Op zoek naar zalenverhuur?

zalenverhuur
Ambiance zalenverhuur Afspraak maken 06-46031408.
Ambiance zalenverhuur is zeer goed bereikbaar met de auto. U kunt gebruik maken van de ruim 200 gratis parkeergelegenheden bij winkelcentrum t Plateau tegenover Ambiance. Vanuit Den Haag, richting Bergen op zoom/Rotterdam Havens A4, daarna Europoort A15, Afslag 16 Spijkenisse.
woerden
Zalenverhuur Erasmus University Rotterdam.
Het Q-gebouw heeft verschillende soorten zalen en break-out rooms op de 1e en 2e verdieping. De grootte van de zalen in dit gebouw varieert van 6 tot 41 personen. Alle verhuurzalen zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. Informatie en reserveringen zalenverhuur Erasmus Universiteit Rotterdam.
zaalverhuur amsterdam
De Hoogte Winsum Zalenverhuur en Partycentrum.
Zalenverhuur en Partycentrum. Skip to content. Feesten en partijen. In Zalenverhuur en Partycentrum de Hoogte in Winsum is vrijwel alles mogelijk. Door jarenlange ervaring zijn wij thuis en gespecialiseerd in.: Al uw feesten en partijen! warme en koude buffetten. steengrillen en barbecues.
trouwfeest
Theater en zalenverhuur.
Werken bij de OBA. Theater en zalenverhuur. Theater en zalenverhuur. De Centrale OBA op het Oosterdokseiland heeft een theaterzaal OBA Theater en een zalencentrum met vier zalen die beschikbaar zijn voor verhuur. Het OBA Theater heeft een maximale capaciteit van 260 personen.
catering woerden
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Zaal Beatrix Schiedam. Welkom op de website van Zaal Beatrix in Schiedam. Dit familiebedrijf voor zalenverhuur in Schiedam en omgeving is opgericht in 1946 en groeide sindsdien uit tot een begrip in de regio. Door de jaren heen evalueerde onze locatie tot de gezelligste en drukste feestzaal van Schiedam en omgeving.
catering woerden
Zalen De Machinist.
Wij zijn geïnteresseerd in uw mening, daarom vragen wij u uw e-mailadres in te voeren. E-mailadres Dit veld is verplicht. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de zalenverhuur, mogelijk nemen wij vrijblijvend contact met u op om uw wensen te bespreken.
catering woerden
Zalen verhuur De Kuip Colmschate.
De Kuip beschikt over 4 zalen om te kunnen huren. De zalen zijn De Foyer, De Oxe Zaal, De Roessinkzaal en De Sporthal. Elke ruimte heeft eigen faciliteiten en is geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, trainingen, workshops, yogalessen, repetities, optredens en meer.
catering woerden
Zalenverhuur.
Dan komt u uit in de Bodega de La Habana, een Zuid-Amerikaanse zaal. Vanuit Cuba kunt u ook noordelijk gaan, dan komt u uit bij de Mexicaanse Inca's, de Zonnetempel. Zo zijn er nog veel meer zalen die wij aanbieden voor zaalverhuur.
dordrecht
SWK 030 Zalenverhuur.
Op doordeweekse avonden is de grote zaal bezet omdat er dan door vaste huurders wordt gerepeteerd. De verhuring van de grote zaal vindt per dagdeel plaats. De zalen zijn zeer beslist NIET bestemd voor feesten en partijen of versterkte popmuziek!
Vergaderruimte en Zalenverhuur Winschoten Restaurant Victoria.
Accommodatie Vergaderruimte en Zalenverhuur. Hotel-Restaurant Victoria biedt u een unieke vergaderlocatie in het hartje van Winschoten. Graag verzorgen wij op professionele wijze uw vergaderingen, lezingen, cursussen of bijeenkomsten in één van onze drie vergaderruimtes. Hotel-Restaurant Victoria bevindt zich in het centrum van Winschoten en op loopafstand van het station.
Zalenverhuur Kulturhus Borne.
Op of aanmerkingen. Home / Zalenverhuur. Kulturhus de Bijenkorf' Borne is een toplocatie voor vergadering of presentatie. Wat dacht u van 16 ruimtes waar een vereniging, instelling of bedrijf gebruik van kan maken en gratis WIFI door het hele gebouw!

Contacteer ons