Meer resultaten voor zaal huren zoetermeer

zaal huren zoetermeer
Zaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Wilt u binnenkort een zaal huren in Zoetermeer? Bijvoorbeeld omdat u een geschikte vergaderruimte zoekt, op een betoverende plek wilt trouwen of een andere reden voor een feestje heeft? Kies er dan voor om een zaal te huren nabij Zoetermeer bij t Manneke.
makelaardij amsterdam
Release Dance Academy Zanzibarplein 23 Oosterheem in Zoetermeer Trouwlocatie, Feestzaal huren.
Kinderen 0 tot 3 jaar gratis en 3 tot 12 jaar 10., Zaalverhuur met eigen horeca Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voorzien voor max. 185 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Zaalhuur: 975, vrij/za/ incl. aanwezig meubilair 8 uur gebruik van de zaal, incl. op en afbouw Drank en eten mag u zelf meenemen U mag zelf geen meubilair meenemen, dit is aanwezig. Wanneer u extra meubilair wilt, huren wij dit zelf in.
VPN
Zaalverhuur Release Dance Academy.
Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voorzien voor max. 185 personen is ook los te huur. U kunt dan tot 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Onze zaal is voorzien van airconditioning, vloerverwarming, geluid en licht apparatuur. Zaalhuur: 1080, inclusief BTW vrij/za/ incl. aanwezig meubilair 8 uur gebruik zaal inclusief opbouw en afbouw. Extra uren zijn bespreekbaar. Drank en eten mag u zelf meenemen. U mag zelf geen meubilair meenemen, dit is aanwezig. Wanneer u extra meubilair wilt, huren wij dit zelf in.
tilburg hotels
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Zoetermeer een feestzaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen. Vier uw feest bij t Manneke, huur de zaal als vergaderruimte of geniet van deze unieke trouwlocatie!
touchscreens
Zalenoverzicht Dekker Zoetermeer. De feestlocatie van Zuid Holland.
Een ontdekkingstocht voert u van zaal naar zaal. Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 13 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 3000 personen ontvangen. Maar uiteraard zijn kleinere gezelschappen ook van harte welkom.
Gebruik van ruimtes of sportvelden Producten A Z Inwoners Gemeente Zoetermeer.
Dan gelden de" Algemene gebruikersvoorwaarden Zoetermeer 2017 voor het gebruik van accommodaties met een sociaal en/of cultureel gebruiksdoel" pdf. Algemene gebruikersvoorwaarden Zoetermeer 2017 voor het gebruik van accommodaties ter beoefening van sport pdf. Algemene gebruikersvoorwaarden Zoetermeer 2017 voor het gebruik van accommodaties met een sociaal en/of cultureel gebruiksdoel pdf.
Huren van De Blokhut Schuilhut Producten A Z Inwoners Gemeente Zoetermeer.
U moet op de hoogte zijn van de Algemene gebruiksvoorwaarden Zoetermeer voor het gebruik van accommodaties met een sociaal en-of cultureel gebruiksdoel pdf. Wat moet ik meenemen? Bij het betalen van de huur neemt u mee.: U kunt alleen pinnen. De afhandeling van de aanvraag vindt plaats in een aantal stappen; deze vindt u omschreven onder het kopje Wat" moet ik doen. De Blokhut is een eenvoudig houten gebouw gelegen in het Van Tuyll Sportpark aan de Van der Hagenstraat 5 en is te huren voor privé doeleinden bijvoorbeeld een feestje.
Verhuur.
In het Burgemeester Hoekstrapark te Zoetermeer is ons prachtige clubhuis te vinden. In de nabije omgeving is een winkelcentrum gelegen, dichtbij het openbaarvervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast zit je zo in het Balijbos, een mooi stuk natuur tussen Zoetermeer en Pijnacker.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een. Riviervismarkt 5, s-Gravenhage. Restaurant De Sniep B.V. Aan de rand van het centrum van Zoetermeer. Lokatie met eigen parkeerplaats, verschillende zalen en een a la carte restaurant. Verschillende mogelijkheden zoals. Zaalverhuur Zoetermeer Zoetermeer. Café zaal We hebben een geweldige leuke zaal te huur voor verschillende feesten en samen komsten.
Wil je de chute huren.
Zie verder de plattegrond van het park of ga naar de website van de gemeente Zoetermeer. Huurvoorwaarden voor verhuur clubgebouw DE CHUTE van de stichting scouting John McCormick te Zoetermeer. Onder verhuurder wordt verstaan de Stichting Scoutinggroep John McCormick. Onder beheerder wordt verstaan de vertegenwoordiger van de Stichting Scoutinggroep John McCormick.
Horeca en zaalverhuur Over ons De Weidemolen Stadsboerderijen Stadsboerderijen Zoetermeer Spelen en leren op de boerderij.
U mag in onze zaal zelf eten meenemen. Frisdrank kan in grote flessen afgenomen worden, zodat het per drankje nog geen euro kost. Alcohol is overigens niet toegestaan op de boerderij. Wel is er alcoholvrij bier verkrijgbaar. Folder zaalhuur feest. BSO De Weidemolen. Vrijwilligers en partners. Donaties en sponsoring. Horeca en zaalverhuur. Adres en openingstijden. Burgemeester Middelberglaan 2. 2721 DX Zoetermeer.

Contacteer ons