Meer resultaten voor zaal te huur amsterdam

zaal te huur amsterdam
Zaal huren in Amsterdam Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Amsterdam voor een bruiloft, feest, congres, vergadering of bijeenkomst? Bij Zaalhuren.net vindt u een volledig overzicht van zalen te huur in Amsterdam. Met de verschillende zoekfilters vindt u snel en gemakkelijk de zaal die aan de wensen en eisen voldoet voor uw bijeenkomst.
party verhuur amsterdam
Zaalverhuur Amsterdam: Unieke Zaal Huren Amsterdam!
Een aantal locaties van Anna Haen zijn ook geschikt om een bruiloft in te vieren. Zo kunt u een zaal huren in de buurt van Amsterdam, in een landelijke omgeving die goed bereikbaar is vanuit de stad, maar ook vanuit andere delen van het land.
bijwerkingen e sigaret
Zaalverhuur Amsterdam Zaal Huren, Partycentrum De Telefoongids.
Zaalverhuur in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.5 door 4 beoordelingen. Theater Instituut Nederland. 14 februari 2018. Stichting Theater Instituut Nederland bestaat sinds 2013 niet meer en is overgegaan in een beheer stichting Theater in. 5 / 10 / 5. Gemiddelde uit 1 beoordelingen. Beoordeel dit bedrijf. U zoekt mooie trouwlocaties of een feestlocatie voor een verjaardag, vergadering of andere gelegenheid? Bekijk ons aanbod op het gebied van zaalverhuur. Vier uw feestje bijvoorbeeld in de feestzaal van een partycentrum, restaurant, hotel of boerderij. U kunt bij ons een zaal huren voor iedere gelegenheid.
fulfillment
DHZ Zaalverhuur.
Indien u verdere vragen heeft of een vrijblijvende optie wilt plaatsen, neem dan gerust contact met ons op. Wat hebben wij te bieden? Over de zaal. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
glaszetters
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
En wil je zo spoedig mogelijk bij de feestzaal komen maar de drukte uit de stad mijden? Kies van voor 1 van de 10 stations die Amsterdam rijk is. Huiselijke zaal in Amsterdam te huur: Café Life. Geef jij een feestje en wil je dat het liefst in besloten sferen?
tanden witter maken
Feestlocaties in Zuidoost Gemeente Amsterdam.
Kleine zaal Ziggo Dome. De Passage 100. 1101 AX Amsterdam. 0800 235 3663. Heineken Music Hall. 1101 DS Amsterdam. 0900 687 4242. Collectieve Ruimten Grubbehoeve / De Nachtegaal. 1103 GH Amsterdam. 020 341 5331. Het Wapen van Diemen. 1112 BE Diemen. 020 695 0855. Het Sportcafé Gaasperdam. 1106 AW Amsterdam. 020 697 7222. 1102 AP Amsterdam. feestlocatie met beperking. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Deel deze pagina op Google. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer: 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam. Wat is er te doen in Amsterdam?
zaalverhuur amsterdam
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Bekijk details van Mercure Hotel Amsterdam City. Piet Heinkade 3, Amsterdam. De prachtige zaal, het café en de vergaderruimte van het Bimhuis zijn te huur voor vergaderingen, presentaties, symposia, lezingen, workshops, opnamen beeld geluid, bedrijfsevenementen en borrels. Het Bimhuis heeft een unieke locatie aan de IJ-oever en biedt een inspirerende, creatieve en moderne omgeving.
huis in amsterdam
Bijzondere feestzalen Amsterdam DNLS.nl.
Om de markers te zien selecteer eerst een plaats. Wellicht ook interessant voor u? De mooiste feestzalen van Nieuwerkerk aan den IJssel. Over deze pagina. Amsterdam heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 4. 3.
Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Advies. Contact. Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Zaal toevoegen. Zoek Locatie. Bepaal hier uw selectie.: Aantal Personen.: Geen voorkeur. Feest en borrel locaties voor 25-100 personen in Amsterdam Centrum.

Contacteer ons