Zoeken naar feestzaal huren

feestzaal huren
Feestzaal huren The Partyfactory Udenhout.
Laat u terugbellen! Home Over ons Zaal huren. Een van de mooiste zalen van Udenhout voor maximaal 165 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur.
DJ inhuren bruiloft
Feestzaal huren Uden Grand café t Raadhuis.
Wanneer u besluit bij ons een feestzaal te huren voor een feest in de buurt van Uden, leveren wij u dan ook een feestzaal op maat naar uw wensen. Een sfeervolle feestzaal huren doet u bij t Raadhuis nabij Uden.
Zaalverhuur
Feestzaal huren Utrecht Het Oude Tolhuys.
Feestzaal huren Utrecht. Feestzaal huren Utrecht bij het Oude Tolhuys. Bij het Oude Tolhuys is er voor iedere gelegenheid een geschikte zaal te huur. Er zijn zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen. Van personeelsfeest, reünie, bruiloft tot recepties. Alles is mogelijk.
Feestzalen
Feestzaal huren Brasserie Zuiderzoet.
De zaal is gloednieuw en voorzien van alle moderne faciliteiten. Onze feestzaal huren. Voor feesten heeft de Zuiderzoetzaal een maximum capaciteit van 200 personen. Voor kleinere groepen kan de zaal worden opgesplitst, waardoor er twee zalen met een capaciteit van 100 personen gecreëerd worden.
trouwfeest
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Zoetermeer een feestzaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen.
trouwfeest
Feestzaal huren Monkey Town Delft. header_cave_eyes.
Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een huwelijksfeest of een bedrijfsuitje. Monkey Town Delft beschikt over 2 grote feestzalen, de serres. Beide zalen zijn geschikt tot ongeveer 80 personen. Wilt u meer gasten uitnodigen, dan is het mogelijk om hier 1 grote feestzaal van te maken.
Feestlocatie huren. Feestzaal naast Arnhem Kastanjelaan13 Velp.
Een feestzaal huren doe je bij Kastanjelaan13. Afhankelijk van uw wensen en het verwachte aantal gasten kunnen alle ruimtes intiemer worden gemaakt, waardoor de sfeer van uw feest tot het laatste moment gezellig en intiem blijft. Feestzaal met sfeervolle binnen en buitenruimtes.
Zaalverhuur Den Bosch voor 20 tot 2000 personen.
Bekijk ook eens onze speciale vergaderlocatie Den Bosch pagina. Kies voor de mooie winkelstad Oss, de parel van de Meierij Veghel, Kasteel Maurick in Vught of vestingstad Heusden. Ook Boxtel is een mooie uitvalsbasis voor het huren van een feestzaal.
Feestzaal huren in Groningen, Complete zaalverhuur met Bar, Licht en Geluid.
De zaal biedt ruimte aan minimaal 50 personen of feesten tot 150 personen en maximaal 350 mensen, want door mogelijkheden met de indeling van de zaal is de Arena te huren voor zowel kleine als grote gezelschappen. De Arena is uitermate geschikt voor het geven van een feest, galas, school/studenten feest, borrels, het vieren van uw pensioen, en-of onderscheidingen, lezingen, congressen de mooiste dag van uw leven bruiloft, release van boeken/muziek albums, spoken word, workshops, sportles door de aanwezige spiegelwand, cursussen etc.
Feestzaal huren? De Parel Sports Events BV Fijnaart.
De Parel beschikt over een groot aantal feestzalen van verschillende omvang. Van gezellige familie bijeenkomst tot imposant bedrijfsfeest tot wel 3000 gasten. Dit kan full service maar u kunt ook feesten organiseren met uw eigen catering, decoratie en techniek. Meer informatie over het huren van feestzalen met eigen catering vindt u hier.
Feestzaal huren Rotterdam The Boathouse Kralingen.
Wilt u graag weglaten meer informatie over een feestzaal huren in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij The Boathouse Kralingen. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Contacteer ons