Op zoek naar zaal huren utrecht goedkoop?

zaal huren utrecht goedkoop
Feestzaal huren in Utrecht Zaalhuren.net.
Zaal De Diamant. Bent u opzoek naar een zaal met of zonder catering en decoratie? De Diamant biedt u de mogelijkheid om uw evenement helemaal zelf te organiseren. U kunt dan uw eigen cateraar, band, decoratie etc. Alle faciliteiten staan tot uw beschikking. Uiteraard kunnen wij u ook. 1931 Congrescentrum Brabanthallen. 4500 m 2. 1931, de gastvrije en authentieke congres en evenementenlocatie van Zuid-Nederland. Het Huis Utrecht.
zaalverhuur deventer
De mooiste feestzalen van Utrecht en omgeving Drive in Dixo Balthazar Utrecht.
Balthazar rekent in deze zaal 50, korting. Prijsindicatie zaalhuur: 300 tot 795. Voor meer info klik hier. STAYOKAY UTRECHT BUNNIK. Mooi oud landhuis in natuurgebied Amelisweerd, gelegen aan de rand van Utrecht. In het landhuis zijn twee aaneengesloten zalen waar gedanst kan worden.
siemens wasmachine
Zaalverhuur in Utrecht nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Oudegracht 158, Utrecht. De Winkel van Sinkel ligt in het historisch centrum van Utrecht. U bent bij deze prachtige locatie welkom voor zowel kleinschalige als grote gelegenheden. De mogelijkheid bestaat om exclusief een zaal te huren, een gedeelte, of de gehele Winkel van Sinkel af te huren.
turkije
Zaalverhuur Utrecht? Vind het op DNLS.
Wellicht ook interessant voor u? Vergaderlocatie huren in Katwijk. Over deze pagina. Op deze pagina staan alle locaties voor zaalverhuur in Utrecht. Voor alle soorten bijeenkomsten zijn er locaties te vinden op DNLS voor zaalverhuur in Utrecht. U gaat trouwen?
Return on investment
Zaalverhuur Lazuli Utrecht: vergaderlocatie Lazuli.
Feestlocaties Utrecht 15 tot 250 p.p.
Deze feestlocatie in Utrecht heeft een industriële uitstraling gecombineerd met een hele hoop creativiteit en originaliteit. Wil jij echt de blits maken met jouw feest? Deze locatie biedt zowel een kleine zaal tot 120 personen als een grote zaal tot 600 personen aan.
Zaal huren in Utrecht? 5 tips waarom je slaagt bij Bar Beton! Bar Beton.
Neem contact op. Zaal huren in Utrecht? 5 tips waarom je slaagt bij Bar Beton! Een spetterend bedrijfsfeest, een stijlvolle receptie of een gezellige borrel houden in Utrecht? Kom naar Bar Beton. Bar Beton heeft vijf locaties in Utrecht, waar het mogelijk is om verschillende zalen te huren.
Prijslijst zaalverhuur Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
UU.nl / Parnassos Cultuurcentrum / Prijslijst zaalverhuur. Middelgrote en kleine zalen. Huur en annuleringsvoorwaarden. Download hier de prijslijst zaalverhuur. Exchange visiting students. Onderwijs voor professionals. Utrecht Summer School. Vier strategische themas. Overzicht alle onderzoeksgebieden. Prijzen en onderscheidingen. Over de UU.
Feestje geven? Dat kan op deze plekken in Utrecht indebuurt Utrecht.
of heb je zomaar zin om een feestje te geven, gewoon, omdat het kan? Dan zijn er een heleboel toffe plekken in Utrecht die je af kunt huren. We zetten de leukste voor je op een rij. Het Zaaltje van Orloff. Op de eerste verdieping van café Orloff aan het Wed vind je Het Zaaltje. Je kan er ontbijten, lunchen, dineren en vergaderen max. 20 personen én borrelen max. In Het Zaaltje staat een bar die je kunt gebruiken, er is een beamer, een groot scherm, wifi en een muziekinstallatie. Wat dat kost? 200, per dagdeel. nu open 0800: 0100.: Donkere Gaard 6-8. Bekijk meer: cafés. Underground bij BASIS. Van verjaardagsfeestje tot bruiloft: bij club BASIS is het allemaal mogelijk. Zowel de grote als de kleine zaal van de underground club aan de Oudegracht zijn af te huren.
Zaalverhuur Utrecht Woolloomooloo.
Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat we erg goedkoop zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts 140. Wilt u decoratie of aankleding voor uw feestje? In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen. U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdjs die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien. Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn. 3512 BL Utrecht.

Contacteer ons