Resultaten voor zaalverhuur rotterdam

zaalverhuur rotterdam
Diva Party Centre Rotterdam.
Maak onvergetelijke herinneringen. In onze prachtige zaal. Diva Party Centre In Rotterdam. Een geschikte zaal huren in de regio Rotterdam voor bijvoorbeeld bruiloften, concerten, vergaderingen, trainingen, productpresentatie, feest of receptie. Ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes!
rotterdam events
Restaurant de Schone Lei Zaalhuur Rotterdam.
Wij zijn gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis, op 10 minuten van het centrum, nabij de A-16 en parkeren is gratis! In onze brochure vindt u alle mogelijkheden en leuke ideeën die wij kunnen bieden voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst zoals.: via Prinses Beatrixlaan. 3062 CL Rotterdam.
betekenis
Zalen Centrum Djoj Rotterdam.
Festival Evenement Expo. Thema dagen avonden. Training en opleiding. Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen. 2018 DJOJ All rights reserved. Intuïtie Persoonlijke kracht. Warrior of the Dance. Reis naar de rijkdom in je zelf.
incassobureau rotterdam
Feestzaal Rotterdam Abel Restaurant. Logo Tasman. Logo Abel Activiteiten. Logo Abel Klimbos.
Of u nu een feestzaal in de buurt van Rotterdam zoekt voor een receptie, bruiloftsfeest of bedrijfsfeest, Abel kan u van dienst zijn. De ligging van ons complex voor een feestzaal vindt u op een steenworp afstand van Rotterdam op een mooie locatie met de mogelijkheid de feestzaal te combineren met ons terras, zodat u en uw gasten bij mooi weer buiten kunnen vertoeven.
Zaalverhuur
Diamond Plaza de feestzaal in Rotterdam.
Je hoeft als Rotterdammer niet meer de stad uit te gaan om je speciale dag, op een mooie locatie en met de juiste capaciteit, te vieren! Diamond Plaza in Rotterdam zuid is de plek bij uitstek om je feest te vieren. Wij beschikken over een kleine / intieme bovenzaal, genaamd Emerald, met een capaciteit tot maximaal 200 zitplaatsen en een grote zaal, genaamd Brilliance, met een capaciteit tot maximaal 800 zitplaatsen.
Zaalverhuur events Wereldmuseum.
Klassiek, stijlvol en tegelijkertijd middenin het bruisende moderne Rotterdam. Het Wereldmuseum is gevestigd in een fraai pand in het centrum van de stad en ligt direct aan de Maas. Een prachtige locatie om jouw feest of zakelijk evenement te organiseren.
Zaal Staal Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Arminius is een debatcentrum en een locatie met zaalverhuur voor kunst, cultuur en debat waar woord en muziek centraal staan. Congres en vergaderaccommodatie Muziekpodium Partylocatie / zaalverhuur. Partyschepencentrale / Rederij Halfland. Partyschepencentrale / Rederij Halfland organiseert feesten en evenementen op en rond het water van Rotterdam.
Zaalverhuur Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Zaalverhuur Natuurhistorisch Museum Rotterdam.
Behalve in de trouwkamers van het Rotterdamse Stadhuis, bestaat nu ook de mogelijkheid om uw huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie te laten plaatsvinden in de Hoboken Salon van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam is gevestigd in Villa Dijkzigt aan de Westzeedijk in het Museumpark.
Doelarie Party en congres zaal Doelarie.
De locatie biedt een gezellige sfeer, veel ruimte, voldoende parkeergelegenheid en een enthousiast team om uw wensen op ieder gebied te vervullen. Bell 010 4151301, 06 20422851 MondayFriday 9am5pm GMT 1. Doelarie Feest zaal. 3044 EE Rotterdam. Google map Doelarie.
Zaal huren in Rotterdam Inntel Hotels Rotterdam Centre.
Een zaal huren in Rotterdam voor uw feest, evenement, receptie of vergadering? Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre bent u hoe dan ook verzekerd van een geslaagde dag. Vier uw bruiloftsfeest in de Panorama Zaal en laat u betoveren door het uitzicht op de 16e etage.
Zaalverhuur Lake7.
De zaal met unieke ligging aan de Zevenhuizerplas biedt een plezierige ambiance voor het houden van vergaderingen, meetings, workshops of privé feesten. Wij denken met u mee en proberen samen alles tot in de puntjes uit te werken. De zaal kijkt prachtig uit over het water en het privéstrand, met een uitzicht tot aan Nesselande.

Contacteer ons