Meer resultaten voor zaal huren bruiloft

zaal huren bruiloft
Bent u opzoek naar een mooie zaal voor uw bruiloft, personeelsfeest, etc.
Bent u opzoek naar een mooie zaal voor uw bruiloft, personeelsfeest, etc? Bij Zaal Vissers kunt u een mooie feestzaal huren voor ideale gelegenheden. Naast het zaalverhuur bieden wij u ook uitgebreide buffetten aan. Dit kan variëren van warm tot koud.
Bruiloft
Bruiloftzaal TrouweninLimburg.nl.
Wanneer u een kleinschalige idyllische feestlocatie zoekt voor uw bruiloft dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten. Gezelligheid, Rust, Ruimte en vooral aandacht voor onze gasten is wat bij ons centraal lees meer. Kasteel Groot Buggenum Bruiloftzaal. Kasteel Groot Buggenum Bruiloftzaal.
Bruiloft
MAROKKAANSE BRUILOFT Feestzalen.
Ben jij opzoek naar een niet al te grote zaal voor een babyfeest, verlovingsfeest, henna feest of bruiloft, dan kan jij je zoektocht stoppen! U bent van harte welkom om onze locatie te bezichtigen en om uw wensen te bespreken.
Bruiloft
Uitgebreid zoeken Trouwen: Zoek jouw zaal, kasteel, partycentrum, feestzaal, feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Trouwen in een Kasteel in Zeeland. Trouwen in een Kasteel in Zuid Holland. Trouwen in een Kasteel in Gelderland. Trouwen in een Kasteel in Utrecht. Trouwen Kasteel in Noord Holland. Trouwen Kasteel in Noord Brabant. Trouwen in een Kasteel in Limburg.
zaal huren trouwfeest
Zaal huren voor uw recepties, bruiloft een vergadering of feest?
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of om de zaal te komen bekijken. Een zaal huren in Zaandam voor uw receptie, vergadering, bruiloft of ander evenement? Bekijk hier de voordelen.: Proef de nostalgie en houd uw evenent in de voormalige fabriek van Verkade in Zaandam!
Bruiloft
Bruiloften Zakelijke Bijeenkomsten eventplaza.nl.
Er is een VIP room, een danszaal met parketvloer, een kleine disco voor 400 maar ook voor 1000 personen. En er is een metropool zaal een akoestische mega zaal voor 2500 pers.Alle zalen hebben een eigen entree grote tot zeer grote keukens bar podiums tot 80m2 en voldoende toiletten.
bruiloft feest
Bruiloft en huwelijksfeest Partycentrum en Zalenverhuur Amicitia LekkerkerkPartycentrum en Zalenverhuur Amicitia Lekkerkerk.
Tijd om plannen te gaan maken: welke datum, hoe gaat de trouwdag eruit zien en misschien wel het belangrijkste: welke trouwlocatie kies je! Partycentrum Amicitia is bij uitstek de locatie om je bruiloft in alle opzichten te laten slagen. Het gevarieerde aanbod van zalen zorgt ervoor dat ontvangst, receptie, diner en bruiloftsfeest op één locatie gehouden kunnen worden.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Kastelen en landhuizen. Boardrooms en lofts. Congres en vergaderlocaties. Studio en concertlocaties. Over Zaalhuren.net Advertentiekosten Veelgestelde vragen Vacatures. Een zaal huren op een unieke locatie. Meer dan 1600 zalen te huur in ruim 400 steden. Voor ieder type feest, evenement of bijeenkomst.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Openhaardhout voor de buiten kachels bij de lounge tent per net 600., Barbecue huren zonder houtskool 7500, incl. Wij bieden zaal verhuur aan voor het vieren van een verjaardagsfeest of bruiloftsfeest. Zaal huur met of zonder bediening mogelijk. Wij bieden 2 mogelijkheden voor zaal verhuur.:
Zaal huren bruiloft Van der Valk Hotel Restaurant Volendam.
Speciaal voor deze dag kunt u uit verschillende feest en drankenarrangementen kiezen. Download onze brochure voor al onze mogelijkheden voor uw bruiloft. Huur een zaal. Vraag voor uw bruiloft geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze sales afdeling.
Wat zijn de prijzen voor het huren van een feestzaal? Moslim Bruiloft Zalen.
750 zitplaatsen aan 75 ronde tafels. Heeft u een bruiloft waarbij zaalruimte 1 en 2 voldoende zitplaatsen biedt, dan is de prijs 11, per gast met een minimum van 2.000. Van sporthal naar feestzaal. Verwacht u meer gasten dan kunt u de gehele of een deel van zaalruimte 3 Sporthal in laten richten als feestzaal.

Contacteer ons