Meer resultaten voor zaal huren amsterdam noord

zaal huren amsterdam noord
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel. De locatie ligt midden in het centrum van Amsterdam en is dus goed te bereiken met het openbaar vervoer.
appartement amsterdam
Feestlocaties Amsterdam 200 Feestlocaties Locaties.nl.
Amsterdam Noord Holland. Pers: 10 150. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. Locaties op de kaart. Top 10 Amsterdam. De meest bekeken locaties in Amsterdam in de afgelopen week. Koninklijk Instituut voor de Tropen. Het Rijk van de Keizer. Elke gelegenheid een locatie. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. Locaties op provincie. Vergaderlocaties in Utrecht. Vergaderruimte in Amsterdam. Vergaderen in Den Haag. Vergaderzalen in Breda. Vergadercentra in Nederland. Beurslocaties in Nederland. Hotels in Nederland. Partyschepen, Boten en Rederijen. Concertlocaties in Nederland. Vergaderlocatie huren in Rotterdam.
zaalverhuur gouda
Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Zaalverhuur Amsterdam Noord. Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.
goochelaar
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
fulfilment
Zaalverhuur Stichting Tolhuistuin.
Verhuur voor feesten, bijeenkomsten, bruiloften, optredens De drie zalen in het gebouw Concertzaal, IJzaal en Tuinzaal, de expositieruimte, De Tuin en het Tuinhuis zijn te huur voor evenementen, bijeenkomsten etc. Verhuur vergaderingen, bijeenkomsten Eveneens te huur voor kleinere evenementen en vergaderingen zijn: het Leeshuis en het Brughuis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
Bcdedriehoek.nl.
Zaal Verhuur Toggle Dropdown. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Zalenverhuur bij de Driehoek. Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt.
wie helpt mij aan een goedkope kleine zaal in amsterdam Marokko Community.
Bekijk volle/desktop versie: wie helpt mij aan een goedkope kleine zaal in amsterdam. Pagina's' 1 2. Dames ben opzoek naar een kleine zaal voor zo'n' 70 mensen in amsterdam oost of noord. Het mag ook een school of buurthuis zijn, want moet niet al te duur zijn.
Zaal Amsterdam Noord Marokko Community.
Pagina's' 1 2. Ik heb van veel mensen gehoord dat er sinds kort een zaal in amsterdam noord is geopend en dat ie tot september al is volgeboekt! Wie weet er meer van? PS: veel zalen in amsterdam worden gerund door turken, ik heb gehoord dat deze van marokkanen is en dat er een aparte kamer is voor vrouwen om omtekleden, een kamer voor de bruid en allemaal extra kamers en ook voor mannen een ander kamer!
Welkom Het Antoniushuis.
Denkt u daarbij aan een zaal met podium, bar, serre en meer. Met 10 minuten rijden vanaf de A10 en een bushalte voor de deur liggen wij centraal in Amsterdam-Noord. Voor het Antoniushuis is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. 1032 HM Amsterdam.

Contacteer ons