Resultaten voor zaalverhuur haarlem

zaalverhuur haarlem
Zaalverhuur Haarlem Zaal Huur Feestzaal.
De chef-kok zorgt voor een lekker hapje of een compleet verzorgd diner. Zaalverhuur Haarlem een eenvoudige opgave? Als u zich gaat oriënteren op zaalhuur in Haarlem, kijk dan nog eens rond op onze website. De fotos geven weer hoe onze ruimte er uit kan zien.
catering haarlem
Zaalverhuur Haarlem Dé Plek.
Zaalverhuur
verhuur Perron 3a.
Site Navigation Skip. Verhuur wachtkamer station Haarlem. Op zoek naar een bijzondere feest of vergader lokatie in Haarlem? Op het station Haarlem, het oudste station van Nederland, liggen op perron 3a twee monumentale wachtkamers uit 1906 met prachtige art-deco elementen.
psychiater vacature
Zaalhuur Jopenkerk Haarlem.
De inrichting van de Pastorie brengt de rijke historie van Haarlem als brouwersstad prachtig in beeld en toont de herkomst van onze bieren. Zo is op de wand een grote prent te zien van een schuttersstuk van de befaamde meesterschilder Frans Hals.
tablet laptop
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Seinwezen.
Zaal huren op een unieke locatie in Haarlem? Of je nu een locatie zoekt voor een bruiloft met 150 mensen, of een spreekkamer voor 2 personen, het Seinwezen biedt deze ruimte. Het pand heeft verschillende soorten zalen, geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops, kleinschalige festivals, en meer.
www.olympiahaarlem.nl HOME. vandaag bij Olympia Haarlem.
Het zal geen open deur zijn, de belangrijkste bron van inkomsten voor iedere vereniging, dus ook van Olympia Haarlem, is de opbrengst uit de kantine omzet. Wij hebben een te kleine groep medewerkers sters om iedere zaterdag of zondag een volle bezetting achter de bar of in de keuken te hebben.
Zaalverhuur Haarlem voor 20 tot 2000 personen.
Zoek je voor je beste vriend een vrijgezellenfeest Haarlem? Of ben je op zoek naar zaalverhuur Haarlem aanbod omdat je jullie bedrijfsuitje Haarlem wilt afsluiten met een klein besloten feest? We helpen je graag op weg bij het vinden van een ideaal aanbod zaalverhuur Haarlem.
Zaalverhuur.
Onze beide locaties in Haarlem en Velserbroek zijn zeer modern ingericht en voorzien van professionele licht en geluidsapparatuur. Ieder feest is een stukje maatwerk, van eenvoudig tot volledig verzorgd. DJ, live-muziek, catering, animatie, dansshows, workshops, de mogelijkheden kennen werkelijk geen grenzen.
Zaalverhuur Verhalenhuis Haarlem.
Wie zijn wij. De zalen van het Verhalenhuis Haarlem zijn te huur tegen een sociale prijs voor diverse gelegenheden zoals trouw, rouw, congres, vergadering, receptie of repetitieruimte. Geen wens is hetzelfde dus bepalen wij samen met u de mogelijkheden en bijpassende tarieven.
Haarlem Effect.
Kijkt u in deze bijlage voor alle mogelijkheden voor uw bijeenkomst of kinderfeestje of stuur ons een e-mail. Alle genoemde huurprijzen zijn exclusief kosten voor beheer. 2000 AD Haarlem. 023 53 22 547. Copyright 2018 Haarlem Effect Alle rechten voorbehouden Intermediamakers.
Zaalverhuurder in Haarlem zaalverhuur-info.nl.
De Orangerie Elswout is de grootste orangerie van Nederland. Centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en. De Zoete Inval Haarlemmerliede. In de omgeving binnen 10 km. Brasserie DokG Assendelft. Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, feest, bruiloft, presentatie of teambuilding in Asendelft? WIj bieden zaalhuur met volledige catering in Jachthaven. Claus Park Collection Hoofddorp. Claus Park Collection Evenementenlocatie Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott. Zaalverhuur De Meerplaats IJmuiden.

Contacteer ons