Op zoek naar kroeg huren amsterdam?

kroeg huren amsterdam
Home Cafe Kiebêrt.
Amsterdam
De Ebeling Cafe Restaurant Locatie.
Ook is het mogelijk om de Ebeling in zijn geheel af te huren voor een feest. In dit geval bieden wij plaats aan zo'n' 300 gasten. De Ebeling is officieel een trouwlocatie. U leest het goed, er kan getrouwd worden in de Ebeling! En wat is er nou makkelijker dan een feestlocatie, een dinerlocatie en een trouwlocatie in één te zijn! Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u extra informatie of een afspraak maken? Dat kan door ons te contacten via de email, facebook, of gewoon per telefoon 020 777 20 05! Bezoek De Ebeling. 1054 HK Amsterdam.
Amsterdam

bedrijfsfeesten bedrijfsfeest bedrijfsborrel bedrijfsborrels bedrijfsuitje vrijgezelleavond thema avond bingo kwis oud/nieuw feest-oudjaarsfeest nieuwjaarsborrel bedrijfsborrel bedrijfsuitje feestcafe feest borrel pesoneelsuitje catering privé cafe kroeg huren privé kroeg besloten feesten privé kroeg feestcafe privé cafe zaal zaalverhuur zaalhuur Amsterdam zaal Amsterdam verhuur zaal zalen zalen verhuur locatie verhuur verhuur lokatie locatie verhuur Amsterdam feest lokatie feestlocatie fees lokatie Amsterdam feestje geven Amsterdam feestverhuur locatie.
Amsterdam
Kroeg huren in Amsterdam.
Prijzen berekenen wij aan de hand van jouw wensen en het aantal gasten. Onze mooie kroeg in Amsterdam is te huur voor feesten en partijen. Ben je geïnteresseerd in het huren van Café Noir, of wil je onze beschikbaarheid weten?
Amsterdam
Panama Amsterdam. facebook. twitter. youtube. instagram. Panama. Email. Phone. Address.
Amsterdam
Verhuur Amsterdam Roest.
Amsterdam Roest is niet alleen een horecagelegenheid in een charismatisch en industrieel pand, het is ook een plek die veelvuldig wordt gebruikt voor filmvertoningen, markten, exposities, presentaties en fotoshoots. Maar natuurlijk leent de plek zich ook heel goed uit voor besloten feesten, nieuwjaarsborrels, recepties en verjaardagen. Het gebouw bestaat uit twee delen, het Roest restaurant en de Ruïne Bar, die elk een eigen karakter hebben. Roest restaurant is in de winter exclusief te huren van maandag tot en met donderdag.
Amsterdam
Tip 10 Verjaardagslocaties. Tip 10 Verjaardagslocaties Catch52.nl.
Wij vertellen er elke woensdag rond 1145: uur meer over op Amsterdam FM. Café Panache Oude liefde roest niet: wij blijven fan van Panache. Ook als verjaardag-vier-locatie, en dan bij voorkeur in het kleine café-gedeelte aan de voorkant van het pand. Kan niet missen! Café Thuys Voor als je wel thuis je verjaardag wilt vieren, maar dan bij voorkeur niet thuis. Wij begrijpen het wel hoor! Café Hesp Een oude rot in het rijtje. In deze bruine kroeg kun je je verjaardagslol hoe dan ook op, zeker met al die verschillende bieren.
Amsterdam
Groepen/Zaalhuur Café Vrijdag Amsterdam.
Cafe Vrijdag is zeer geschikt voor grotere groepen. Je kunt bij ons je diners, verjaardags, afscheids, afstudeer en promotieborrels geven. Ook vergaderen is mogelijk. We hebben een aparte ruimte! En dat alles op een warme plek en tegen vriendelijke prijzen.
Amsterdam
Dante Kitchen Bar.
Amsterdam
Het gezelligste café van Amsterdam Noord!
Welkom bij Grand Café de Bult. Hét vertrouwde adres voor een hapje en drankje in Amsterdam Noord. Een overheerlijke clubsandwich, huisgemaakte soep of compleet buffet. Bekijk eens onze vernieuwde kaart. Een heerlijke kop koffie tijdens de markt of een borrel na het werk, wanneer mogen we u verwelkomen?
Amsterdam
Het aanbod horeca-objecten in Amsterdam Horecasite.
Gezellige Cafe, Bardancing in Amsterdam Noord. Aan de rand van het ij. Het cafe is al 21 jaar een begrip in Amsterdam Noord.Gelegen aan de rand van het ij is het voor iedereen toegankelijk.Het cafe word bezocht door klant. Café-bar-zaal; 110m 2.

Contacteer ons