betaalt ons niet voor eten en drankjes.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
U betaald een vaste huurprijs voor de zaal voor een feestavond en verzorgd uw eigen catering. U maakt gebruik van uw eigen drank en hapjes, en maakt gebruik van onze zaal, bar, geluidsinstallatie, danszaal, discoverlichting, tafels, stoelen, garderobe, beamer en toiletten.
Eigen catering, hal4, Rotterdam, evenementenlocatie.
Dit is uitermate geschikt wanneer u buffetten wenst uit andere culturen. Wij gaan uit van een hoge standaard hygiëne. U huurt de locatie of één van onze zalen, inclusief bediening en dranken. Wij rekenen geen extra kosten voor het meebrengen van eigen hapjes of buffetten.
Vind hier uw feestruimte Utrecht DNLS locaties.
De mooiste feestzalen van Middelburg. Over deze pagina. U zocht naar een feestruimte in Utrecht en heeft hier een overzicht gevonden. DNLS heeft vele unieke feestruimtes in Utrecht in haar aanbod zitten, van een historisch kasteel tot een robuuste industrile locatie.
Geniet van zaal verhuur in Tilburg of Berkel Enschot met uw eigen drank of eigen catering PartyCentrum.
Kortom: onze zaal huren, uw eigen drank, uw eigen catering indien u dit wilt, uw personeel en uw versieringen. Natuurlijk passen wij hier de prijs voor aan. Zaal huren in Tilburg. Wij hebben 2 schitterende zalen in Tilburg die u kunt huren voor uw feest.
Zaalverhuur Salsa Contigo.
Wat voor zalen zijn er bij Salsa Contigo? Voor groepen tot 90 personen kunt u onze schitterende zalen, feestzaal en feestlocatie afhuren met eigen drank. Tegen gunstige condities regisseert u hier uw eigen feest of maakt u samen met ons een programma om van uw feest een bijzondere gebeurtenis te maken. De zalen zijn voorzien van airconditioning, feest verlichting en een muziekinstallatie. U heeft de keuze uit twee zalen/Feest zaal. Eén zaal van ca. 8 x 11m2 en één zaal van 8 x 13 m2. De zalen zijn voorzien van airconditioning, feest verlichting en een muziekinstallatie. Een avond onze zaal afhuren kan al vanaf 250, incl. U kunt onze zaal ook per uur huren voor bijvoorbeeld workshops en dansles; prijzen vanaf 4999, per uur.
Boven Breda Zaalverhuur.
Boven biedt de gelegenheid een eigen kroegje uit te baten. Zelf bier tappen en zelf de drank uitschenken, muziek regelen, etc. Boven zorgt voor een goed gevulde bar en biedt ondersteuning. Succes gegarandeerd met het huren van deze privé kroeg!
Zaalverhuur Leiden DNLS heeft voor elke gelegenheid een locatie.
Geen eigen catering mogelijk. De HomeTown Lounge beschikt over een grote moderne zaal van zo een 300m2.Als standaard meubilair beschikt de HomeTown Lounge over een 15 tal moderne statafels. 10 tot 350. Geen eigen catering mogelijk. Van der Valk Hotel Leiden.

Contacteer ons