Resultaten voor zaalverhuur rotterdam

zaalverhuur rotterdam
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning 1595, incl. Wil je even komen kijken of heb je een afwijkend programma bel ons dan: 020 521 7100.
Sportzalen huren Recreatiecentrum Oostervant.
Voor commerciële activiteiten hanteren wij andere tarieven. Prijzen hiervan op aanvraag.Kijk hier voor de algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden sportzalen 2013. 3021 PT Rotterdam. T 010 4772100. Download onze ZwemApp. Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt. Lees meer
SEO
Zaal huren Rotterdam Hotel Rotterdam-Blijdorp.
En wij kunnen u vertellen, dat kan niet elke zaalverhuur Rotterdam garanderen. Bent u op zoek naar niet een enkele zaal, maar naar een grotere capaciteit aan zaalverhuur? Rotterdam heeft meerdere plekken waar dit mogelijk is. Maar het van der Valk hotel Rotterdam Blijdorp is makkelijk te bereiken en wij passen ons aanbod graag aan op uw wensen.
gasfornuis
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Trein en Metro.: station Schiedam Centrum. Bus 51 en 54.: Vraag een bezichtiging aan. Zaalverhuur bij Zaal Beatrix. Eigen catering Zaalverhuur Schiedam. Personeelsfeest Kerstborrel Nieuwjaarsborrel. Receptie 10 jaar in dienst 25 jaar in dienst. Zaal Beatrix 2017 2018 Algemene voorwaarden.
te koop rotterdam
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
Voordelig een zaal huren? Dat kan als u een vereniging, stichting of sociaal initiatief vertegenwoordigt of als u een cursusactiviteit wilt organiseren. De aard van uw activiteit en/of doelstellingen mag niet strijdig zijn met de sociale, culturele en maatschappelijke doelstellingen die het Nivon nastreeft. Nivon Rotterdam verhuurt geen zalen voor particuliere feestjes of partijen.
salsa dansen rotterdam
Zaalverhuur events Wereldmuseum.
Klassiek, stijlvol en tegelijkertijd middenin het bruisende moderne Rotterdam. Het Wereldmuseum is gevestigd in een fraai pand in het centrum van de stad en ligt direct aan de Maas. Een prachtige locatie om jouw feest of zakelijk evenement te organiseren.
De Doelen.
Stersopraan Anna Prohaska brengt de mooiste arias Meer info. Let op: Zondag 8 april is het erg druk rondom de Doelen. In verband met de Marathon Rotterdam zal op 8 april de drukte in de binnenstad groter zijn dan normaal.
Zaalverhuur bij Lust Rotterdam Lust.
Zaalverhuur bij Lust Rotterdam. Heb je een feestje te vieren? Omdat je zoon of dochter 16 jaar wordt? Of wil je een workshop of lezing geven? In de sfeervol zaal boven het restaurant van Lust kun je alle kanten op Informeer eens naar de mogelijkheden kantoor@ds-lust.nl.
Gymzalen Rotterdam Sport.
Gymzaal Wilgenplaslaan 196 Gymzalen. Gymzaal Wilgenplaslaan 196 Hillegersberg-Schiebroek. 1 2 3 5. Sportaanbieders op de kaart. De Sport en Beweegdatabase wordt mede mogelijk gemaakt door.: De hier getoonde informatie wordt beheerd door de sportaanbieder zelf. Gemeente Rotterdam is niet verantwoordelijk voor foutieve informatie.
Zaalverhuur maritiem museum.
Zowel overdag als s avonds, binnen én buiten, is het Maritiem Museum een unieke ontvangstlocatie in hartje Rotterdam voor bedrijfspresentaties, een borrel of personeelsbijeenkomst. Van een diner in de tentoonstelling Zeekastelen, een netwerkborrel tussen de topstukken, een college in onze Verolmezaal tot een business event door het gehele museum.
Leeszaal Rotterdam West.
Over de leeszaal. Vrienden van de Leeszaal. Leeszaal Rotterdam West. Twee Literaire Maaltijden. Met dit keer als onderwerp verhalen uit de wederopbouw en het leven en werk van Spinoza. Kinderwerk in april en mei. Met op het programma verhalen, kunst, natuur en filosofie.
Huur een zaal of studio Hofplein Rotterdam.
Een zaal of studio voor úw event. Voor een presentatie, meeting, receptie of feestelijke ontvangst, kunt u ook terecht bij Hofplein Rotterdam. Met haar kleurrijke Hofpleintheater in hartje Rotterdam en De Theaterschool in Delfshaven heeft zij twee karakteristieke locaties die geschikt zijn voor groepen van 1 tot 500 personen.

Contacteer ons