Meer resultaten voor turkse feestzaal

turkse feestzaal
feestzaal - De zaal kan ook makkelijk 200 man aan.
Kan ik een optie nemen. Je kunt altijd vrijblijvend 2 weken een optie op jouw feestdatum nemen, als we na 2 weken niets van je horen dan houden wij ons het recht voor de locatie aan iemand anders te verhuren.
Zalenverhuur Dé Turkse bedrijven en ondernemers gids.
Met zijn warme gastvrijheid en rijke entourage is restaurant Iskender de ideale plek voor u, zowel zakelijk als prive. Meer info Telefoon 010 42 81 124 Website Email. Adres: Tegelseweg 136 5912 BL Venlo. Peri Feestzaal is uw specialist als het gaat om de belangrijkste dag van uw leven: namelijk uw trouwdag!
turkse bruiloft
Trouwzaal Royal Events Palace De ideale Trouwzaal voor uw Bruiloft.
Perfecte service, prachtige zaal, zalig eten en een topbediening. Alles maar dan ook echt alles was naar wens." Super" mooie zaal goeie bediening service alles was naar wens." Wat" een top service en klantvriendelijkheid. Chapeau voor Suleiman en zijn familie."
turkse bruiloft
Zaal Beatrix Schiedam Dé feestzaal in de regio Rotterdam Zalenverhuur Schiedam.
Zaal Beatrix wordt gebruikt voor uiteenlopende evenementen. Zakelijk worden onze ruimtes vaak gebruikt als vergaderruimte of voor recepties, maar ook voor een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of andere feestelijk gelegenheid. Particulieren gebruiken onze zalen vaak voor verjaardagsfeesten of als trouwlocatie. Dé feestzaal van Schiedam.
nieuwe cilindersloten
Partysalon Eindhoven.
Door Partysalon Eindhoven. Vier de meest speciale dag van je leven in onze modern ingerichte feestzaal, voorzien van sfeerverlichting, professionele muziekinstallatie, een podium en een dansvloer en maak er een knallende feest van met een DJ en of een bandje!
Diva Party Centre Rotterdam.
Hier een kleine selectie van wat u te wachten staat indien u kiest voor het volledige Turkse cateringpakket. Ook een kleine selectie van het aanbod binnen het Marokkaanse cateringpakket. Meer cateringpakketten zullen snel aangekondigt worden dus blijf onze website in de gate houden.
Home Royal Spijkenisse.
Wij hebben een sfeervolle en luxe zaal voorzien van alle benodigde faciliteiten. Voor bruiloften van zowel Nederlandse, Turkse, Marokkaanse, kortom alle origine kan Royal het eten en drinken geheel verzorgen. Daarnaast wordt de ontvangst voor zowel de gasten als de hoofdgasten verzorgd door Royal.
Beckum Palace Welkom bij Beckum Palace.
Welkom bij Beckum Palace. Ondernemer zijn in de horeca is en blijft het leukste wat er is. Beckum Palace is dan ook het resultaat van jaren hard werken. Jaren ervaring en expertise zijn nu terug te vinden onder een dak.
Zalencentrum Kristal Zaalhuur Oosterse feesten bruiloften Den Haag.
Doordat al onze zalen over een eigen ingang beschikken, zullen u en uw gasten op geen enkele wijze hinder of last ondervinden van de bezoekers in de andere zalen. In totaal beschikt Zalencentrum Kristal over een viertal feestzalen met verschillende capaciteiten.
Turkse bruiloft Turks Trouwfeest De Parel Sports Events BV Fijnaart.
Op een Turkse bruiloft horen natuurlijk traditionele Turkse gerechten. Daarom biedt De Parel de mogelijkheid om uw eigen catering te verzorgen. U betaalt een vergoeding per persoon om onze horeca uit te kopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw bruiloft bij De Parel te vieren?
Partycentrum Mirage De mooiste locatie voor uw feest. Zaalverhuur.
Deze gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie! Partycentrum Mirage is een sfeervolle accommodatie met zalen van 100 tot 400 personen.U kunt bij ons terecht voor personeelsfeesten, themafeesten, workshops, bedrijfsfeesten, afscheidreceptiesverjaardagen, jubilea, galafeesten, kinderfeestjes en condoleances. Voor alle doelgroepen zoals Nederlandse, Afghaanse, Iraanse, Turkse, Marokkaanse, Koerdische, Iraakse, Armeense, Azerbeidjaanse en Indisch/Surinaamse.
Zalencentrum Utrecht Zuid.
Home Welkom Zalen Arrangementen Diner en Buffetten Activiteiten Vergaderingen Route Links Contact formulier. zaal, zalen, zaaltje, locatie., Zaal verhuur, zalen verhuur, zalencentrum, huren., feest, feestje, feestjes, feesten, feestzaal, feestzalen, feestavond, feest locatie, feest ruimte., party, partys, party centrum, trouw locatie.,

Contacteer ons