Meer resultaten voor zaal huren zonder consumptie

zaal huren zonder consumptie
Feestje? De Blokhut.
Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor beschikbaarheid en vragen door te bellen naar 0341-491487. Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering.
zaal
Zaalverhuur prijzen Noord-Brabant Gouden Leeuw Terheijden.
Hiermee bieden wij op het gebied van zaalverhuur in Noord-Brabant eindeloos veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar een bijzondere zaal voor uw bedrijfsuitje, themafeest, verjaardag of trouwfeest? Onze toplocatie nabij Breda biedt voor elk wat wils. Wilt u meer informatie of een indicatie van onze prijzen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Neem contact met ons op. Zaalverhuur voor feesten en vergaderingen in de buurt van Breda. Zaalverhuur is een vak op zich, want elke feest of meeting is weer anders. Een origineel trouwfeest vraagt om een geheel andere opzet dan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vergadering of een themafeest. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. Daardoor zijn wij in staat om feesten en meetings te organiseren die alleen maar een mooi einde kunnen hebben. Al onze bijzondere zalen beschikken over airconditioning en kunnen geheel in stijl worden aangekleed. Zaalverhuur is een breed begrip, want niet alleen kunt u één van onze originele zalen huren.
code 95 nascholing
Zaal huren Drenthe.
Alleen een zaal huren is bij ons niet mogelijk, we willen u namelijk graag op een goede manier van dienst zijn. Daarom zal alijd een van onze medewerkers aanwezig zijn.We helpen u graag met de organisatie van uw bijeenkomst of uw feest.
gaytoys
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
DJ Bus te huur, DJ auto huren, mobiele DJ Booth, DJ meubel Mobiele dj booth bus huren? De tofste dj bus/dj booth van nl, van dj school utrecht, get hy on our supply! Veel mensen denken dat het een dj brandweerwagen is, maar het is een oude hoogwerker, een citroën hy, van de elektriciteitsmaatschappij uit frankrijk! de dj bus is te vinden op de site. DJ Bus te huur. Zaalverhuur De Baron, Zwaag/Hoorn. Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt.
makelaar nieuwegein
Buurtruimten Buurtruimte040.
U kunt in het buurthuis als buurtcomité of vereniging ook terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes.
Management Training
Zaalverhuur Gelderland DNLS.NL.
Gelderland staat natuurlijk bekend om de mooie natuur en de Veluwe. Je vindt daarom dan ook vele locaties die gelegen zijn in de natuur. Een prachtige omgeving dus voor zaalverhuur in Gelderland. Bekijk snel alle locaties in Gelderland die passen bij uw wensen voor zaalverhuur.
Huren zonder catering Grand Cafe Reeshof.
Huren zonder catering. Grand Café Reeshof is een uiterst geschikt café om een zaaltje te huren tot ongeveer 80 personen. Dus hebt u een borrel, afstudeerfeest, bruiloft, receptie of verjaardag te vieren en wilt u gebruik maken van onze zaal en zelf de drank en hapjes verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
zaalverhuurder alles over zaalverhuur.
Zaalverhuur zonder barkosten! Zaal huren in Amsterdam voor 100 tot 155 personen waar je eigen drank en catering kan brengen. Simpele locatie regio Eindhoven. Zaalhuur eigen catering Den Haag. Zaal huren met eigen catering/drank omgeving Rotterdam / Dordrecht. Kale feestzaal huren loon op zand of omgeving?
Zaalverhuur: vind een zaal te huur voor de beste prijs.
Klanten over meetings. Hoe werkt meetings. Wil je een zaal huren voor een vergadering, congres of andere bijeenkomst? Op meetings.nl kun je makkelijk een zaal te huur vinden in jouw plaats of regio. Meetings.nl is hét online platform voor zaalverhuur.
Zaal huren Beloofde Land.
Tijd voor een feestje? Camping Beloofde Land is de plaats voor het vieren van jou bruiloft, verjaardag of jubileumfeest. Zoek je een plek voor een vergadering of conferentie? Ook daarvoor ben je op het juiste adres! Kleine zaal indoorspeeltuin. 3781 NG Voorthuizen.
Zaalhuur zonder catering Rotterdam Evenementen Zaalverhuur huwelijk, verjaardag, Bobex.nl aanvraag.
Offerteaanvraag: Zaalhuur zonder catering Rotterdam Zuid-Holland. Een klein zaaltje voor een verjaardagsfeest. Er zullen ongeveer 50 mensen aanwezig zijn. Locatie binnen deze grenzen Rotterdam: zuid, cappelle aan den Ijssel, Ridderkerk. Datum 27 november 2010 Tijd 2000: uur Bobex kwaliteitscontroleEen: offerte, met daarin duidelijk de kosten. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen. 29 offerte zaalhuur no catering, prijsopgave zaalhuur, zaalhuur rotterdam, zaaltje huren. Zaalverhuur huwelijk, verjaardag., Wat heeft u nodig? Een klein zaaltje voor een verjaardagsfeest. Er zullen ongeveer 50 mensen aanwezig zijn. Locatie binnen deze grenzen Rotterdam: zuid, cappelle aan den Ijssel, Ridderkerk. Datum 27 november 2010. Tijd 2000: uur. Bobex kwaliteitscontroleEen: offerte, met daarin duidelijk de kosten. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen. Welk type zaal of ruimte zoekt u?

Contacteer ons