Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren

goedkoop zaaltje huren
t Huukske.
Langs Rijn en Rails. Meer dan zaaltjes huren alleen. Vroeger verhuurde de welzijnsinstelling Stichting Rijnstad zaaltjes als iemand daar om vroeg. Zaalhuur en baropbrengst ging in de kas van de instelling. Nu weten bewoners en clubs in de buurt dat Stichting t Huukske Arnhem West mooie en goede ruimte beschikbaar heeft.
latex spuiten
SIO Zwolle.
Graag denken wij met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. In overleg is veel mogelijk bij Zaalverhuur SIO Zwolle. Bel mij terug. Naast het huren van een zaal en uitstekende catering zorgen wij voor een gastvrij onthaal van u en uw gasten.
zinzi horloge dames
Zaal huren Dollars.
Dollars heeft een zaaltje dat gehuurd kan worden door personen vanaf 18 jaar. Dit kan voor slechts 850, per uur en een eenmalig bedrag van 15, voor de schoonmaakkosten. Wij vragen niet van je dat je een minimale omzet o.i.d.
metalen beugels
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
schilderwerken
Verhuur Het Pand.
Omdat Het Pand een wijkfunctie heeft willen wij de ruimten goedkoop aanbieden. Woont u in de Korrewegwijk/Oosterparkwijk, dan verhuren wij de ruimte graag. Ook als u uit een andere wijk of plaats komt kijken wij graag naar onze mogelijkheden. U kunt 1 zaal voor een kinderfeestje of de grote zaal huren.
Goedkoop een zaal huren in Amsterdam, yoga, coaching, cursussen, etc-de Roos.
Denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven met een beamer, of een lesruimte huren met yogamatten. Je kunt zelfs een zaal met een piano huren! Klik hier voor een impressie van de zalen. In Uvorm en Carrévorm 2 personen per tafel.
Zaalverhuur Speeltuinvereniging Pernis.
Sjoelclub de Zoevende Schijf. Mits er voor de speeltuin geen activiteiten gepland zijn, is het mogelijk om de zaal van het verenigingsgebouw te huren. Tijdens de feestdagen en in de zomermaanden juli en augustus is de zaal niet te huur.
Beauforthuis: Dit vergeet u nooit!
Vrijdag en zaterdag hoeven de deuren pas dicht om 3uur. De kerkzaal is zeer geschikt voor presentaties en vergaderingen vanaf ca. Voor partijen is deze zaal sfeervol vanaf ca. 50 personen en er kunnen tot 200 gasten dansen. Voor voorstellingen hebben wij max.
Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag in Den Haag Feestzaal huren.
Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag in Den haag. Zaal huren voor kinderfeestje Den Haag. Leuk en goedkoop zaaltje voor kinderfeestje of 1e verjaardag? Leuk en betaalbaar zaaltje in den haag huren voor een kinderfeestje, eerste verjaardag, kraamfeestje, babyshower of een ander leuk kindvriendelijk partijtje?
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen.

Contacteer ons