Meer resultaten voor goedkoop zaaltje huren

goedkoop zaaltje huren
De perfecte zaal huren in Breda Café Ons Thuis.
Alle zalen kunnen overigens bij elkaar worden gevoegd, zodat ook de grootste groepen bij Café Ons Thuis voorzien zijn van genoeg ruimte voor een mooi evenement. Er komt veel kijken bij een zaal huren. Breda is de perfecte locatie, nu nog de meest geschikte zaal vinden.
technische vertaling
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bij Café de Fiets is zaalhuur helemaal gratis! Je kan zelfs kiezen welk zaaltje je wil huren boven voor maximaal 100 personen en de kelder voor maximaal 70 personen en of je wel of geen barpersoneel bij de feestje wil.
schuifdeur
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Ruimtes verhuren/ activiteit aanbieden Wil je graag je activiteit bij eef aanbieden? Je kan de ruimte reserveren door contact op te nemen met ons op via info@bijeefopijburg.nl of bel eef op 06-52595240 of ga naar de website voor meer informatie foto's: www.bijeefopijburg.nl onze ruimtes zijn vast of incidenteel te huren. Dansschool in Eindhoven. Te huur of ter overname aangeboden Mooie en sfeervolle dansszaal met bar en zitruimte te huur of ter overname aangeboden. De dansszaal is ruim 100 m2 en de zitruimte met bar is ruim 50 m2. Geschikt voor danslessen, yoga, pilates, zaalverhuur feesten en partijtjes etc.
tilburg centrum
Zaalverhuur Amersfoort Vakantiepark De Heigraaf.
Bij Vakantiepark de Heigraaf kunt u niet alleen een geweldige vakantie beleven, maar kunt u ook een zaal huren voor feesten en partijen. We beschikken over verschillende zalen die u kunt huren om een verjaardag, jubileum of een bruiloft te vieren.
mini pc
Zaal huren Beloofde Land.
Tijd voor een feestje? Camping Beloofde Land is de plaats voor het vieren van jou bruiloft, verjaardag of jubileumfeest. Zoek je een plek voor een vergadering of conferentie? Ook daarvoor ben je op het juiste adres! Kleine zaal indoorspeeltuin. 3781 NG Voorthuizen.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
Zaalverhuurder in Almere zaalverhuur-info.nl.
De Gooise Boer is de specialist voor het compleet verzorgen van uw partybedrijfs, feest, bruiloft en receptie van 20 tot 100. Houtschool is een goedkoop huiselijk zaaltje voor 70 personen. 2750, per uur. Wilt u aan deze zaal een sportruimte met matten voor de kinderen. Dan kosten de 2 zalen. Paru opleidingscentrum Almere. Paru opleidingscentrum beschikt over diverse zalen welke voorzien zijn van beamer, airco, flipover enz. Een eigen restaurant en eigen parkeerplaatsen. Zaalverhuur Almere Almere. Actie 500 Zaal huren.
Feestzaal huren in Breda Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Breda. Feestzaal huren in Breda. Een Feestzaal huren in de Breda? Hieronder ziet u het overzicht voor het huren van een Feestzaal in Breda. Bekijk informatie, foto's' en neem direct contact op met de verhuurder van de Feestzaal.
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
De kosten voor verhuur zijn per zaal verschillend en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Het huren van de kleine zaal en foyer kost 25 euro per uur en het huren van de grote zaal kent een starttarief van 50 euro voor de eerste 2 uur.
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
beschikbaarheid en prijzen Goedkoop zaal huren. Personele bezetting met één of meer medewerksters van het Nivon is verplicht. Het volgende verhuurschema is in principe van toepassing dagdelen.: Ma t/m Za. Barruimte of keuken. Tussen 1700: 19.00 uur is het Nivon officieel gesloten.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Binnen een week na het huren wordt de borg minus eventuele inhoudingen door ons op uw bankrekening terug gestort. Schoonmaken na gebruik. Na gebruik dient het zaaltje inclusief de toiletten voor oplevering door de gebruikers zelf te worden schoongemaakt. Het gebruikte serviesgoed dient te worden afgewassen.

Contacteer ons