Meer resultaten voor zaalverhuur haarlem

zaalverhuur haarlem
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning 1595, incl. Wil je even komen kijken of heb je een afwijkend programma bel ons dan: 020 521 7100.
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals. Lees meer
vaatwasser
Feestzaal in Haarlem? Alle feestzalen in Haarlem vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Haarlem naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Haarlem door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Bowling Sittard
Feestlocatie Haarlem, voor elke feestgelegenheid! Event Center Fokker.
We zijn op die manier een geschikte feestlocatie in Haarlem. Zaalverhuur voor een feestzaal op maat, volledig op basis van uw persoonlijke wensen. Goedkope zaalverhuur voor feestlocatie. We zorgen er met de goedkope zaalverhuur voor dat u een ideale feestlocatie in Haarlem kunt kiezen.
douchewand
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
De Orangerie Elswout is de grootste orangerie van Nederland. Centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en. De Zoete Inval Haarlemmerliede. In de omgeving binnen 10 km. Brasserie DokG Assendelft. Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, feest, bruiloft, presentatie of teambuilding in Asendelft? WIj bieden zaalhuur met volledige catering in Jachthaven. Claus Park Collection Hoofddorp. Claus Park Collection Evenementenlocatie Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott. Silverstone Partycenter Zwanenburg. Partycenter met diverse mogelijkheden. Naast indoorkarten, bowlen en de grootste lasergame arena van Europa, kunnen wij u diverse zalen te huur aanbieden voor uw feest op. Zaalverhuur De Meerplaats IJmuiden.
Zaalverhuur.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaalverhuur Haarlem Schröder Zaal huren.
ZAALVERHUUR HAARLEM BIJ SCHRODER. Zaalverhuur in Haarlem? Dat doe je bij Schröder. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Binnen ons familiebedrijf staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in het centrum van Haarlem.
Zaalverhuur de Wiese schalkwijk.
Voor gezelschappen met meer dan 100 personen. De zaal is voorzien van een podium en een uitstekende geluidsinstallatie. De indeling van de zaal wordt in onderling overleg bepaald en indien gewenst kunnen delen worden afgeschermd. Zaalverhuur per dagdeel Aantal m2 prijs Aantal personen.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Zoek je voor je beste vriend een vrijgezellenfeest Haarlem? Of ben je op zoek naar zaalverhuur Haarlem aanbod omdat je jullie bedrijfsuitje Haarlem wilt afsluiten met een klein besloten feest? We helpen je graag op weg bij het vinden van een ideaal aanbod zaalverhuur Haarlem.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Seinwezen ligt op 8 minuten lopen van het Centraal Station in het centrum van Haarlem. Stads, in het groen en met uitzicht op sporen en treinen. Honden zijn niet toegestaan. Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem. Postbus 5171, 2000 CD Haarlem.
hetmeterhuis.nl eyeforyou Haarlem.
Bent u op zoek naar een creatieve, niet-zo'n-standaard' én ook nog betaalbare internetsite? Dan bent u bij Eyeforyou aan het juiste adres! Van Loostraat 31, 2013 PL, Haarlem Telefoon. 023 533 61 80 M. 06 29 39 59 66 Email.
Zaalverhuur Café XO Haarlem.
Maar spreken die arrangementen je niet aan, dan kun je in overleg ook een persoonlijk arrangement samenstellen. Voor feestjes of recepties geldt geen zaalhuur, voor vergaderingen van maximaal 4 uur wordt een huur van 12500, berekend. Feest vieren of vergaderen in de oude binnenstad van Haarlem is bijzonder aantrekkelijk.

Contacteer ons