Meer resultaten voor zaal huren zaandam

zaal huren zaandam
H O M E.
H e t h a r t v a n W e s t e r k o o g. Activiteiten Evenementen Cursussen Taallessen Zaalverhuur Feesten Eten Dansen Danslessen Cultuur Creativiteit Muziek Lezingen Beurzen Presentaties Seminars Vergaderingen Recepties Sport en Spel Gezelligheid Jazz Hulpverlening.
95
Zaalverhuur in Zaandam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Zaandam. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Zaandam? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Partyzalen voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, of moderne vergaderzalen die zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen. Onze zalen bevinden zich op de beste locaties: bijvoorbeeld de prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, nabij de A2, met een ideale ligging tussen Utrecht en Amsterdam of midden in het centrum van Utrecht. Een echte aanrader is het Van der Valk Hotel Haarlem, ideaal gelegen aan de rand van Haarlem op loopafstand van het centrum. Wat je ook zoekt, je vindt de ideale zaal in ons uitgebreide aanbod van multifunctionele vergaderzalen en zakelijke locaties.
gaytoys
Bijzondere feestzalen Zaandam DNLS.nl.
De feestzalen zijn oner andere geschikt voor bedrijfsfeesten, trouwfeesten, evenementen, kick-offs en productlanceringen. Bewaar de feestzalen van uw keuze in de favorieten. Vervolgens kunt u bij n of meerdere feestzalen in Zaandam een aanvraag doen. U kunt natuurlijk ook direct bellen met een feestzaal in Zaandam.
makelaar lelystad
bewonersbedrijvenzaanstad.nl.
Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Wijkcentrum De Poelenburcht. Wij beantwoorden uw vragen graag. Wijkcentrum De Poelenburcht. 1504 NX Zaandam. Buurthuis De Uithoek.: Straat Davis 1C. 1505 EA Zaandam.
zaalverhuur zaandam
Goedkoop een zaal huren in jouw buurt? GRATIS k. goedkoop feestzaaltje huren feestzaal in Zaandam Goedkope zaaltjes huren.
Overweeg dan eens om bij ons in Zaanstad een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een verjaardag in een zaal nabij Zaandam best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren zijn.:
Ruimte te huur Het BrandtWeer.
geen geluidsoverlast veroorzaakt bij het betreden en het verlaten van het pand., geen fietsen voor de toegangsdeuren/hekken van de buren parkeert. Ruimte te huur feestje, koog aan de zaan, Zaalhuur, zaandam, zaanstad Een reactie plaatsen Tarieven verenigingen, kringen en clubs.
Brevent: For your event! Evenementenlocatie in Zaandam.
Brevent is een intieme locatie gelegen in een monumentaal pand in het centrum van Zaandam. Vanaf de eerste etage kijkt u uit over het gezellige plein de Dam. Onze locatie mag maximaal 70 personen ontvangen. Wanneer u bij ons binnentreedt, ontdekt u een prachtige ruimte geschikt voor een vergadering, training en bedrijfsuitje! De zaal is voorzien van daglicht, rustig gelegen en beschikt over airconditioning.
Feestzaal te huur in Zaandam / Zaanstad in de weekenden Feestartikelen Verhuur Marktplaats.nl.
Terug Home Hobby en Vrije tijd. Feestzaal te huur in Zaandam / Zaanstad in de weekenden. 313 x gezien 4 x bewaard sinds 07 jan. Thema of Feest.: Ben je op zoek naar een betaalbare ruimte voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bruiloft, besnijdenisfeest of een verlovingsfeest? Dan kun je bij ons eenvoudig een ruimte huren voor maar 250 all incl per dag!
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Heeft u een bruiloft multiculturele, party, reunie, personeelsfeest, vergadering of een andere gelegenheid waarvoor een zaal nodig is, dan bent u bij ons aan het goede adres. We beschikken over een eigen catering van bittergarnituur tot diner of buffet, alles is bespreekbaar.
zaalverhuur Buurthuis de Kolk.
Particulieren kunnen ook ruimtes huren voor feesten en partijen. Wij verhuren onze ruimte alleen aan bewoners van de Rosmolenwijk postcodegebied 1502. Feesten en partijen zijn mogelijk op de zaterdag tot 2300: uur met groepen tot maximaal 70 personen. Voor meer informatie of een offerte stuurt u een mail naar Eric. Buurthuis de Kolk. Voor iedereen in de Rosmolenwijk: Zin om te zingen? Met de Buurt-eten? Of gewoon een kopje koffie? Het kan in Buurthuis de Kolk! Alle activiteiten vinden plaats aan de Klampersstraat. Op maandag KoffieDoen, op donderdag sjoelen en klaverjassen en op vrijdag buurtmaaltijd en spelletjesavond staan de deuren open. In de kast in de bar hebben we een mini-bibliotheek ruil een boek om voor een nieuw boek! en we zetten met liefde koffie voor u! Wij zijn gesloten tijdens de zomervakantie 29 juli t/m 25 augustus 2017 en in de kerstvakantie 23 december 2017 t/m 5 januari 2018. Buurthuis de Kolk. Klampersstraat 1 1502 VP Zaandam.
Zaal 1 Partycenter Las Vegas Zaandam.
Partycenter Las Vegas Zaandam zaal 1. De kleine zaal is ideaal voor verjaardagen, recepties, kleine feestjes en als trouwlocatie. De ruimte heeft een gezellige bar en een gedeelte met tafels en zitjes. Indien gewenst zijn er extra statafels en zitruimte beschikbaar.

Contacteer ons