Resultaten voor zaal huren hoofddorp

zaal huren hoofddorp
Zaalverhuur in Hoofddorp nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Hoofddorp. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Hoofddorp? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
SEO
Event Center Fokker Hoofddorp.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Meer Zakelijk Zakelijk. Zakelijk een feest, vergadering, receptie of teambuilding boeken? De drie zalen van Event Center Fokker bieden u alle mogelijkheden. Vergaderruimte huren hoofddorp. Bedrijfsfeesten en Recepties. 2133 MH Hoofddorp.
wasdroger
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Hoofddorp. Zaal huren in Hoofddorp. Een zaal huren in Hoofddorp voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hoofddorp. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hoofddorp.
online marketing bureau
Feestzaal in Hoofddorp? Alle feestzalen in Hoofddorp vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Hoofddorp naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Hoofddorp door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Bowling Sittard
Particulier Event Center Fokker.
Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond, een eerste etage en tweede etage.
zaal huren amsterdam
De" Wissel."
Welkom op de website van De Wissel in Hoofddorp. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar ligt in de Haarlemmermeer partyzaal De" Wissel. De" Wissel" is van oudsher de kantine van de Fanny Blankers-Koen hal. Sinds Wendy en Piet Grosscurt De" Wissel" hebben overgenomen kunnen we niet meer spreken van een kantine maar is De" Wissel" uitgegroeid tot een sfeervol café met de mogelijkheid tot een knallend feest.
Feestlocatie en Zaalverhuur MeerSquash Activity Hoofddorp.
Vanaf 10, per kind, inclusief limonade, patat met frikadel of kroket en een ijsje toe. Specifieke wensen zijn natuurlijk bespreekbaar. Bel mij terug. Bel mij terug. Het is mogelijk een besloten feest, receptie, borrel of presentatie te plannen bij MeerSquash Activity. 2132 CR Hoofddorp.
Event Center De rode loper.
Bruiloft, Feestpartijen, Receptie, of om een Dansavond. Welkom bij Zaalverhuur Hoofddorp. Event Center De rode loper is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Lees meer over de mogelijkheden. Wilt u weten wat het kost om een zaal bij ons te huren?

Contacteer ons