Zoeken naar zaal huren apeldoorn

zaal huren apeldoorn
Zaalverhuur Accres zakelijk.
Dit is afhankelijk van de gekozen locatie. Een zaal huren in Apeldoorn hoeft niet duur te zijn. Wij schenken u graag een kopje koffie in bij wijkcentrum dok Zuid en De Stolp. U huurt hier al een zaal vanaf 2025, per ochtend.
schuifdeur
Zaalverhuur in Apeldoorn nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Apeldoorn. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Apeldoorn? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
makelaar zoetermeer
Zalenverhuur De Groene Hoven.
Wilt u een zaal huren in De Groene Hoven? Klik op de fotos voor een vergroting! De Groene Hoven heeft 5 zalen van verschillende afmetingen. Op de begane grond twee zalen van 58 m2 en 79 m2 die zijn te koppelen middels een paneelwand zodat er een grote ruimte ontstaat van 137 m2 ideaal voor een bijeenkomst waar extra ruimte gewenst is bijvoorbeeld voor een presentatie. Op de 1e verdieping zijn ook twee zalen 97 m2 en 62 m2 te koppelen zodat er een ruimte ontstaat van 159 m2, een mooie ruimte voor bijvoorbeeld een dansgroep. De zalen zijn voorzien van internet, een presentatie kabinet en zijn uitgerust met comfortabel meubilair. Er zijn ook mogelijkheden om de catering te laten verzorgen waarbij u alles uit de handen wordt genomen. Omdat er niet permanent een beheerder aanwezig is, vindt de zaalverhuur van de Groene Hoven plaats via sleutelbeheer. Accres stelt een sleutel beschikbaar waarmee u zelf de accommodatie kan openen en sluiten. Heeft u belangstelling voor het huren van een ruimte informeert u vrijblijvend via de beheerder of via 055 52 70 550. Informeer bij Accres! Telefoon: 055 527 05 50. 7315 EE Apeldoorn.
wikipedia
Kleur in Apeldoorn in Apeldoorn Vergaderruimte, Feestzaal huren.
Kleur in Apeldoorn. Informele zaal voor een vergadering, teambuilding, workshop of familiefeest. Op zoek naar een mooie informele ruimte? Misschien zoekt u Kleur in Apeldoorn Groot genoeg voor ca 70 personen Kleur in Apeldoorn heeft 4 ruimtes. De rustieke zaal, de huiskamer, de theaterzaal en de behandel/spreekkamer.
tilburg centrum openingstijden
Feestzaal Apeldoorn De Nationale Locatie Site.
Wanneer u op zoek bent naar een feestzaal in Apeldoorn, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere locaties in Apeldoorn voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestzaal in Apeldoorn gevonden.
Verhuurlocaties Accres zakelijk.
U kunt ook een feestje of bedrijfsuitje combineren met een spelletje Glowgolf of een uitdagende ontsnappingspoging uit de Escape Room. Bedrijfsruimte voor langere periode. We doen ook graag een voorstel om een bedrijfsruimte te huren voor een langere periode. We bieden mogelijkheden in een gebouw midden in het centrum van Apeldoorn met een culturele doelstelling.
Zalen overzicht Hotel Apeldoorn de Cantharel.
Graag gebruiken we cookies om zo onze diensten en producten beter aan te bieden. Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel. Menu Search NL phone-number. Mijn Valk Account Mijn Valk Account. Inloggen of account aanmaken. Voordelen van Valk Loyal. 5, sparen per nacht op een kamer of suite. 250, sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute. Gratis consumptie bij aankomst. Gratis gebruik van internet tijdens uw verblijf. 31 55 541 44 55 31 55 541 44 55 24u bereikbaar lokaal tarief. Zalen Vanzelfsprekend zalen voor. Vergaderen, dineren en feesten. Dimensies: hoger dan 360 cm. Beamer incl projectiescherm. Dimensies: hoger dan 360 cm. Dimensies: hoger dan 360 cm. Dimensies: hoger dan 360 cm. Gesorteerd op naam. Gesorteerd op aantal personen. Gesorteerd op indeling. Toon filters Wis. Auditorium De Hoge Veluwe. Aantal personen per zaalopstelling. Bekijk Bereken Prijs. Oppervlakte: 411 m. Dimensies lxbxh: 225x21x38, m. Dubbele beamer projectie. Draadloze microfoon 2. Dimensies: hoger dan 360 cm. Aantal personen per zaalopstelling. Bekijk Bereken Prijs. Oppervlakte: 252 m. Dimensies lxbxh: 18x12x38, m. Beamer incl projectiescherm. Zaal met ruime toegangsdeuren.
citylounge.
KIES UW EVENEMENT. BEL 055 207 0697. City Lounge Apeldoorn. 7311 ME Apeldoorn. 7301 GB Apeldoorn. Telefoon: 055 207 0697. Kies uw evenement. Borrels en diner. Congres en seminar. 2017 City Lounge Apeldoorn. Ontwerp en realisatie Zwart Reclamemakers. 2017 City Lounge Apeldoorn.
Dienstencentrum De Veste Apeldoorn.
Het pand is eigendom van woningbouwvereniging De" Woonmensen" en wordt gedeeld met een kinderopvangcentrum. Er zijn een aantal vaste huurders waarvan Phoenix vereniging voor dans, zang en muziek de grootste is. Het is mogelijk om, vooral in het weekend, incidenteel de zaal en/of het café te huren.
Zaalverhuur locatie's' voor feesten en bijeenkomsten.
Adres: Lage Brink 64. 1 grote zaal, geschikt voor trouwerijen, vergaderingen en meer. Adres: Elburgerweg 40, 7345EG, Wenum Wiesel. Meerdere zalenverhuur mogelijkheden voor zowel feestelijk en zakelijk. Adres: Germanenlaan 360. Ons adres Sociale media. Van Laarhoven V.O.F Lage brink 92 7317BD Apeldoorn.
Omnisport Apeldoorn Sportieve en zakelijke evenementen. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Group. Stroke 1723 Stroke 1724. Rectangle 3. Stroke 1723 Stroke 1724. Group. Group. Group.
Vele evenementen, internationale vakbeurzen, concerten, productpresentaties, congressen, feesten en partijen vinden hier in Centraal Nederland plaats! André Rieu, Marco Borsato en Racoon. Allemaal traden ze al eens op in Americahal Apeldoorn. Deze concert, beurs, congres en feestaccommo datie fungeert dan als het kloppende hart van Apeldoorn.

Contacteer ons