Meer resultaten voor zaal huren amsterdam noord

zaal huren amsterdam noord
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
www.cafelifeamsterdam.nl / 06 26706654. Moderne feestzaal in Amsterdam: Blooker. Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker.
zaalverhuur amsterdam
Verhuur DE RUIMTE.
Ons café is op doordeweeks dagen te huur tot 17 uur en op maandag de hele dag. Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen.
compressor
Ruimte huren Huizen van de Wijk Stadsdeel Noord.
Wilt u een ruimte huren dan kunt u online een ruimte zoeken en reserveren m.b.v. Via onderstaande knop komt u terecht in het online reserveringssysteem waar u een gewenste ruimte kunt vinden en reserveren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het Huis van de Wijk Noord.
doorzichtige beugel
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord VERHUUR.
Als de hoofdbeheerder aangeeft dat ruimte die u wilt gaan huren beschikbaar is volgt er op korte termijn een gesprek over de huurprijs met Jan Bezemer en Jeanette de Waard die als bestuursleden verantwoordelijk zijn voor de verhuur. Verhuurtarieven per dagdeel en per uur. De verhuurtarieven per uur zijn afgeleid van de prijs per dagdeel, en zijn ingesteld om maximaal tegemoet te kunnen komen aan minder draagkrachtige gebruikers. Daarom zijn er drie varianten, namelijk 1 uur, 2 uur en een normaal dagdeel van 3 uur. Deze tarieven gelden alleen voor vaste gebruikers die minimaal 1 maal per week gebruik maken van deze verhuurfaciliteit. Er wordt dan per maand gefactureerd. Anders wegen de administratiekosten niet op tegen de opbrengsten. Dagdeel 3 uur. Zaal 5 grote zaal.
bosch wasmachine
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Cleyn Theater Home.
Zaalverhuur t Cleyntheater in Amsterdam biedt u verschillende mogelijkheden om uw feest te laten slagen. De zaal is in 2014 volledig gerenoveerd, heeft een capaciteit van maximaal 150 personen. Voor bruiloften, verjaardagen, geboortefeesten, babyshowers, evenementen of andere bijeenkomsten kunt u zich geen betere locatie wensen!
Bcdedriehoek.nl.
Zaal Verhuur Toggle Dropdown. E-mail niet verzonden! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Zalenverhuur bij de Driehoek. Buurtcentrum de Driehoek in Amsterdam Noord beschikt over meerdere ruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Het buurtcentrum is in de eerste plaats voor sociale activiteiten gericht op de buurt.
Partycentrum Noord Amsterdam.
Ik heb als ziana in de zaal mogen werken, de sfeer het personeel en het eten was in een woord geweldig! Daarnaast ziet de zaal er na de renovatie gewoon prachtig uit, echt een aanrader! Lamya Ziana Royale. Partycentrum Noord B.V. Tt Vasumweg 20-22. 1033 SC Amsterdam.
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
Verhuur Tolhuistuin.
TIP Amsterdam Noord. Into The Great Wide Open. Stichting Nieuwe Helden. Institute for Human Activities. De Tolhuistuin is een unieke plek gelegen in hartje Amsterdam. Als podium voor kunst en cultuur, een broedplaats met verschillende creatieve huurders en een culinaire ontmoetingsplek met restaurant is er altijd iets te beleven.
Welkom Het Antoniushuis.
Denkt u daarbij aan een zaal met podium, bar, serre en meer. Met 10 minuten rijden vanaf de A10 en een bushalte voor de deur liggen wij centraal in Amsterdam-Noord. Voor het Antoniushuis is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u vragen over de mogelijkheden die het Antoniushuis voor u te bieden heeft? Neemt u dan gerust contact op. Volg ons op Facebook. Op de hoogte blijven van de activiteiten die in het Antoniushuis worden georganiseerd? Word dan lid van onze Facebookpagina. Met Facebook verbinden. 1032 HM Amsterdam.

Contacteer ons