Resultaten voor feestruimte huren amsterdam

feestruimte huren amsterdam
Amstelzaal.
Zaalhuur in Amsterdam Oud-Zuid. Op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid ligt de Amstelzaal. Een mooie ruimte voor grote en kleinere groepen met een fantastisch terras aan het water en op het zuiden. De Amstelzaal is het societeits gedeelte van roei en zeilvereniging de Amstel.
inhoud antecedentenonderzoek
Een goedkope zaal huren in Amsterdam Oud Zuid? YEP.
Huur de Gravin van YEP. Wilt u een leuke goedkope zaal huren voor een vergadering, borrel, diner, workshop, presentatie of gewoon een feestje? Huur dan de Gravin. Onze sfeervolle zaal is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid aan de kop van het Vondelpark.
visum india
Vind hier uw feestruimte Amsterdam DNLS locaties.
U zocht naar een feestruimte in Amsterdam en heeft hier een overzicht gevonden. DNLS heeft vele unieke feestruimtes in Amsterdam in haar aanbod zitten, van een historisch kasteel tot een robuuste industrile locatie. Kies een feestruimte in Amsterdam die volledig aansluit bij uw wensen.
gaytoys
Verhuur DE RUIMTE.
Ons café is op doordeweeks dagen te huur tot 17 uur en op maandag de hele dag. Ook de kleine zaal naast ons café is te huur. In ons café kun je feestjes of diners organiseren voor tot 75 personen of presentaties voor tot 60 personen.
wasmachine beste koop
Marktplaats.nl zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum Verhuur Zalen en Feestlocaties.
zaalhuur/feestzaal/feestruimte huren Amsterdam centrum. 8133 x gezien sinds 10 nov. Bar achterzaal van jazzcafe t' Geveltje, Bloemgracht 170, in het centrum van Amsterdam midden in de Jordaan is te huur voor feesten en partijen op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag/avond.
sigaret
DHZ Zaalverhuur.
Zaalverhuur in hartje Amsterdam aan de Warmoesstraat. Studentensociëteit DHZ is een ruime zaal, gelegen aan de Warmoesstraat. Het pand bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, op vijf minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, achter de Effectenbeurs en schuin achter warenhuis De Bijenkorf.
Zaalverhuur in Amsterdam nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Teleportboulevard 110, Amsterdam. In dit Tauro business center, vlakbij Station Sloterdijk kunt u vergaderruimte huren van 2 tot 250 deelnemers. Van spreek en vergaderruimtes tot netwerkbijeenkomsten gericht op grotere groepen. Alle ruimten zijn smaakvol ingericht en voorzien van de modernste communicatiemiddelen.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Op zoek naar een zaal in een bepaalde provincie of stad? Hieronder hebben we alvast de meest gezocht zaalverhuur bedrijven per provincie bij elkaar gezet.: Zaaltje huren Rotterdam. Zaaltje huren Groningen. Zaaltje huren Zwolle. Zaaltje huren Amersfoort. Goedkoop zaaltje huren.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Met meer dan 800.000 inwoners heeft de stad die stadsrechten verwierf rond 1340 waarschijnlijk een enorme vraag naar zaalverhuur Amsterdam. Want of je nu woont of werkt in Amsterdam of speciaal een feestzaal wilt huren in de hoofdstad, deze stad leeft, elke dag en nacht!
Feestlocaties Amsterdam 15 tot 250 p.p.
We hebben daarom een divers aanbod van mogelijkheden om je alvast op weg te helpen bij het vinden van een feestlocatie Amsterdam. Of dat dit op vergadergebied is met een vergaderlocatie Amsterdam, een leuk feestje waardoor je op zoek bent naar zaalverhuur Amsterdam of een unieke bruiloft in Amsterdam op een trouwlocatie Amsterdam.
Kleine en betaalbare zaal in Amsterdam gezocht! Marokko Community.
Krelis Louwenstraat 4. 1055KA Amsterdam Bos en Lommer. 020 686 2094. Mirrorcentre in Amsterdam-oost. Amsterdam-west: Buurthuis Het Speeltuintje in sloten, dje kan em huren voor zaterdag 185 euro en zondag 150 euro. De Jong Tel: 0612731520. Amsterdam west in slotervaart.

Contacteer ons