Resultaten voor zaal huren goedkoop

zaal huren goedkoop
Vind zaal te huur op Marktplaats.nl.
Verhuur Zalen en Feestlocaties 11. Zo goed als nieuw 0. Een week 1. Advertenties gerelateerd aan zaal te huur. Mobiele podiumwagen huren? Diverse podia te huur! Wij hebben verschillende podiumwagens te huur: podiumwagen l 30 m podiumwagen xl 42 m podiumwagen xlr 48 m nieuw nieuw!
zaalverhuur amsterdam
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Bekijk meer: cafés. Wil je een zaaltje huren voor maximaal vijftig man, dan kan je bij Trianon gratis een zaaltje huren. Wil je grootser uitpakken, dan kan dat ook gratis mits je een drankomzet van 900 euro kan garanderen. Je kan kiezen voor catering vanuit Trianon of gewoon alleen borrelen, net waar je zin in hebt. Leuk detail: de zaal in Trianon is erg geschikt voor muziekoptredens!
vochtproblemen kelder
Zaalverhuur Pescador in Schiedam.
Buiten de zaal kunt u eventueel ook gebruik maken van onze andere services. Afname van drank is bij ons niet verplicht. BRING YOUR OWN. Kies deze optie als u zelf uw eten en drinken wilt verzorgen en u alleen de locatie wilt huren.
kerntrekbeveiliging
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
De kosten voor verhuur zijn per zaal verschillend en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Het huren van de kleine zaal en foyer kost 25 euro per uur en het huren van de grote zaal kent een starttarief van 50 euro voor de eerste 2 uur.
Zaal huren vlak bij Groningen Dorpshuis de Leeuw.
Deze zaal heeft een oppervlakte van ruim 200 vierkante meter en biedt plaats aan maximaal 200 personen. Perfecte zaal voor vergaderingen, bandjes en dansfeesten. Meer over de Grote Zaal. Kleine zaal/ Café. Eigenlijk is dit gewoon een kleine kroeg. Deze ruimte is 85, bij 6 meter.
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Huurprijzen staan per dagdeel onderin deze pagina en in de beschikbaarheidskalender vermeld. Voor het huren van de zaal voor een langere periode bijvoorbeeld een dagdeel per week hanteren wij speciale tarieven. U kunt hiervoor per email met ons contact opnemen.
Goedkoop een zaal huren in Amsterdam, yoga, coaching, cursussen, etc-de Roos.
Denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven met een beamer, of een lesruimte huren met yogamatten. Je kunt zelfs een zaal met een piano huren! Klik hier voor een impressie van de zalen. In Uvorm en Carrévorm 2 personen per tafel.
Zaal huren Dollars.
De gastenlijst bestaat uit minimaal 35 personen.; Er mogen maximaal 75 personen in het zaaltje een-in-een-uit beleid.; Bij minder dan 15 personen aanwezig wordt je geacht het feest beneden in het café voort te zetten. Het zaaltje beschikt over.: Complete geluidsinstallatie met computer.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Veel locaties op deze website bieden zalen aan op basis van zelfverzorging, zodat je heel goedkoop een zaal kunt huren. Om het makkelijk te maken hebben we alle goedkope vergaderzalen op één pagina bij elkaar gezet. Bekijk hier alle locaties waar je goedkoop een zaaltje kunt huren.

Contacteer ons