Op zoek naar ruimte huren amsterdam?

ruimte huren amsterdam
Vind bedrijfsruimte amsterdam in Bedrijfs Onroerend goed op Marktplaats.nl.
Kleine bedrijfs of kantoorruimte beschikbaar per direct voor minimaal 6 maanden of jaar. We hebben per direct beschikbaar: deze mooie kantoorruimte 25 m2 bevindt zich op de 1e verdieping eerste etage eigen ingang 24/7 toegankelijk deze gestoffeerde ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen. Te huur Bedrijfsruimte Amsterdam Keienbergweg 21 75. Bedrijvencentrum trade park zuidoost, ook wel bekend als tpzo, bestaat uit 63 hoogwaardige bedrijfsunits met bijbehorende kantoor, variƫrend Voor meer informatie en foto's' over dit pand klik op de websitelink.: Garagebedrijf autogarage bedrijfspand. Autogarage in amsterdam te koop totaal 785 m2 werkplaats 585 m2 kantoorruimte 30 m2 buitenterrein 200m2 x1 4 kolom 4000kg apk brug merk koni x2 2 kolom 3000kg brug merk rotary x1 schade richtbank merk cheef spuitcabin merk omio frans merk verf mengkamer max meyer met code scanner x3 gereedschapwagen. Bedrijfsruimte 785 m. Bedrijfsunit te huur op de Noorddammerweg 17b-g te De Kwakel. Noorddammerweg 17b-g in de kwakel nieuwbouw; hoge bedrijfsruimte; zelfstandige bedrijfsruimte. Aan de noorddammerweg 17b-g in de kwakel kunt u zowel een bedrijfsruimte huren met kantoorruimte als zonder kantoorruimte.
verhuislift amsterdam
Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte Amsterdam te huur en te koop BOG Vastgoed.
2.867 tot 3.397 per maand. 1 / 10. Huur of koop. te huur en te koop. Meer in Amsterdam. Bedrijfsruimte in Amsterdam Horecapand in Amsterdam Kantoorruimte in Amsterdam Verzamelgebouw in Amsterdam Winkelruimte in Amsterdam Werkplek in Amsterdam. Bedrijventerreinen in Amsterdam.
feest locatie amsterdam
Zaalverhuur Baut Events Borrels feestjes evenementen en vergaderingen.
Wil je graag een zaal huren voor een borrel in Amsterdam? De ingrediƫnten voor een geslaagde borrel zijn; goed gezelschap, heerlijke hapjes en drankjes en sfeervolle locatie. BAUT, C en ZUID in Amsterdam bieden elk een geweldige borrel locatie, met een dynamische sfeer en steengoed eten. Alle drie deze locaties hebben een ruim en gezellig bargedeelte, maar de mogelijkheid tot het afhuren van een exclusieve ruimte bestaat hier ook.
bedrijf
Kantoorruimte Amsterdam? De top 10 kantoren in Amsterdam.
Daarbij kan je werken in een afgesloten ruimte of in een openbare ruimte met iedereen aan een bureau. Het belangrijkste hierbij is dat je goed overweg kan met de aanwezige ondernemers. Je werkt niet meer alleen, maar met andere ondernemers. Je staat er niet alleen meer voor met problemen, maar je kan de andere ondernemers om hulp vragen. Wellicht kan je gebruik maken van hun netwerk / kennis. Soms lastig te concentreren op je werkzaamheden. Zonder klik kan je niet werken op een cowork werkplek. Algemene tips voor kantoorruimte huren Amsterdam.
e sigaret
De stadsloods verbindt vraag en aanbod van ruimtes in de stad Gemeente Amsterdam.
Aanbod ruimte in bedrijfsverzamelgebouwen. Op de kaart bedrijfsverzamelgebouwen vindt u het actuele aanbod van kleinschalige kantoor en bedrijfsruimten. Volg ons op Twitter. Tweets over @stadsloods." Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Deel deze pagina op Google. Mail deze pagina. Print deze pagina. Hebt u een vraag en kunt u het antwoord niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer: 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam.
social return on investment voorbeeld
Verhuur bedrijfsruimte Stadsherstel Amsterdam.
