Meer resultaten voor zaal huren zoetermeer

zaal huren zoetermeer
Zalenoverzicht Dekker Zoetermeer. De feestlocatie van Zuid Holland.
Een ontdekkingstocht voert u van zaal naar zaal. Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 13 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 1000 personen ontvangen. Maar uiteraard zijn kleinere gezelschappen ook van harte welkom.
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur in Zoetermeer nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Zoetermeer. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Zoetermeer? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
latex spuiten amsterdam
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. De leukste zaal huren. Sfeervolle zalen voor feesten, partijen, borrels en vergaderingen! 2B-Home Event Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte foyer. Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.
pakket versturen
Diner Partyboerderij het Wapen van Zoetermeer.
Via de 360 foto's' kunt u onze zalen en terrassen bekijken. Kijk hier voor een impressie. Bekijk 360 fotos. Het Wapen van Zoetermeer. 2723 PA Zoetermeer. 079 76 000 55. Diner Partyboerderij het Wapen van Zoetermeer.nl. Copyright 2018 Het Wapen van Zoetermeer.
goedkope beugel
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.
Feestzaal in Zoetermeer? Alle feestzalen in Zoetermeer vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Zoetermeer naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Zoetermeer door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Zaal huren in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
Wanneer u extra meubilair wilt, huren wij dit zelf in. Rode loper incl. buiten vuurpotten: 3750., Borden/bestek vuil retour: 150, per persoon. Kleedkamer: 150, per avond. Licht/geluidstechnicus / DJ: 200, per avond 35, uur. Glaswerk: 050, per persoon. Bediening / barkeeper: 2950, p.p.p.u. Extra garderobe: 50., Schoonmaak 2 personen á 55, per uur. Statafels lounge gerokt: 20, per stuk. Nootjes/zoutjes: 450, per statafel. Warme hapjes: 085, per stuk. Kijk hier voor alle buffetten! Klik hier voor een zaal impressie! Alle prijzen op de site zijn exclusief de standaard facilitaire kosten/Buma Stemra van. 100, per avond. Besteding per avond moet minimaal 1000, zijn, incl. Catering op locatie. Moderne feestlocatie in Lelystad. Luxe feestlocatie in Zoetermeer.
Lounge Danscafé 2ndfloor Home.
Bovenlangs 1 Stadshart Zoetermeer 079-7600036 info@2ndfloor.nl. Wilt u zelf een feest geven! U kunt bij ons al een verjaardag, bruiloft, bedrijfs en/of personeelsfeest geven vanaf 1995, p.p All in Kijk eens op de website: www.partyfactoryzoetermeer.nl Voor meer informatie bel 079-7600036 of mail naar: info@partyfactoryzoetermeer.nl. Verjaardag vieren laat het ons weten! Wil je op een Zaterdag je verjaardag bij ons vieren laat het ons weten! Wanneer je met minimaal 10 vrienden/vriendinnen langs komt zorgen wij dat je in het zonnetje wordt gezet. Wij zorgen voor een surprise act en leggen je extra in de watten. Dus: Happy Birthday in 2ndfloor Ook is het mogelijk om de zaal helemaal af te huren bel of mail voor meer info!
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
Er zijn verschillende opstellingen mogelijk in de ruimte. De Tasmaniëzaal in Zoetermeer is een veelzijdige locatie, met mogelijkheden voor ieder evenement. U kunt door het los huren van de zaal uw eigen partij organiseren. Hierbij kunt u ervoor kiezen of u de catering zelf wilt doen of dat wij de catering voor u verzorgen.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
De 1 manier om de beste zaalverhuurders te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Zoetermeer. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Zaalverhuur Zoetermeer Release Dance Academy.
aanwezig meubilair 8 uur gebruik zaal inclusief opbouw en afbouw. Extra uren zijn bespreekbaar. Drank en eten mag u zelf meenemen. Bij zaalverhuur in Zoetermeer mag u zelf geen meubilair meenemen, dit is aanwezig. Wanneer u extra meubilair wilt, huren wij dit zelf in.

Contacteer ons