Op zoek naar feestzaal in amsterdam noord?

feestzaal in amsterdam noord
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord.
catering amsterdam noord
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren. Gratis parkeren is bij ons mogelijk rondom de dansschool. Wij beschikken over een mooie feestzaal met plaats voor maximaal 90 personen en is modern ingericht met discoverlichting, geluidsinstallatie met jaren 70 auto ingebouwd, bar, garderobe, toiletten gescheiden voor man en vrouw, en genoeg zit gelegenheid met sjieke sfeer door de kroonluchters.
GU10
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Distelkade 21, Amsterdam. NH Amsterdam Noord is rustig gelegen op een uitstekende locatie in Amsterdam Noord. Het hotel bevindt zich op loopafstand van het centrum van Amsterdam en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar.
monitor
Rietwijker Theater de Rietwijker in de Banne Amsterdam Noord.
Theater de Rietwijker in de Banne Amsterdam Noord. Menu Skip to content. 2 x vrije ruimte voor kantoor of atelier. Lekker eten / catering. Sociaal kritisch initiatief. Illustrator / animator. Jeugdtheater weekend in de Rietwijker. Blijf op de hoogte! Search for: Search.
zaalverhuur amsterdam noord
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij één of meerdere feestzalen in Amsterdam een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Amsterdam.
zaalverhuur amsterdam noord zaaltje feestzaal in amsterdam noord.
PS: veel zalen in amsterdam worden gerund door turken, ik heb gehoord dat deze van marokkanen is en dat er een aparte kamer is voor vrouwen om omtekleden, een kamer voor de bruid en allemaal extra kamers en ook voor mannen een ander kamer! feestzaal in amsterdam noord.
Zaalverhuur Stichting Tolhuistuin.
Verhuur voor feesten, bijeenkomsten, bruiloften, optredens De drie zalen in het gebouw Concertzaal, IJzaal en Tuinzaal, de expositieruimte, De Tuin en het Tuinhuis zijn te huur voor evenementen, bijeenkomsten etc. Verhuur vergaderingen, bijeenkomsten Eveneens te huur voor kleinere evenementen en vergaderingen zijn: het Leeshuis en het Brughuis.
Feestzaal Beurs van Berlage.
De meest inspirerende feestzaal van Amsterdam. De Beurs van Berlage heeft de meest inspirerende feestzalen om uw feest te geven. In het centrum van Amsterdam biedt de Beurs drie grote feestzalen waarin elk evenementen een ware belevenis wordt. Ook op culinair niveau zal u feest aan de hoogste eisen voldoen.
Verhuur Tolhuistuin.
Tuin / Tuinhuis. De Tolhuistuin ontleent zijn naam aan dit ongerepte oude parkje in Amsterdam Noord. De oude bomen, kronkelpaadjes, grasveldjes en het Tuinhuis vormen samen een fantastische plek met ondenkbaar veel mogelijkheden. In de Tuin staat van mei tot en met september een vast, half overdekt podium.
Welkom Het Antoniushuis.
Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. 1032 HM Amsterdam.
Feestlocaties in Amsterdam: aanbevolen door dj Feetback.
26 oktober 2012 update 31 augustus 2015. Ik krijg wel eens de vraag of ik leuke feestlocaties weet in Amsterdam voor een klein feestje met maximaal 60 mensen. Daarom zal ik hier op basis van mijn eigen ervaringen de leukste feestlocaties op een rijtje zetten. Grotere zalen voor minimaal 100 man zijn inderdaad ongezellig als je er een klein feestje geeft. Maar er zijn er genoeg waar je met een mannetje of 50 een prima sfeertje kunt bouwen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik niet op de hoogte ben van de kosten en de voorwaarden. Daarom geef ik de links naar de websites er gelijk bij. De meeste feestlocaties hebben geen apparatuur in huis, maar daar kan ik eenvoudig en tegen lage kosten voor zorgen. Dit lijstje is natuurlijk niet compleet. Als je tips hebt op dit gebied, voeg ik ze graag toe. in alfabetische volgorde. Badcuyp momenteel gesloten. Blooker bij het Amstelstation. Diverse boten voor een grachtentocht. Hortus Botanicus Plantage Middenlaan. Jerrys Sportcafe Oostelijke Handelskade. Koetshuis Huize Frankendael. Ponthuys Noord, vlakbij de pont.

Contacteer ons