Resultaten voor zaal huren goedkoop

zaal huren goedkoop
Zaalverhuur Utrecht Woolloomooloo.
Een groot voordeel van de Woolloomooloo is dat we erg goedkoop zijn. De zaalhuur is kosteloos en de prijs van een biertje is slechts 140. Wilt u decoratie of aankleding voor uw feestje? In de verschillende zalen van de Woolloomooloo is bijna alles mogelijk! Wij hebben goede contacten met verschillenden verhuur bedrijven dus kunnen u daar ook bij helpen. U kunt ervoor kiezen om het vermaak en entertainment zelf te faciliteren of u kunt het aan ons overlaten. We hebben beschikkingen tot verschillende huisdjs die alle verschillende soorten muziek feilloos aan elkaar kunnen draaien. Ten slotte beschikt de Woolloomooloo over een professionele garderobe en kennen we geen openings en sluitingstijden, u kunt uw feestje laten beginnen en eindigen wanneer u wilt. Voor het huren van een zaal in de Woolloomooloo moeten alle gasten die op het feestje komen boven de 18 zijn.
goochelaar
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
bbq catering amsterdam
Vind zaal te huur op Marktplaats.nl.
Wij praten na komen in westervoort restaurant hollywood heel mooi zaal en goedkoop. Unieke oldtimer mobiele DJ bus te huur als podium voor DJ's. DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel. Mobiele dj booth bus huren?
gayshop
Zaalverhuur Tilburg voor 20 tot 2000 personen.
Wil je graag een fijne zaal huren in de omgeving van Tilburg? Of het nu voor een vergadering is of juist een uitbundig feest, in Landgoed de Biestheuvel kan het allemaal. Er zijn verschillende zalen aanwezig, op deze manier is er voor ieder wat wils.
fulfillment
Zaalverhuur Pescador in Schiedam.
Buiten de zaal kunt u eventueel ook gebruik maken van onze andere services. Afname van drank is bij ons niet verplicht. BRING YOUR OWN. Kies deze optie als u zelf uw eten en drinken wilt verzorgen en u alleen de locatie wilt huren.
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Get Rhythm Zaal Oefenruimtes Get rhythm podium: grote zaal met podium zaalcapaciteit tot 200 personen. Voorzien van airco, sfeervolle professioneel licht en geluid. De zaal is door een geluidsisolerende schuifwand geheel af te sluiten. Get rhythm oefenruimtes: 8 comfortabele oefenruimtes met een royale afmeting van 30 m2. Zie voor meer. Bij Eef op IJburg. Ruimtes verhuren/ activiteit aanbieden Wil je graag je activiteit bij eef aanbieden? Je kan de ruimte reserveren door contact op te nemen met ons op via info@bijeefopijburg.nl of bel eef op 06-52595240 of ga naar de website voor meer informatie foto's: www.bijeefopijburg.nl onze ruimtes zijn vast of incidenteel te huren.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bekijk meer: cafés. Wil je een zaaltje huren voor maximaal vijftig man, dan kan je bij Trianon gratis een zaaltje huren. Wil je grootser uitpakken, dan kan dat ook gratis mits je een drankomzet van 900 euro kan garanderen. Je kan kiezen voor catering vanuit Trianon of gewoon alleen borrelen, net waar je zin in hebt. Leuk detail: de zaal in Trianon is erg geschikt voor muziekoptredens!
Zaalverhuur Voorburg? Vind het op DNLS.
Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat Lees alles over zaalverhuur. Eigen catering mogelijk: nee. 2 tot 450 personen. Prijsindicatie / brochure Favorieten. Onze Great Hall, Museumplein en Toyoda zaal zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten en evenementen. Bij binnenkomst Lees alles over zaalverhuur.
Scouting Wesselgroep Vlaardingen Zalenverhuur, zaalverhuur Vlaardingen, zaalverhuur nabij Schiedam, zaalverhuur nabij Maassluis/ maasland, goedkoop zaaltje, huren zaal, eigen cetering, feestzaal, zale
Het is mogelijk om een zaaltje te huren bij de Wesselgroep. Wij stellen ons groepshuis ter beschikking voor besloten familiefeesten en partijen. Het buitenterrein kunt u ook gebruiken, best handig voor een barbecue en kleine kinderen Er is voldoende parkeerruimte buiten het Scoutcentrum, auto's' mogen alleen het terrein op om te laden en lossen.
Voordelig een zaal huren Nivon Rotterdam.
Zaal 2.11 De Kleine Rug. Grootte: 5 x 6 m. fotos van de zalen. Klik op de fotos. om de zalen te bekijken. Download hier de folder. beschikbaarheid en prijzen Goedkoop zaal huren. Personele bezetting met één of meer medewerksters van het Nivon is verplicht.
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Eten bij Zaal Beatrix. In Zaal Beatrix bieden wij een heel breed scala aan mogelijkheden op het gebied van een lekker hapje eten. U kunt kiezen tussen een barbecue op de binnenplaats, koud warm buffet, een walking dinner met leuke kleine gerechtjes of een drie of vier gangen diner bij de open haard.

Contacteer ons