Op zoek naar zaal huren tilburg?

zaal huren tilburg
Zaal huren Tilburg zaal de Commandeur De Commanderie.
Voor zakelijke evenementen biedt deze zaal ruimte aan 250 personen, uitgaande van een theateropstelling. Een zaal met eigen faciliteiten. Als Gasterij in Tilburg snappen wij dat het prettig is bij het huren van een zaal om over eigen faciliteiten te beschikken.
makelaar zaandam
Zaal huren Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Zaal huren Tilburg. Zaal huren Tilburg. Wie sfeervol de nacht door wil komen, kan bij La Cabaña in Tilburg een zaal huren. De feestzaal zit achter het tapasrestaurant La Cabaña en is volledig ingericht voor een gezellige borrel of feest.
Weer Tilburg
Lerarenkamer lokaal zeven.
Ook voor knussere borrels en/of diners kun je hier terecht. De lerarenkamer heeft alle voorzieningen die benodigd zijn voor een feestavond: eigen bar, dansvloer, muziekinstallatie met eigen muziek mogelijk. De maximale eindtijd voor een feest in het zaaltje is 0300.
mini pc
Feestzaal huren Tilburg Brasserie Schutterslust.
Feestzaal huren Tilburg. Uit eten Gilze. Zaal huren Breda. Feestzaal huren Tilburg. Voor elke gelegenheid. Brasserie Schutterslust is dé feestzaal die u kunt huren in omgeving Tilburg. Wij zijn gevestigd in Molenschot en bieden ruimte aan een groot aantal gasten.
hotel meppel
Zaalverhuur Tilburg voor 20 tot 2000 personen.
www.dorsvlegel.nl / 073 5322159. Zaalverhuur omgeving Tilburg: Landgoed de Biestheuvel. Wil je graag een fijne zaal huren in de omgeving van Tilburg? Of het nu voor een vergadering is of juist een uitbundig feest, in Landgoed de Biestheuvel kan het allemaal.
banner.
Pelgrimhoeve in Tilburg Feestzaal huren.
Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Terug naar overzicht. Pelgrimhoeve in Tilburg. De zaal van de Pelgrimhoeve biedt plaats aan 125 personen. Ook heeft de Pelgrimhoeve een groot afsluitbaar toneel voor leuke presentatie. Verder lezen Minder lezen.
Zaalverhuur Tilburg Boulevard Café.
Iets te vieren? Neem vrijblijvend contact met op ons. 013 544 50 16. 013 544 50 16. Adres Noordstraat 51. 5038 EG Tilburg. Volg Boulevard Café. Darten Tilburg Biljarten Tilburg Feest vieren Tilburg Vergaderen Tilburg Zaal huren Tilburg. Fotoalbum Openinstijden Contact Sitemap.
Feestlocatie de Fazant Smulders Feestverhuur.
Menu Skip to content. Feestlocatie de Fazant. Feestzaal de Fazant te huur op mooie locatie in Tilburg, in de fazantenjachtstraat in Tilburg. Feestzaal te huur op mooie locatie in Tilburg, in de fazantenjachtstraat in Tilburg. Voordelig een gezellige mooie zaal huren.
Ruimteverhuur contourdetwern.nl.
Diensten a-z Ruimteverhuur. Ruimteverhuur In Tilburg. In de Tilburgse wijkaccommodaties kun je ruimte huren voor vergaderingen, activiteiten, lezingen, cursussen en werkplekken. Ook s avonds of in het weekend! De afmetingen en de aanwezige faciliteiten zijn per locatie verschillend. Er is dus altijd wel een locatie te vinden die past.
EIGENTIJDSERF Zaal huren, Zalen huren, Zaalverhuur.
Lekker eten, vriendelijk personeel absolute een aanrader. Wil je een zaal huren voor een vergadering, training of misschien wel een feestelijke bijeenkomst? EIGENTIJDSERF biedt verschillende zalen en haalt de natuur dichterbij, ook wanneer je binnen zit. Ontdek deze inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven in Brabant.

Contacteer ons