Op zoek naar goedkoop zaaltje huren voor verjaardag amsterdam?

goedkoop zaaltje huren voor verjaardag amsterdam
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
Zaalverhuur
Buurtcentrum De Driehoek Amsterdam-Noord VERHUUR.
Als de hoofdbeheerder aangeeft dat ruimte die u wilt gaan huren beschikbaar is volgt er op korte termijn een gesprek over de huurprijs met Jan Bezemer en Jeanette de Waard die als bestuursleden verantwoordelijk zijn voor de verhuur. Verhuurtarieven per dagdeel en per uur.
latex spuiten
DHZ Zaalverhuur.
Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf. De zaal heeft capaciteit voor maximaal 250 personen en is ongeveer 200 vierkante meter groot.
huur koffiemachine
Feestlocatie Huren in Amsterdam? Makkelijk en snel geregeld!
Feestlocatie huren in Amsterdam via Zaaltjeboeken.nl. Geef je binnenkort een feest en ben wil je een feestzaal of feestlocatie huren in Amsterdam? Dan ben je bij Zaaltjeboeken.nl aan het juiste adres. Op onze site vind je een groot aanbod feestlocaties voor groepen van groot tot klein.
soorten beugels voor in je mond
Feestruimte in Amsterdam? Alle feestruimtes in Amsterdam vind je op DNLS.
Wanneer u op zoek bent naar een feestruimte in Amsterdam, dan bent u bij DNLS op het juiste adres. Wij hebben meerdere feestruimten in Amsterdam voor u gevonden. Ook voor uw bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsfeest of kick-off hebben wij een feestruimte in Amsterdam gevonden.
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Heeft u een passende zaal of locatie gevonden die u wilt huren in Amsterdam? Vul het contactformulier op de pagina van de zaal of locatie in voor meer informatie over huren of een offerte op maat. Bij Zaalhuren.net vindt u alles over zaalverhuur in Amsterdam.
zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam.
zaal huren trouwfeest. zaalverhuur amsterdam noord. zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam. zaal huren rotterdam verjaardag. goedkoop zaaltje huren voor verjaardag amsterdam. cafe afhuren amsterdam. zaal huren voor verjaardagsfeest amsterdam. feestzaal huren hoofddorp. feestzaal huren utrecht. zaal huren arnhem. zaal huren lelystad.
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten Dansschool Redlex Amsterdam, Dansschool Amsterdam, voor al uw danslessen in Amsterdam Noord!
Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam, Feesten, kinder Verjaardagen, Bruiloft, Trouwfeesten. Zaalverhuur Amsterdam, Zaalverhuur Amsterdam Noord, Bij Dansschool Redlex. De feestlocatie in Amsterdam Noord! Feestlocatie Amsterdam Noord, Feestlocatie Amsterdam! Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, kinder verjaardagen voor jong en oud. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiƫle vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.
Vier je verjaardag bij DESMET STUDIO'S' AMSTERDAM.
Nergens in Amsterdam vind je een locatie waar je tot het einde toe op hoog niveau muziek mag weergeven in een akoestisch uitstekende zaal. De ruimtes zijn bijzonder sfeervol en door de package prijs komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Waarom zou ik Desmet huren.
Einde van de Wereld: Restaurant: Zaalverhuur: Eindevandewereld: Goedkoop in Zeeburg.: Einde van de Wereld. Einde van de Wereld. Einde van de Wereld.
Kinderfeest, bijvoorbeeld: 14.00-17.00 uur: 316 euro. Verjaardag, bijvoorbeeld: 20.00-1.00 uur: 490 euro. Trouwfeest, bijvoorbeeld: 16.00-1.00 uur: 708 euro. zaalhuur tussen 16.00 en 01.00 uur is dus: 100 3 x 52 4 x 62 2 x 72 648 euro, plus 60 euro eindschoonmaak 708 euro incl. Als u dag, begin en eindtijd heeft afgesproken, krijgt u een factuur en zodra u betaalt is de reservering definitief. Naast de zaalhuur wordt een borg gevraagd van 200 euro. Die storten we na ongeveer vijf dagen terug op uw rekening. De zaal is voorzien van een klein podium met bescheiden lichtinstallatie, gestemde piano, en geluidsinstallatie. De binnenruimte van het schip heeft vier patrijspoorten met zicht op het water. Er staan grote lange tafels die u zelf naar wens aan de kant kan schuiven en na afloop weer terugzet. Er ontstaat dan een ruimte in het midden die u kunt gebruiken als dansvloer. De open keuken is afgescheiden van de zaal door een brede bar. Er is een hoofdingang met trap. De achteringang heeft een traplift. Het damestoilet is ook ingericht voor mensen die niet zo makkelijk lopen.
Het Portiershuisje Bijzondere Locaties Amsterdam.
1076 CM Amsterdam. Uw feest geven in Het Portiershuisje? Het Porthuisje is een unieke locatie voor de ontvangst van uw gasten. Rustige verjaardag of knalfuif het is allemaal al eens gegeven. Het Portiershuisje kan het hele evenement voor uw regelen.

Contacteer ons