Meer resultaten voor zaal huren utrecht goedkoop

zaal huren utrecht goedkoop
Zaal huren in Utrecht Vergadercentrum Vredenburg.
Alles staat op tafel zodat u direct kunt lunchen en niet in een rij hoeft te staan. Bekijk de Route naar Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht waar u de zaal kunt huren. Zaal huren in Utrecht. Meer informatie over een zaal huren in Utrecht?
zaalverhuur utrecht
Zakenlunch en zaalverhuur centrum Majella.
Party en vergadercentrum Majella. Uw trefpunt voor effectieve zakelijke en feestelijke bijeenkomsten in Utrecht! Het Majellacentrum verzorgd diverse complete zaalverhuur mogelijkheden. Party en vergadercentrum Majella besteedt aan elke bijeenkomst professionele aandacht, namelijk die aandacht waarvan wij vinden dat die u als klant van ons mag verwachten. U kunt bij ons zaalaccommodaties en zaalverhuur bespreken, geschikt voor 120 tot maximaal 250 personen. Bedoelde zaalaccommodaties zijn door ons in te richten, zowel voor uw vergadering, cursus of bijeenkomst, als voor feestavond en/of receptie. Onder alle omstandigheden zorgen wij voor een optimale service en begeleiding. Bij Party en vergadercentrum Majella hebben wij ruim 30 jaar ervaring in het verzorgen van diverse activiteiten en arrangementen.: BOEK NU U ZAAL VOOR 2017 OF VOOR 2018 EN ONTVANG 30% KORTING OP U ZAALHUUR.
vochtproblemen kelder
Zaalverhuur Utrecht Woolloomooloo.
Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat we erg goedkoop zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts 140. Wilt u decoratie of aankleding voor uw feestje? In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen. U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdjs die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien. Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn. 3512 BL Utrecht.
cilinderslot vervangen
Zaalverhuurder in Utrecht zaalverhuur-info.nl.
BASIS is een gloednieuwe nieuwe club en evenementen-locatie in Utrecht. BASIS is gevestigd op een absoluut unieke locatie aan de Oudegracht; op waterniveau aan de. Zaalverhuur7 is dé locatie in Utrecht Centrum om een zaal te huren met de laagste prijzen.
Vergaderen Utrecht centrum.
Zaalverhuur7 heeft twee inspirerende locaties in Utrecht Centrum. Het gaat om authentieke en monumentale kerkpanden uit 1900. Geschikt voor kleine en grote groepen tot 200 personen. De inrichting is eigentijds met een vleugje nostalgie. Copyright Zaalverhuur 7. Scroll naar bovenzijde.
De 1 Zaalverhuur Utrecht! Van modern tot authentiek! Mereveld.nl.
Elke zaal is voorzien van technische faciliteiten, zodat sprekers tijdens een conferentie gemakkelijk gebruik kunnen maken van communicatiemiddelen of er nostalgische beelden kunnen worden getoond tijdens uw huwelijksjubileum. Een onvergetelijke dag bij Mereveld. Van chique vergaderruimte tot prachtige bruiloftszaal; uw zaalverhuur Utrecht biedt zalen voor elke gelegenheid.
Feestje geven? Dat kan op deze plekken in Utrecht indebuurt Utrecht.
Van verjaardagsfeestje tot bruiloft: bij club BASIS is het allemaal mogelijk. Zowel de grote als de kleine zaal van de underground club aan de Oudegracht zijn af te huren. En dankzij de 24-uurs vergunning kan dat op ieder moment van de dag en dus óók om drie uur s nachts, mocht je dat willen behalve dan als BASIS zelf een clubavond heeft. Zowel de grote als de kleine zaal hebben een eigen entree, geluidsinstallatie, bar, kluisjes en toiletten. Oudegracht aan de Werf 97, Utrecht.
Zalenverhuur.
Dit voormalig kerkgebouw uit 1863 ligt aan één van de mooiste grachten in hartje Utrecht, de Kromme Nieuwegracht. Ottone biedt een aangename en heldere ruimte die voor veel doeleinden benut kan worden. De Directiezaal en de Sinkelzaal bevinden zich aan beide kanten van de Balzaal op de eerste verdieping. Deze zalen hebben, net zoals de Balzaal, een uniek uitzicht op de Domtoren. De Tapaskelder is een sfeervol restaurant met heerlijke tapas en mezze op de kaart. De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder exclusief af te huren voor een besloten feest of diner. De Grote Zaal op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel.
Prijslijst zaalverhuur Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
UU.nl / Parnassos Cultuurcentrum / Prijslijst zaalverhuur. Middelgrote en kleine zalen. Huur en annuleringsvoorwaarden. Download hier de prijslijst zaalverhuur. Exchange visiting students. Onderwijs voor professionals. Utrecht Summer School. Vier strategische themas. Overzicht alle onderzoeksgebieden. Prijzen en onderscheidingen. Over de UU.
Feestlocaties Utrecht 15 tot 250 p.p.
Deze feestlocatie in Utrecht heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een hele hoop creativiteit en originaliteit. Wil jij echt de blits maken met jouw feest? Deze locatie biedt zowel een kleine zaal tot 120 personen als een grote zaal tot 600 personen aan.
Zaalverhuur Lazuli Utrecht: vergaderlocatie Lazuli.

Contacteer ons