Resultaten voor zalen in amsterdam

zalen in amsterdam
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
020 303 0920. 1007 NB Amsterdam. 020 303 0940. 1106 LP Amsterdam. 020 303 0930. 1109 BR Amsterdam. 0294 483 156. Anton de Komplein 157. 1102 DR Amsterdam. 020 697 3220. 300 1500 in grote zaal. Kleine zaal Ziggo Dome.
voorschoten
Mirror Centre Home.
Fantastische zalen met houten vloeren en veeeel spiegels waar ik al heel wat dansuurtjes heb doorgebracht. Fijne, bediening aan de bar. Lekker relaxen op een bank, gezellig met lage tafeltjes. En super dichtbij station Muiderpoort! Mooie locatie, goede parkeergelegenheid in de wijk en bij Q-park. Persoonlijke service, dank je wel Tamara Huiberts en Deborah, en Karim, je doet je werk geweldig! Top locatie, goed bereikbaar, vriendelijk personeel, heel behulpzaam, gastvrij en mooie ruimtes.' De Grotezaal al heel vaak gehuurd voor events van Jose Antonio Manchado met Mundo Armonia Holanda. Absoluut de fijnste ruimte die ik ken! Ter Gouwstraat 3. 1093 JX Amsterdam.
e sigaret
Amstelzaal.
Zaalhuur in Amsterdam Oud-Zuid. Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water en op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.
social return bouw
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Amsterdam voor een bruiloft, feest, congres, vergadering of bijeenkomst? Bij Zaalhuren.net vindt u een volledig overzicht van zalen te huur in Amsterdam. Met de verschillende zoekfilters vindt u snel en gemakkelijk de zaal die aan de wensen en eisen voldoet voor uw bijeenkomst.
Management Training
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.
VPN
Aurora Overige zalen Vrije Universiteit Amsterdam.
Home Over de VU VU campus Faciliteiten Overige zalen Aurora. Profiel en missie. Organisatie en bestuur. Audiovisueel Centrum AVC. IT en telefonie. Congres en Mediacenter. Campus van vandaag. Campus in ontwikkeling. Campus van de toekomst. Wetenschappelijke Integriteit VU-VUmc. De Aurora is een multifunctionele zaal gelegen op de begane grond van het Hoofdgebouw, geschikt voor vergaderingen, kleine symposia, recepties of als subzaal. De standaard theateropstelling kan, tegen meerprijs, worden gewijzigd in diverse andere opstellingen. Catering in de zaal is toegestaan, maar kan ook in de ruimte voor de zaal plaatsvinden. De zaal is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Routebeschrijving: Vanaf de hoofdingang van het Hoofdgebouw loopt u rechtsaf voor de koffiecorner het restaurant in. Vervolgens slaat u meteen linksaf en staat dan voor de ingang van de Aurorazaal. Voor het huren van de Aurora geldt een minimale afname van drie uur per dagdeel. Copyright Vrije Universiteit Amsterdam.
Zaalverhuur de Diamant.
De Diamant Zaalverhuur Amsterdam biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in een sfeervolle omgeving met voelbare luxe. De Diamant beschikt over twee zalen. Op de begane grond bevindt zich onze grootste zaal. Op de eerste verdieping hebben wij een kleinere zaal voor u. Beide zalen bieden veel mogelijkheden en zullen zorgen voor een onvergetelijke dag!
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
De Brakke Grond verhuurt zalen voor verschillende functies in hartje Amsterdam. De grote en kleine zalen van de Brakke Grond zijn bijzonder geschikt voor uiteenlopend gebruik. Van repetities tot zakelijke presentaties, van vergaderingen tot filmvertoningen, van workshops tot congressen: de Brakke Grond heeft voor iedere gebruiker de perfecte zaal.
Zaalhuur De Hallen Amsterdam.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zaalhuur binnen De Hallen Amsterdam. Een aantal van de gevestigde ondernemers verhuurt een deel van of zelfs zijn gehele ruimte aan derden. Bij de verschillende partijen is er volop ruimte aanwezig voor het organiseren van evenementen, congressen, lezingen, exposities, modeshows, beurzen en noem maar op. In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de verschillende partijen en de bijbehorende capaciteit per ruimte.
Aristo Amsterdam Aristo Accommodaties.
Aristo Amsterdam is voor ons een geweldige oplossing gebleken voor de ruim 50 trainingen die wij in juni 2017 hebben uitgerold. De medewerkers zijn enorm behulpzaam en vriendelijk en de locatie naast Sloterdijk station hebben de deelnemers als uitermate gemakkelijk ervaren!
Zaalverhuur De School Amsterdam.
De School is een unieke locatie in Amsterdam-West gevestigd in een voormalige technische school. Verschillende lokalen, tuinen en aula worden aangeboden voor locatieverhuur en het organiseren van uw eigen evenement. We regelen alles voor uw evenement, of het nu gaat om: een diner of borrel, modeshow of presentatie, een netwerkbijeenkomst of een cultureel evenement. Informeer direct naar de diverse mogelijkheden voor verhuur of het organiseren van evenementen. Wij maken een offerte op maat of u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. We vertellen u graag alles over de verhuur en de beschikbaarheid van de ruimtes binnen De School voor uw eigen evenement. Voor meer informatie, mail naar verhuur@deschoolamsterdam.nl. Jan van Breemenstraat 1, Amsterdam.

Contacteer ons