Zoeken naar zaal huren amsterdam oost

zaal huren amsterdam oost
DHZ Zaalverhuur.
Over de zaal. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
zaalverhuur leiden
Zaalverhuur in Amsterdam Oost voor evenementen en vergaderingenBluebirds.
Een ontspannen unieke locatie in Amsterdam Oost voor optimale creativiteit. Een oplossing voor ieder budget en doelgroep. Een dagindeling op maat of volledige vrijheid in de invulling. Actieve of ontspannen event. Deskundige docenten voor aanvullende activiteiten! De extra activiteiten helpen bij.: Verlichten van klachten bij een hoge werkdruk. Verhogen van productiviteit en creativiteit. Terugdringen van ziekteverzuim. Betere werk privé balans. Onlangs hebben we een perslunch georganiseerd om pers en bloggers ons concept te laten zien. Met behulp van de Cook Teaser hebben we een perfecte healthy lunch geserveerd, die meer dan welkom was na de intensieve Superles. Voor de gelegenheid hebben we de kleine zaal omgetoverd tot een prachtige lunch plek.
bedrijfsruimte te huur amsterdam
Villa Mattern vergaderzalen Amsterdam Oost.
Villa Mattern is een oase midden in Amsterdam. De vrijstaande bungalow biedt rust en ruimte en is daardoor de perfecte locatie voor vergaderingen, cursussen of brainstormsessies. U kunt zelf kiezen welke vergaderzaal of zalen u wilt huren en ook of u gebruik wilt maken van de cateringservice. In alle gevallen biedt Villa Mattern volstrekte privacy en betaalbaar maatwerk. Welke zaal u ook wilt gebruiken, u zult altijd de enige huurder in de villa zijn.
wiki
Informatie zalenverhuur Koningskerk Amsterdam.
De engel van de HEER kwam terug, raakte hem opnieuw aan en zei: Sta op en eet wat, anders is de reis te zwaar voor je. Heer, stel ons, uw dienaren, in staat vrijmoedig over uw boodschap te spreken. Wie zijn wij. een zaal huren.
mini pc
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door 4 beoordelingen. Theater Instituut Nederland. 14 februari 2018. Stichting Theater Instituut Nederland bestaat sinds 2013 niet meer en is overgegaan in een beheer stichting Theater in. 5 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
Zaalverhuur Amsterdam Oost.
Van een huisgebakken cake met koffie en thee tot een diner met meerdere gangen. Omdat koken en bakken onze passie is, doen wij dat niet alleen voor groepen die de Krugerkamer huren. Elke eerste zondag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur Krugerkroissant.
Verhuur Buurthuis Archipel.
Verhuur archipeladmin 2018-03-21T1612510000.: Een ruimte huren in buurthuis Archipel? Buurthuis Archipel biedt diverse ruimtes te huur aan voor bijvoorbeeld workshops, cursussen, besloten bijeenkomsten verjaardagen, vergaderingen en presentaties. Voor besloten bijeenkomsten, niet buurt-gerelateerde of commerciële activiteiten hanteren wij het standaardtarief. Voor activiteiten met een duidelijke sociale functie voor de buurt wordt een gereduceerd tarief berekend. De prijzen hebben betrekking op een dagdeel van 3 uur en zijn inclusief btw. Lees de richtlijnen voor verhuur. Bekijk de ruimtes die wij verhuren. Vanwege het intensieve gebruik van buurthuis Archipel is het nodig om tijdig ruimtes te reserveren. Neem daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren contact op.: telefonisch op werkdagen tussen 10 en 17 uur: 020 229 31 95. Gratis gebruik van ruimtes. Buurthuis Archipel is er in het bijzonder voor buurtbewoners, organisaties en bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt. Onze doelstelling is om aan zoveel mogelijk verschillende groepen ruimte te bieden, waarbij we ook letten op een variatie aan activiteiten en doelgroepen. Wanneer activiteiten passen in wat stadsdeel Oost omschreven heeft als bijdragend aan de versterking van het sociaal domein VSD-criteria, dan wordt de ruimte voor een aantal uren kosteloos beschikbaar gesteld.
Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Russische sekte wacht op einde van de wereld. Lijst voorspellingen van het einde van de wereld. Voorbereid op einde van de wereld. goedkoop restaurant amsterdam keuken piano kinderfeest zaalhuur zaalverhuur low budget hire location zaal huren feestruimte buurthuis vergaderruimte piano kinderfeest buurthuis prijs locatie huren.
Verhuur Polderzaal cafe-restaurant Polder.
1098 XH Amsterdam. 020 463 43 03. Alle dagen open van. Parkeren is gratis. werken bij Polder. Klik hier voor Google Maps. Naast POLDER staat sinds 1 januari de POLDERZAAL. Deze ruimte is heel geschikt voor feesten tot 100 personen of voor bijeenkomsten zoals presentaties en vergaderingen tot 65 personen. Voor het gebruik betaal je huur of personeelskosten. Voor bijeenkomsten vragen wij een huur van 80, p/u / 250, voor een dagdeel / 400, voor een dag. Wij kunnen een eenvoudige of uitgebreide lunch serveren. Bij feesten rekenen we alleen kosten voor personeel 20, p/u. Voor feestjes met minder dan 35 personen is het leuker om onze PAARDENSTAL te huren.
Gratis zaal Restaurant Mesken.
Gescheiden, aparte zaal. Goed vormgegeven met zeer comfortabele banken en tafels. Ruimte voor muziek, presentatie en showtafel. Tot 60 personen mogelijk. Eigen ingang en wc. Te reserveren vanaf 09.00 24.00 uur. Je betaalt alleen wat je eet en drinkt! Reserveren tot 140 personen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Restaurant Mesken is een gezellig restaurant in Amsterdam-oost. Wij bieden onze gasten de gelegenheid elke dag bij ons aan te schuiven voor de beste Turkse maaltijden in Amsterdam.
Goedkope zaaltjes in Amsterdam-oost? Marokko Community.
Uppp niemand die in oost is geweest voor een feestjebuurthuizen ofzo. Die zalen die opgenoemd zijn vind ik allemaal te duur was van de week bij die mirror center langs geweest bovenste zaal was 300euro zonder keuken en met keuken is 595 vond ik te prijzig voor zo een dagje als ik nix vind dan word het thuis houden dat is het beste alleen ben ik wel benieuwd naar andere zalen.

Contacteer ons