Op zoek naar zaal huren zaandam?

zaal huren zaandam
Brevent Zakelijke Evenementenlocatie in het centrum van Zaandam.
De zaal is voorzien van daglicht, rustig gelegen en beschikt over airconditioning. Uiteraard is de locatie voorzien van moderne AV middelen. Onze keukenbrigade bereidt veelzijdige specialiteiten, luxe diners, gastronomische hapjes en heerlijke proeverijen! Voor meer informatie, een offerte of vragen kunt u ons bereiken via email op info@brevent.nl of telefonisch op 075-7729311. 1506 BE Zaandam.
zaalverhuur zaandam
ZAALVERHUUR.
In Buurtcentrum De Vuister kunt ook terecht voor het huren van een zaal of lokaal. Voor een cursus, vergadering, receptie, beurs of een feest, er is altijd een geschikte ruimte in ons buurthuis. Onze barmedewerkers voorzien u desgewenst van koffie, thee of ander drankje, maar in overleg met de coördinator zaalverhuur, kunt u hier ook zelf zorg voor dragen.
kassa kopen
Verhuur zaal en veld Hercules Zaandam.
Verhuur zaal en/of veld. Huur eens de zaal of het veld van SC Hercules Zaandam! Ons complex heeft vele faciliteiten en is gelegen naast het natuurgebied De Jagersplas. Onze Piet Maas zaal en onze twee kunstgrasvelden zijn uitermate geschikt voor evenementen en sportactiviteiten.
douchecabine
Ruimte te huur Het BrandtWeer.
geen geluidsoverlast veroorzaakt bij het betreden en het verlaten van het pand., geen fietsen voor de toegangsdeuren/hekken van de buren parkeert. Ruimte te huur feestje, koog aan de zaan, Zaalhuur, zaandam, zaanstad Een reactie plaatsen Tarieven verenigingen, kringen en clubs.
heman verhuur
Sporthal De Tref Zaandam.
Deel dit bericht.: Drielse Wetering 84, 1509 KR Zaandam. 075 65 399 79. meldingen@sportbedrijfzaanstad.nl of verhuur@sportbedrijfzaanstad.nl. Contactpersoon Vereniging E-mailadres Telefoon. Soort zaal Sportcentrum Trias. Sporthal De Sprong. Sporthal De Tref. Ingangsdatum Einddatum Begintijd Eindtijd. Sportbedrijf Zaanstad is per augustus 2016 op zoek naar enkele flexibel.
Zaalverhuur Zaandam Voor iedere gelegenheid.
Voor zaalverhuur in Zaandam vindt u bij ons vele geschikte locaties. Wij hebben de mooiste en beste locaties in Zaandam gevonden voor een vergadering, congres, huwelijk en bedrijfsfeest. Van een herenhuis tot een kerk en van een industrile locatie tot een monumentaal pand.
Zaalverhuur in Zaandam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Zaandam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Zaandam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
Zaal 1 Partycenter Las Vegas Zaandam.
Partycenter Las Vegas Zaandam zaal 1. De kleine zaal is ideaal voor verjaardagen, recepties, kleine feestjes en als trouwlocatie. De ruimte heeft een gezellige bar en een gedeelte met tafels en zitjes. Indien gewenst zijn er extra statafels en zitruimte beschikbaar.
tot 50 personen in Zaandam zaalverhuur-info.nl.
Klik hier voor meer informatie. Alle zaalverhuurders In de regio.: Kaart weergeven tot 50 personen in Zaandam. Podium mozaiek Amsterdam. Zaalverhuur in Podium Mozaïek Organiseert u zelf een evenement? Podium Mozaïek is een inspirerende locatie die geschikt is voor verschillende evenementen.
Home Partycenter Las Vegas Zaandam.
Wij verwijzen u graag naar Dans Hotspot van Kooten. Dansschool verhuist naar Wormerveer Jeroen Brekelmans 20-Aug-2018. Tweets by @lasvegaszaandam. No events found. Las Vegas nieuwsbrief. Type woord verificatie in onderstaande box. K.Kanstraat 4 Achter de Burcht. 1501 NJ Zaandam. All Rights reserved Naar boven.
Zoekt u voor een evenement catering en zaalverhuur in Zaanstad?
De plek is ook zeer geschikt voor zakenbijeenkomsten en cursussen. De arrangementen bij zaalverhuur van de Noorderster. Naast de standaard prijslijst voor onze zaalverhuur voor feesten en zakenbijeenkomsten zijn er twee arrangementen beschikbaar voor feestjes. Zaal huren minimaal 4 uur naar eigen keuze.

Contacteer ons