Op zoek naar zaal huren apeldoorn?

zaal huren apeldoorn
Zaalverhuur locatie's' voor feesten en bijeenkomsten.
Adres: Lage Brink 64. 1 grote zaal, geschikt voor trouwerijen, vergaderingen en meer. Adres: Elburgerweg 40, 7345EG, Wenum Wiesel. Meerdere zalenverhuur mogelijkheden voor zowel feestelijk en zakelijk. Adres: Germanenlaan 360. Ons adres Sociale media. Van Laarhoven V.O.F Lage brink 92 7317BD Apeldoorn.
zaalverhuur amsterdam
Zaal huren Accres zakelijk.
Neemt u voor zaalverhuur, meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden contact op met één van onze enthousiaste medewerkers. Een zaal huren met gebruik van een lunch? Lunch Standaard 1025, Lunch Buffet 1250., Bruin broodje kaas. Witte bol ham. Koffie / thee. Melk / Karnemelk. Melk / Karnemelk. Alle zalen worden alleen per dagdeel verhuurd. De tarieven van de middag / avond wijken iets af. In de middag of avond krijgt u de zaal vier uur in gebruik. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Verenigingen en Stichtingen krijgen korting op dit tarief. Indien u als particulier of vereniging gedurende het jaar wekelijks een zaal huurt krijgt u korting op dit tarief. Reserveer een zaal. Borrel en partyarrangement. Glowgolf en Escape Room. Feesten en partijen. Terug naar overzicht. Wijkboerderijen Apeldoorn hebben inzamelpunt voor recyclebaar materiaal.
spuiten auto
Hostel Apeldoorn, mooi gelegen aan de Veluwe, boek nu! Stayokay.
Stayokay Apeldoorn is een sfeervol hostel, gelegen in het bos, aan de Veluwe. De 2 tot 6-persoonskamers hebben een eigen douche en toilet. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor leuke uitjes. Breng een bezoekje aan de Apenheul, het Klimbos, klim op een mountainbike of ga lekker sporten op de omliggende sportvelden.
pakket versturen
QC-Studio Zaalverhuur.
Dus ook met een kleine groep kunt u bij ons terecht! De ruimte heeft onder andere een moderne bar, en een ruime keuken. Onze zaal kunt u vinden aan Curaçao 22 in Apeldoorn Zuid, dichtbij de afslag van de A1.
beugel verzekering
Dienstencentrum De Veste Apeldoorn.
Het pand is eigendom van woningbouwvereniging De" Woonmensen" en wordt gedeeld met een kinderopvangcentrum. Er zijn een aantal vaste huurders waarvan Phoenix vereniging voor dans, zang en muziek de grootste is. Het is mogelijk om, vooral in het weekend, incidenteel de zaal en/of het café te huren.
Zaalverhuur in Apeldoorn nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Apeldoorn. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Apeldoorn? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
Verhuur van Gigant Podium Filmtheater.
Gigant is gevestigd in het centrum van Apeldoorn, op een klein kwartier lopen van het centraal station. Parkeergarages, fietsenstalling en bushaltes tref je op een steenworp afstand. De service van Gigant is op maat, de prijzen dus ook. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van Gigant? Neem contact op met Pieter Peerbolte 055-521 63 46, p.peerbolte@gigant.nl of via onderstaand formulier. Invoer geen geldig mobiele nummer alleen cijfers toegestaan. Een telefoonnummer bestaat uit minimaal 10 karakters. Een telefoonnummer bestaat uit maximaal 13 karakters. Invoer geen geldig emailadres. Vul in onderstaande kolom zo specifiek mogelijk in waar u informatie over wilt hebben.: Welke datum wilt u een zaal huren?
Partycentrum Apeldoorn Partyboerderij Vossenberg.
Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Zaal huren en feest organiseren. In al die jaren dat wij bestaan hebben wij een breed scala aan feesten georganiseerd voor gasten in en rondom Apeldoorn. Dit hebben wij te danken aan onze meerdere sfeervolle zalen en schitterende terrassen.
Zaalverhuur Apeldoorn voor 20 tot 2000 personen.
Veel eigenaren van een zalenverhuur of trouwlocatie Apeldoorn hebben een jarenlange ervaring en weten wat er gevraagd is voor het optimale feestje. Ook Apeldoorn heeft een divers aanbod aan feestzaal huren Apeldoorn mogelijkheden. We helpen je graag op weg bij het vinden van een perfecte zaal en wensen jullie alvast een prachtig feest toe.
Zaal huren in apeldoorn Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Apeldoorn. Zaal huren in Apeldoorn. Een zaal huren in Apeldoorn voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Apeldoorn. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Apeldoorn.
Zalenverhuur De Groene Hoven.
Wilt u een zaal huren in De Groene Hoven? Klik op de fotos voor een vergroting! De Groene Hoven heeft 5 zalen van verschillende afmetingen. Op de begane grond twee zalen van 58 m2 en 79 m2 die zijn te koppelen middels een paneelwand zodat er een grote ruimte ontstaat van 137 m2 ideaal voor een bijeenkomst waar extra ruimte gewenst is bijvoorbeeld voor een presentatie. Op de 1e verdieping zijn ook twee zalen 97 m2 en 62 m2 te koppelen zodat er een ruimte ontstaat van 159 m2, een mooie ruimte voor bijvoorbeeld een dansgroep. De zalen zijn voorzien van internet, een presentatie kabinet en zijn uitgerust met comfortabel meubilair. Er zijn ook mogelijkheden om de catering te laten verzorgen waarbij u alles uit de handen wordt genomen. Omdat er niet permanent een beheerder aanwezig is, vindt de zaalverhuur van de Groene Hoven plaats via sleutelbeheer. Accres stelt een sleutel beschikbaar waarmee u zelf de accommodatie kan openen en sluiten. Heeft u belangstelling voor het huren van een ruimte informeert u vrijblijvend via de beheerder of via 055 52 70 550. Informeer bij Accres! Telefoon: 055 527 05 50. 7315 EE Apeldoorn.

Contacteer ons