Het merendeel van ons veelal monumentale bezit bevindt zich in of rond het centrum van Amsterdam. Ook in Haarlem hebben wij enkele panden in eigendom. Voor het huren van bedrijfsruimte bestaat er geen wachtlijst. Wij selecteren uit de aanvragen en reacties een bij het pand of omgeving passende kandidaat. Uiteraard dient dit in overeenstemming te zijn met de bestemming. In het menu onder Aanbod bedrijfsruimte treft u ons actuele aanbod. Ook kunt u ons een bericht sturen indien u een andere bedrijfsruimte zoekt dan wij momenteel aanbieden. Wij nemen eventueel contact met u op als een passende ruimte beschikbaar komt en wij u deze kunnen aanbieden.
kantoorruimte amsterdam
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Een vergaderruimte huren in Amstelveen is een p. Bekijk details van Amstelveen Business Centre Managed By Color Business Centers. Trianon Hotel Amsterdam. Jan Willem Brouwersstraat 3, Amsterdam. Het Trianon Hotel ligt naast het Concertgebouw, op slechts enkele minuten lopen van het Museumplein in Amsterdam. In de nabijgelegen P.C. Hooftstraat en Van Baerlestraat vindt u vele mooie winkels. Het hotel biedt eenvoudige kamers met een eigen badkamer. Komt u naar Amsterdam voor kunst en cultuur? Dan zit u goed in het Trianon hotel, dat ideaa. Bekijk details van Trianon Hotel Amsterdam. Vergaderlocatie Elsenhove Amstelveen. Bankrasweg 1, Amstelveen. Op een steenworp afstand van Amsterdam ligt het Amstelveense recreatiegebied Elsenhove. Midden in dit mooie gebied ligt een gelijknamige boerderij met een prachtige, moderne vergaderlocatie. Een no-nonsense vergaderruimte, zonder overbodige luxe maar met alle benodigde faciliteiten. De grote hoeveelheid rust en ruimte op deze locatie is bijna ongek.
Bedrijfsruimte te huur in Amsterdam. Kantoren en vastgoed te huur in Amsterdam op Nederlands grootste portaal voor bedrijfsruimte te huur.
Kantoor huren extra large: Het kantoor Extra Large is het grootste standaard kantoor bij ons. Voor het huren van grotere units tot 150m2, neem contact met ons op. Niet te koop. Business Center aan Hullenbergweg, Amsterdam Amsterdam-Zuidoost. Flexwerkplekken: Coworking in the Club Heb je geen eigen ruimte nodig, maar wil je wel een high-end werkplek voor een project, een dag of een dagdeel?
Zaalhuur De Hallen Amsterdam.
Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zaalhuur binnen De Hallen Amsterdam. Een aantal van de gevestigde ondernemers verhuurt een deel van of zelfs zijn gehele ruimte aan derden. Bij de verschillende partijen is er volop ruimte aanwezig voor het organiseren van evenementen, congressen, lezingen, exposities, modeshows, beurzen en noem maar op. In het overzicht hieronder vind je een overzicht van de verschillende partijen en de bijbehorende capaciteit per ruimte. Via de knop vraag informatie aan kun je rechtstreeks in contact treden met de desbetreffende partij of partijen. Het is mogelijk om dezelfde vraag bij verschillende partijen neer te leggen aangezien de ondernemers onderling ook samenwerken, waardoor het mogelijk is meerdere ruimtes op hetzelfde moment te huren.
Winkelruimte huren in Amsterdam.
Op zoek naar een tijdelijke winkelruimte om te huren voor een pop-up? Dit creatieve centrum bevindt zich in het bruisende Amsterdam-Oost, in de buurt van Artis, het Tropenmuseum en het. Oppervlakte 100 m. Kosten per dag. Winkel ruimte rek/tafel/kast te huur in hippe baby-/kinderwinkel in Amsterdam.
Verhuur Jungle Amsterdam.
Vandaar dat wij je van harte uitnodigen om ruimte bij ons te huren, voor een activiteit of een feestje. Als je een vraag hebt of wilt weten of onze zaal op een bepaalde dag vrij is, neem dan contact met ons op voor meer informatie, dat kan via verhuur@jungle.amsterdam.

Contacteer ons