Op zoek naar borrel locatie amsterdam?

borrel locatie amsterdam
De beste borrelplekken in Amsterdam Foodandspots.com.
Gevestigd op drie verschillende plekken in Amsterdam, bestel je hier heerlijke borrelplanken met vlees, vis of vegetarische happen. Het borrelen is hier uitgevonden en de keuze is dan ook groot. Noord heeft voor mij altijd iets bijzonders en een borrel bij Pllek geeft je dan ook echt het ultieme weekendgevoel.
Amsterdam
Beste Borrelplekken in Amsterdam MyTravelBoektje.
Vol in de zon, gezellige mensen, chille vibe en kids en honden meer dan welkom. Alles kan, alles mag bij Roest Amsterdam. Heerlijk voor de borrel maar ook je eerste koffietje in de zon of je állerlaatste pils. Bar Carter Zuid.
Amsterdam
Home Paviljoen Puur, een unieke locatie.
Op zondag zijn wij geopend voor lunch en borrel. Welkom bij Paviljoen Puur, een eco-chique evenementenlocatie bij Fort Diemerdam, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. bij Paviljoen Puur ben je verzekerd van een onvergetelijk verblijf op een buitengewone locatie. Van maandag tot en met zaterdag is Paviljoen Puur exclusief beschikbaar voor evenementen. Op zondag zijn wij geopend voor lunch en borrel.
Amsterdam
Borrel AmstelsportAmstelsport.
Team building event. Borrel locatie Amsterdam. De Verborgen Tuin is de leukste en groenste borrel locatie van Amsterdam. Met outdoor bar, houtvuur en gezellige overkapping. Geniet na het actieve programma met je collegas of vrienden van een borrel op deze bijzondere plek.
Amsterdam
De leukste nieuwe en oude borrelplekken in Amsterdam MyTravelBoektje.
Goede pizzas lekkere happen en dito cocktails. Tevens zitten ze in één van de meest gezellige straten van Amsterdam dus, whats not to like? Een nieuwe borrel hotspot in Oost waar je lekker kunt blijven hangen tot het tijd wordt voor sterk. Of het diner. Goede cocktails, lekkere borrelhappen en het is een relaxed en gezellig tentje. Hip, maar niet te hip. Gezellig en de ideale locatie voor een feestje.
Amsterdam
22x Ontbijten, lunchen, borrelen en dineren in Amsterdam Centrum ELLE Eten.
Een luxe steakhouse op een mooie, unieke locatie met goede gerechten, maar ook het interieur en het zwembad maken deze locatie het bezoeken meer dan waard. Porter, Spuistraat 175, Amsterdam. Perfecte burgers, nachos en spareribs gecombineerd met de lekkerste biertjes. Een van onze favorieten, met twee verschillende locaties. Toppunt: De Cannibale Royale burger. Reserveer vroeg, ze zitten altijd vol. Cannibale Royale, Handboogstraat 17a, Amsterdam. Onderscheidend, maar vooral perfect na een lange dag struinen in de stad, een date of een borrel.
Amsterdam
Borrelen en feesten bij The Basket Amsterdam.
The Basket is een unieke locatie in Amsterdam met een dakterras, terras, grote bar, eigen podium, licht en geluid en een super gastvrij team. Wij bieden de mogelijkheid The Basket en het dakterras in het weekend exclusief af te huren, uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling!
Amsterdam
Bijzondere locaties in Amsterdam.
Het vroeger Haarlemmermeerstation, centraal gelegen in Amsterdam met een schitterend terras aan de achterkant. De hoofdzaal geheel gerestaureerd naar oude stijl. Maximale capaciteit tot 300 personen. Hoofdzaal: tot 150 personen. Ontvangsthal: tot 20 personen. Overdekt terras: tot 100 personen. Parkeren achter het pand. Bekijk deze locatie. Doordeweeks één van de leukste lunchrooms en borrel locatie in het Amstel Business Park.
Amsterdam
Cafés en restaurant met een goede borrelkaart.
Bij Loetje eet je tijdens de borrel kalfsbitterballen, kaasstengels, garnalenbitterballen, vlammetjes, ossenworst of oude kaas met een geweldig uitzicht over het IJ. De borrelkaart van Loetje aan t IJ. Februari stikt van de leuke food events en food markten in Amsterdam!
Amsterdam
Dit zijn de 25 coolste nieuwe hotspots van Amsterdam.
Jamie blijft een aanrader, ook al is zijn restaurant niet nieuw en ligt het ook niet in Amsterdam. Maar wie eens de stad uit wil, geweldig wil eten en verrast wil worden, moet zeker eens hier eten. Jaimie van Heije heeft speciaal voor de nieuwe James Bond-film een speciaal menu samengesteld, wat maar weer eens aantoont hoe fris deze chef is.
Amsterdam
Uw feest bij Blooker? Blooker.
Wij beschikken over een ruime bovenverdieping met een zitcapaciteit tot 65 personen en zelfs tot honderd gasten voor een borrel of receptie. Op de begane grond kunt u rustig borrelen of juist dansen! In de zomermaanden is ons uitgebreide terras uiteraard beschikbaar voor lunch/borrel/diner. Alleen in de weekenden exclusief af te huren. Omdat wij op zaterdag en zondag gesloten zijn, kan Blooker juist dan de perfecte locatie zijn voor uw evenement. Waar in Amsterdam treft u zon ruime locatie voor uw privé aangelegenheid?

Contacteer ons