Resultaten voor zaal huren hoofddorp

zaal huren hoofddorp
Zaal huren in hoofddorp Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Hoofddorp. Zaal huren in Hoofddorp. Een zaal huren in Hoofddorp voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Hoofddorp. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Hoofddorp.
wikipedia
Zaalverhuur Hoofddorp Estee //4K YouTube.
THE LAKE Danscentrum, Partycentrum en Zaalverhuur Almere, Grote zaal, Kleine zaal, Huren Duration: 157. THE LAKE Danscentrum, Partycentrum en Zaalverhuur te Almere, Grote zaal, Kleine zaal, Huren 383 views. YAKHLAF EVENTS ZAALVERHUUR Duration: 553. M Yakhlaf 2899, views. Kerkdienst de Meerkerk Hoofddorp Duration: 5620.
Dragon
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Voor ieder budget een passende oplossing Event center fokker staat voor: een intieme familiereceptie, een bruiloftsfeest, een productdemonstratie, een personeelsfeest voor 600 mensen, een babyshower of een beursevenement, event center fokker uit hoofddorp beschikt over een schitterende locatie en een ervaren team van enthousiaste specialisten om. Event Center Fokker. Huur onze huiskamer voor een feest, verjaardag of jubileum! Huiskamer is op alle zaterdagen bezet t/m 27 oktober 2018 m.u.v. Zaterdag 8 september. Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, conferentie, bruiloft of gemeenteweekend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op beloofde land is het allemaal mogelijk. Het hele jaar door is camping beloofde. Camping Beloofde Land. PVC Pagode Partytent te huur/huren. Welkom bij partyverhuur zuidplas waar u al uw gehuurde spullen 4 dagen maggebruiken, bijvoorbeeld vrijdag t/m maandag! O.a.gratis bezorging/ophaalservice, 350m showroom, in nieuwstaat verkerende luxe pro. Pvc partytenten met brandcertificaat luxe, pro. Pagode tenten, design barkrukken, professionele bierbank. Feestzaal met groot kinderspeelparadijs max 650 mensen. Te huur: grootste en gezelligste speelparadijs van zuid holland gelegen in de megastores. Is op alle avonden af te huren.
goedkope
Zaalverhuur Hoofddorp.
Bruiloft, Feestpartijen, Receptie, of om een Dansavond. Welkom bij Zaalverhuur Hoofddorp. Zaalverhuur Hoofddorp Estee is bij uitstek geschikt voor al uw feestelijke gelegenheden. Lees meer over de mogelijkheden. Wilt u weten wat het kost om een zaal bij ons te huren?
Particulier Event Center Fokker.
Een zaal huren bij Event Center Fokker in Hoofddorp? Door onze centrale ligging zijn onze zalen uitstekend geschikt voor uw feesten en partijen. Wij hebben maar liefst 7 zaalcombinaties! Event Center Fokker heeft een begane grond, een eerste etage en tweede etage.
Verhuur van ruimtes Ook bij ons Pier K.
Verhuur van ruimtes. Pier K heeft twee unieke locaties in Haarlemmermeer met vestigingen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Bent u op zoek naar een creatieve en inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst met workshop op maat voor uw bedrijf? Pier K biedt diverse mogelijkheden en een groot scala aan workshops waarvoor u terecht kunt in onze inspirerende zalen voor bijv.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Sound dog beschikt over een zaal max.200 personen waar veel mogelijk is. Bruiloft, feesten, congressen, optredens, workshops, enz. Zaalhuur mogelijk vanaf: gratis niet besloten of vanaf 300, besloten feest van 6 uren. Aanwezig: bar, podium, theater/sfeerverlichting, afsluitbare ruimtes, gratis. Sound Dog, Breda. Feest en vergaderlocatie Hoofddorp Event Center Fokker.
Event Center Fokker Hoofddorp.
Vergaderruimte huren hoofddorp. Bedrijfsfeesten en Recepties. 2133 MH Hoofddorp. Met heel veel plezier organiseren wij spirituele beurzen in Event Center Fokker. Niet alleen de ruimte leent zich er goed voor maar zeker de vriendelijkheid en het meedenken en doen van de medewerkers van Fokker, doen ons keer op keer terug komen.
De" Wissel."
Welkom op de website van De Wissel in Hoofddorp. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar ligt in de Haarlemmermeer eetcafé/partyzaal De" Wissel. De" Wissel" is van oudsher de kantine van de Fanny Blankers-Koen hal. Sinds Wendy en Piet Grosscurt De" Wissel" hebben overgenomen kunnen we niet meer spreken van een kantine maar is De" Wissel" uitgegroeid tot een sfeervol eetcafé met de mogelijkheid tot een knallend feest.
Zaalverhuur.
Historisch Museum in Hoofddorp naast Claus Event center biedt ruimte tot 120 personen. In De Witte Boerderij in Hoofddorp kunt u vergaderen of overleggen met maximaal 20 personen. De catering kan geheel naar wens verzorgd worden. Alle locaties beschikken over beamers, wifi en flipovers.
Verhuur Yoga Centrum Hoofddorp.
Yoga Centrum Hoofddorp is buiten de reguliere lestijden te huur voor passende activiteiten. Waar is het yogacentrum voor te gebruiken? We denken aan activiteiten die passen binnen de sfeer van het centrum. Cursussen, trainingen en workshops. Therapie in groepjes. Overige paramedische therapie. Mocht u een activiteit willen doen die niet in deze lijst staat neem dan contact op voor eventuele mogelijkheden. Het centrum is niet geschikt voor feesten en partijen. De ruimtes hebben een sfeervolle uitstraling en kenmerken zich door de volgende faciliteiten.: Oppervlakte per zaal ongeveer 60m, te koppelen tot een zaal van ongeveer 120m.

Contacteer ons