Resultaten voor locatie eigen catering

locatie eigen catering
Feestzaal huren met eigen catering Zoetermeer.
Dé locatie voor vereniging club. Verenigingen en clubs. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Home Zaalverhuur Feestzaal huren met eigen catering. Feestzaal huren met eigen catering. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer.
Catering
Marktplaats.nl Verhuur Zalen en Feestlocaties.
Eigen catering keuze, geen verplichte drank afname, Wij bieden u een zaal aan waar elke gelegenheid goed tot zijn recht komt. De zaal heeft in diner opstelling plaats tot 250 personeninclusief, ruimte voor een dansvloer, in receptie opstelling tot 700 personen.voor kleinere gezelschappen kunnen we de zaal sfeervol verkleinen. Trouwen op locatie is mogelijk.er.
locatie
Uitgebreid zoeken feestlocaties, vergaderlocaties, evenementenlocaties en congreslocaties Locaties.nl.
Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Gelegen in het stadscentrum. Gelegen in t bos. Eigen catering mogelijk. Catering in overleg. Draadloos internet / Wifi. Zwembad / Spa. Bereikbaar per openbaar vervoer. Bereikbaar per boot. Elke gelegenheid een locatie.
catering op locatie
Catering op eigen locatie.
Catering materialen huren. Home Catering Catering op eigen locatie. Catering op eigen locatie. Tijdens uw bedrijfsjubileum, personeelsfeest, presentatie, vergadering, open dag, tuinfeest, themafeest, trouwfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsopening verzorgt HS Events naast het organiseren van het evenement, ook graag de catering.
Catering
De mooiste feestlocaties in Kampen KamperUitjes.
Het zijn stuk voor stuk locaties die hun eigen sterke punten hebben en daardoor onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van elkaar. Voor een authentieke en knusse sfeer kunnen jullie terecht bij een oud stoomgemaal dat stamt uit 1865, een bijzondere locatie waarbij jullie ook zelfvoorzienend kunnen zijn op het gebied van catering.
catering op locatie
Prachtige trouwlocaties voor jouw ultieme sprookje Westwing.
Het chateau en koetshuis zijn exclusief en in zijn geheel te huur en bieden u de mogelijkheid om uw eigen catering, aankleding en muziek te verzorgen. Deze locatie ligt 30 minuten vanaf Maastricht, heeft 24 royale slaapkamers voor 60 personen en de feestruimte biedt plek tot 200 personen.
catering op locatie
Feestlocatie Nederland Vind je feestlocatie op DNLS.
Dus heeft u bijvoorbeeld entertainment nodig, dan kunnen zij u daarmee helpen. De meeste feestlocaties in Nederland verzorgen zelf de catering, er zijn er maar een klein aantal die eigen catering toestaan op de locatie. Uiteraard staat dit duidelijk weergegeven bij de feestlocatie in Nederland.
Catering
Catering De Kromhouthal Amsterdam.
De Kromhouthal is een cateringvrije locatie. Het is in overleg mogelijk om een eigen cateraar aan te dragen, zodat het volledige evenement naar eigen wens kan worden ingevuld. Ieder evenement heeft een andere doelgroep en visie waarop een cateraar kan inspelen. Door de vrije catering mogelijkheden en een team met ervaring hebben wij een groot netwerk van cateraars weten op te bouwen.
Catering
Meest gestelde vragen Top Trouwlocaties.
Voor een overzicht van gemiddelde kosten, klik hier. Is het ook mogelijk om eigen catering te verzorgen op een locatie op mijn bruiloft? Uiteraard zijn er ook locaties die hiermee akkoord gaan. Op onze website kun je bij" zoeken" de mogelijkheid eigen" catering" aanvinken.
Catering
Uitgebreid zoeken Trouwen: Zoek jouw zaal, kasteel, partycentrum, feestzaal, feestlocatie voor jouw huwelijk. Top Trouwlocaties.
Start jouw zoektocht. Zoek jullie locatie. Bezoek onze Route dag. Win je trouwdag terug! Boerderijen, hoeves en molens. Clubs en discotheken. Gemeente en stadshuizen. Kastelen, land en herenhuizen. Kerken en kloosters. Musea en Galeries. Partyschepen en rederijen. Schouwburgen en theaters. Gebaseerd op 30 daggasten en 100 avondgasten beide inclusief bruidspaar. Hip / Modern. Net over de grens. Gelegen aan het water. Gelegen aan de kust. Eigen catering mogelijk.
Kostverloarn Zaalverhuur Feesten Vergaderen.
U huurt onze locatie op basis van eigen catering. Indien gewenst kunnen wij u adviseren bij het regelen van een gevulde koelwagen en/of catering. Zo heeft u alle vrijheid en blijft een feestje geven betaalbaar! Wilt u onze locatie reserveren?

Contacteer ons