Zoeken naar amsterdam zaal huren

amsterdam zaal huren
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Zo kunt u in Amsterdam een zaal huren bij hotels, discotheken, clubs, activiteitencentra, restaurants, musea, cafe's, theaters en nog veel meer. Informatie over een zaal huren in Amsterdam. Heeft u een passende zaal of locatie gevonden die u wilt huren in Amsterdam?
droger
Sportverhuur Gemeente Amsterdam.
Sportverhuur is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. 020 251 7707. 1000 AA Amsterdam. Heeft u een vraag, een klacht of wilt u iets melden? Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter.
Online Marketingbureau
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
hondenbotten
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
www.cafelifeamsterdam.nl / 06 26706654. Moderne feestzaal in Amsterdam: Blooker. Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker.
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
Ook is er een zaal beschikbaar waar je bijvoorbeeld met het hele gezelschap een film kunt bekijken. Deze zaal heeft daarnaast een speciale touch waardoor iedereen zich uniek voelt. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ga dan naar de pagina van Zuidpark Amsterdam voor meer informatie.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Het interieur is sfeervol, eigenzinnig en sprookjesachtig. Het is zo bijzonder dat deze locatie naast meetings ook te huren is voor fotoshoots en filmopnames. Op de begane grond zijn 2 verschillende ruimtes te huur voor uiteenlopende bijeenko. Bekijk details van Mayer Manor. De Federatie Aan Het IJ Amsterdam. Werfkade 8, Amsterdam. Hoog boven het stromende water van het IJ in Amsterdam Noord heeft De Federatie haar deuren geopend voor iedereen die in een inspirerende omgeving wil werken, vergaderen, teambuilden enzovoorts. De Federatie heeft een tweetal werkruimtes gecreƫerd: de Zaal en de Studio. De zaal biedt ruimte aan zon 30 vergader of U-op.
Feestzaal in Amsterdam? Alle feestzalen in Amsterdam vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Amsterdam naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Amsterdam door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.

Contacteer ons