Resultaten voor zalenverhuur

zalenverhuur
zalenverhuur - De zaal kan ook makkelijk 200 man aan.
Wij hadden een vrij groot podium met alle ruimte voor de DJ, waardoor de zaal perfect qua grootte was voor de aanwezigen 100 man. De zaal kan ook makkelijk 200 man aan. Al met al een echte aanrader om een feestje te organiseren.
Zalenverhuur Nieuwegein.
1-4 personen Smartboard. Niet aanwezig Beamer. Niet aanwezig Tv scherm. Vanaf 4400, / per dagdeel. vraag offerte op. tot 70 personen Smartboard. Niet aanwezig Beamer. Aanwezig Tv scherm. Niet aanwezig Flipover. 14800, per dagdeel. vraag offerte op. 2018 Zalenverhuur Nieuwegein.
dordrecht
Zalenverhuur Kasteel Huis Bergh.
Zalenverhuur Kasteel Huis Bergh. HOME ZAKELIJK ZALENVERHUUR. Zalenverhuur op Kasteel Huis Bergh. In het kasteel bevinden zich diverse sfeervolle ruimtes groot en klein waar de zakelijke gast kan vertoeven. In de meeste zalen wordt de toon gezet door houten vloeren, plavuizen, open haarden, houten plafonds en enorme ijzeren kroonluchters.
diamant
Gemeente Westland: Zalenverhuur.
Home / Ondernemen / Zalenverhuur. Bent u op zoek naar een gymzaal, binnensportruimte of naar een ruimte voor een lezing, vergadering of bijeenkomst met een ander doel? Westland heeft een online platform waar vraag en aanbod voor beschikbare ruimtes samenkomen.
tandarts amstelveen
Zalenverhuur de Voorhof.
De vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor cursussen en trainingen, presentaties, workshops, conferenties en lezingen, maar ook voor concerten, muziek en/of toneelvoorstellingen. Kortom, zalenverhuur De Voorhof biedt luxueuze zalen die van alle gemakken zijn voorzien, tegen een zeer scherpe prijs; je huurt al een zaal in de Voorhof vanaf 1750, per dagdeel.
woerden
Zalenverhuur Rotterdam? Vind het op DNLS.
Zoek naar zalenverhuur in Rotterdam of in de omgeving van deze plaats. U vergroot gemakkelijk de straal zodat u ongeveer weet wat de afstand is. U kunt heel gericht op zoek gaan naar aanbieders van zalenverhuur in Rotterdam door uw specifieke wensen aan te vinken.
catering woerden
Zalenverhuur Artiance.
Tarieven Voor de verschillende ruimtes hanteren wij verschillende tarieven, deze zijn opgenomen in de Algemene Huur Voorwaarden zie download hieronder. Voor beschikbaarheid en overige vragen kunt u bellen met 072 540 43 35 of een email sturen naar: email protected.
uit eten alkmaar
De Hoogte Winsum Zalenverhuur en Partycentrum.
De Hoogte is gelegen in Winsum, een sfeervol dorp 15 km ten noorden van de stad Groningen. Zoekt u een authentieke locatie voor uw feest, bruiloft of andere gelegenheid in deze provincie? Dan bent u bij Partycentrum De Hoogte aan het juiste adres! Zalenverhuur en Partycentrum.
veenendaal
Home Zalenverhuur t Oude Parochiehuis.
Spirituele beurs 15 april vanaf 11 uur. Nieuwe 24 uurs kamer in de Ronde Venen. Huwelijksceremonie in t oude Parochiehuis. Frizzfeest mijdrecht 16 februari. Woonruimte per 1 maart beschikbaar. Categorie├źn Categorie selecteren. Geluid Licht Video. Auteursrecht 2018 Zalenverhuur t Oude Parochiehuis.
hellevoetsluis
Zalenverhuur Erasmus University Rotterdam.
Informatie en reserveringen zalenverhuur Erasmus Universiteit Rotterdam. Conference Event Services staat dagelijks voor u klaar voor meer informatie en reserveringen. Wanneer u een verhuurzaal wilt huren kunt u ons bereiken op 010 408 1081 en via de mail, of het aanvraagformulier Zalenverhuur invullen.
woerden
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
nieuwegein
Zoekt u zalenverhuur in Groningen? Bij De Postwagen zit u goed!
Naast allerlei leuke en originele indoor en outdoor uitjes kun je hier terecht voor zalenverhuur. Er zijn allerlei verschillende zalen beschikbaar, van een klein en intiem zaaltje tot een grote zaal waar je met enkele honderden mensen in terecht kunt.

Contacteer ons